Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 05 January 2011 - 08:58 PM
Foarte frumos tortul fratelui tau,la multi ani!
Apropo am si eu un tort de facut la inceputul lunii februarie pentru un var de 22 de ani,ce ideii imi dati si mie pentru un tort mai haios(fara bust si femei la bara ca am facut pentru fratele lui si nu mai are farmec)
Va pup si astept idei.
Postat 05 January 2011 - 10:01 PM
marinaemy, la 05 January 2011 - 08:58 PM, a spus:
Foarte frumos tortul fratelui tau,la multi ani!
Apropo am si eu un tort de facut la inceputul lunii februarie pentru un var de 22 de ani,ce ideii imi dati si mie pentru un tort mai haios(fara bust si femei la bara ca am facut pentru fratele lui si nu mai are farmec)
Va pup si astept idei.
Daca ii place in mod deosebit un sport poti sa-i faci un tort care sa reprezinte o minge, teren, etc

Postat 05 January 2011 - 10:30 PM

Livia...e atat de dragalas tortul tau...are multa dragoste

Izuk...frumos cosuletul tau, foarte viu colorat!Bravo!
Dana 3262...ce torturi frumoase...cel mai mult imi place cel de iarna cu Thomas! Felicitari!
Marina ...nu cred ca te-am mai "prins" pana acum pe forum

Elena, un an bun si tie..si tot inainte...!

Vrabiuta draga, m-ai rupt in doua cu pluovarasul...super!

Postat 05 January 2011 - 10:59 PM
Postat 05 January 2011 - 11:36 PM
Va pup si astept idei.

3 cu fusta ridicata si cu popoul lipit de geam(daca e autobuz), sau in picioare sprijinindu-se de cele doua majorete din fata (daca e decapotabila) si pe chilotei scrii happy birthday...Georgica(numele varului).

Ori ceva legat de job-ul lui, sau un jacuzi cu mandre care sa-l maseze...

Postat 06 January 2011 - 12:23 AM

si

Postat 06 January 2011 - 12:53 AM

Am vrut sa spun cate ceva la fiecare, dar nu am reusit sa citesc tot, asa ca va spun dupa cum mi-a sarit in ochi:
Bine ati venit fetele noi, va astept cu cat mai multe torturi.
Gloxinia, felicitari pentru glazura de ciocolata. Ai inceput anul cu bine. Iar sectiunea tortului, si compozitia..mmm..tare as manca si eu o felie. Il trec pe lista pentru zia fetitei, cand as vrea sa incerc un tort mai deosebit, sa vad la ce ma hotarasc ca am ceva variante.
Dora, chiar nu vad nici un defect la tortul tau, cred ca ne pacalesti ca sa nu mai spunem ca nu putem face torturi perfecte ca ale tale

Ramo, imi place mult tortul tau de revelion, vad ca te-ai specializat in torturi mari. Aaa, si tortul de inghetata, trebuie sa-l trec si ala pe lista de torturi de facut.
Sigur mai vroiam sa spun ceva dar cred ca las pe dimineata, ca nu mai pot de somn.

Postat 06 January 2011 - 07:02 AM
gloxinia, la 06 January 2011 - 12:23 AM, a spus:

Multumesc tuturor pentru aprecieri!
oti,nu muri ca eu fac din categoria celor care spun tot! Daca te duci la .. cumparaturi pentru bucatarie, o sa le vezi postate pe toate ! Sunt cumparate de la cast decor in toamna! Eram in criza de idei si m-am gindit sa incerc toate decupatoarele pentru margini !

Postat 06 January 2011 - 08:15 AM

va pup pe toate-toate , dar musai sa ii spun danei3262-ca imi plac torturile ei la maxim ! am incercat si eu sa fac fulgi de nea din RI dar s-au rupt toti ; tu cum i-ai facut? si am vazut multe chestii din RI facute , vinde-ne si noua un pont ceva

fug la `cumparaturi pt bucatarie` sa vad ce a cumparat vrabiuta asta toamna , ca m-a dat pe spate impletitura pulovarului
Postat 06 January 2011 - 08:17 AM
Am intrat un pic sa va felicit pe toate-toate...sunteti superi tari,m-am tot amuzat citind paginile ,din urma!
Acu' ca am inceput un nou an,va doresc sa aveti parte de multa sanatate,pace si muuulta dragoste!Va imbratisez cu drag:Dora,Doriana,Dani_ela,Ramo,Lissa,,Gabrenia,Oti,MIMI,Miny,Ortansa,Ceci,Nelly,Livia,MINI07,Ralu',Divina,Punticu,Stefana,Cristinel,Vrabiuta,Oana-Cristina,bbenyci,Tango,Anasia,Irenke,Claudia(...oau ce multe sunteti,am incercat sa va trec in ordine alfabetica,in speranta sa nu uit pe nimeni).
Eu,deocamdata nu fac nici un tort,la noi aniversarile incep acum din ianuarie.
[/quote]
multumim, la fel si tie iti doresc sa ai parte de multa sanatate,pace si muuulta dragoste!
[quote name='Ramo' date='05 January 2011 - 12:29 AM' timestamp='1294180167' post='70181']
[/quote]
Wow Ceci chiar ca ai avut un mesaj lung si l-ai scris si fain. Acuma imi doresc si eu sa ma fi straduit mai mult la scriere in clasele primare

[/quote]
mie nu mi s-a parut asa lung ma gandeam ca mai intra o strofa dar am zis ca e prea incarcat apoi, asa ca am renuntat la una
Cum ziceam eu nu consider ca am scris prea fain (se putera si mai bine), caci m-au incurcat ornamentele, oricum multumesc pt apreciere
[quote name='Livia' date='05 January 2011 - 12:37 PM' timestamp='1294223829' post='70234']
Cec ai muncit mult, felicitari rezultatul e pe masura!
[/quote]
multumesc
cat despre tortul facut pt puiul tau nu stiu de ce esti asa suparata ca e dragut, nu se compara cu unul facut cu pasta de zahar dar a iesit bine si asa
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
Postat 06 January 2011 - 08:29 AM
Amorasa, la 04 January 2011 - 06:37 PM, a spus:
Avand in vedere ca v-ati mutat aici:) vin si eu cu tortul de Craciun facut de mine. Maine sper sa-l pun si pe cel de revelion. De craciun crema de cioco si vanilie cu fructe. Am avut ceva probleme cu pasta, dar am mascat putin:)
fff reusit tortul tau, bine ai venit printre noi
cristinel, la 04 January 2011 - 07:40 PM, a spus:
yummmy .... ce bine arata
Ramo, la 05 January 2011 - 12:29 AM, a spus:
Oti, mersi de aprecieri. Ce noroc ai tu ca m-am uitat pe net chiar daca nu am postat, asa am reusit sa fac o poza la ultimele 2 felii ascunse in congelator de musafiri pentru fratele meu

Pun aici poza ca sa nu mai postez inca o data:

...deci tortul asta e delicios, chiar daca e iarna afara. Saptamana asta cred ca mai fac unu si daca apuc ii fac poza si intreg, desi nu e nimic spectaculos

wow ce apetisante feliute,trebuie incercat
izuk, la 05 January 2011 - 01:18 PM, a spus:
Blat simplu , pandispan , umplut cu ganache de ciocolata , invelit in plastelina de ciocolata , florile din fondant de marshmallows .
A fost facut mai mult pentru amuzament , pentru ca de mancat a facut ea unul.
ff fain a iesit cosuletul, felicitari si bine ai venit
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
Postat 06 January 2011 - 08:36 AM
dana3262, la 05 January 2011 - 05:13 PM, a spus:
dora, la 05 January 2011 - 01:38 PM, a spus:
Şi eu sunt interesată să cunosc măcar una din tehnici, când ai timp te rugăm să ne explici şi nouă...
Oricum eu la perfecţiunea ta nu o să ajung în grabă, ca să nu zic niciodată!
Mai am şi eu câteva torturi:
La următoarele m-am jucat cu RI:
Următorul e de aici Tort cu ciocolată, portocale şi marţipan,
marţipanul a fost foarte bun, în rest aşa şi aşa!
...fac în continuare des crema de iaurt a Gloxiniei (uneori mai adaug şi mascarpone), am mai făcut de câteva ori tortul cu ciocolata şi banane de pe celălalt forum, e foarte bun si de foarte multe ori tortul egiptean care e deosebit de gustos!!!
Vă admir în continuare din "umbră" şi mă inspir de la voi!!!!!!!!
frumoase torturi, imi place cum te joci cu RI, imi plac mult torturile cu trnulet si cel cu animale, felicitari
marinaemy, la 05 January 2011 - 07:49 PM, a spus:

tortul pentru ziua fetitei mele de Sf Stefan cand a implinit 7 ani cu lazy town,poza nu este facuta de mine ca nu am mai avut timp si nu este foarte clara,

si doua torturi pentru revelion

felicitari pt torturi si pt rabdare, imi place mult ursuletul, e f simpatic
elena_est, la 05 January 2011 - 07:52 PM, a spus:
bine ai venit si felicitari pt debutul tau in "tortulit"
vrabiuta, la 05 January 2011 - 08:30 PM, a spus:
Deci.. tortul nostru de revelion, tort padurea neagra ,sectiuen am uitat sa fac, dar a fost foarte gustos

si tortul fratelui meu, miine e ziua lui,blat negresa,crema de iaurt cu caise ( asta i-am facut anul trecut si intr-una doar de ala pomeneste, deci am repetat figura!)

wow, e tare pluovarul tau, imi place si-mi place si nuanta care ti-a iesit
Postat 06 January 2011 - 09:34 AM
Cu frisca lucrez mult mai usor si daca ceva nu iese din prima pot reface,cu pasta nu lucrez decat daca imi cere clientul.
Foarte dragute sunt si torturile voastre!
Postat 06 January 2011 - 09:40 AM
simonicka, la 05 January 2011 - 11:36 PM, a spus:
Va pup si astept idei.

3 cu fusta ridicata si cu popoul lipit de geam(daca e autobuz), sau in picioare sprijinindu-se de cele doua majorete din fata (daca e decapotabila) si pe chilotei scrii happy birthday...Georgica(numele varului).

Ori ceva legat de job-ul lui, sau un jacuzi cu mandre care sa-l maseze...

Suna foarte interesant cel cu ringul de bataie numai ca eu nu ma pricep la ornamente de genul asta si nu stiu cum as putea sa rezolv,multumesc oricum pentru idei, vad eu cum fac daca nu gasesc alt model.Pupici!
Postat 06 January 2011 - 09:46 AM

Postat 06 January 2011 - 01:22 PM

Azi am mai evoluat un pic cu demersurile pt Matei,(am depus toate actele pt. a sustine dosarul medical in comisie pe 9 februarie)si in 10 februrie mergem sa luam raspunsul .Acum asteptarea asta va fi apasatoare,dar cu ..."rabdarea trecem marea"!
La "activ" mai am doar 2 torturi,cel cu ursuletz e pt. o verisoara de a mea(de fapt pt. copilasul ei) iar al 2-lea a fost pt. party-ul de Revelion.Amandoua torturile sunt blat de pandispan + esenta de portocale,crema de diplomat imbogatita cu coaja rasa de portocala+stafide+piersici din compot,si insiropat cu sucul de la portocale+zeama de la compotul de piersici.Decor din pdz si ri.
Bine ati venit Marinaemy,Izuka,boabe de cafea,
Imagini atasate
Postat 06 January 2011 - 01:39 PM
Postat 06 January 2011 - 01:54 PM
Anca_B, la 06 January 2011 - 01:22 PM, a spus:

Azi am mai evoluat un pic cu demersurile pt Matei,(am depus toate actele pt. a sustine dosarul medical in comisie pe 9 februarie)si in 10 februrie mergem sa luam raspunsul .Acum asteptarea asta va fi apasatoare,dar cu ..."rabdarea trecem marea"!
La "activ" mai am doar 2 torturi,cel cu ursuletz e pt. o verisoara de a mea(de fapt pt. copilasul ei) iar al 2-lea a fost pt. party-ul de Revelion.Amandoua torturile sunt blat de pandispan + esenta de portocale,crema de diplomat imbogatita cu coaja rasa de portocala+stafide+piersici din compot,si insiropat cu sucul de la portocale+zeama de la compotul de piersici.Decor din pdz si ri.
Bine ati venit Marinaemy,Izuka,boabe de cafea,
Foarte frumoase torturile. Acum am si eu cateva intrebari: cu ce ai facut cifrele?, Dar fruturasii de pe ultimul? si decupajul de pe margine?
Postat 06 January 2011 - 02:03 PM
Imagini atasate
Postat 06 January 2011 - 03:26 PM

Si eu vroiam sa te intreb care sunt cifrele pe care le folosesti? Ca-mi plac cum arata! Fluturasii eu zic ca-s din silicon (am vazut pe sugarcraft muuulte modele), iar bordura e facuta cu asta, nu? http://www.wilton.co...A4F1F6DF859FDC5
Amorasa , foarte frumos tortul de revelion..mare, impodobit cu gust!