Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 309
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#6121 Useril este offline   kitty 

• Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 6
  • Inregistrat: 24-February 11

Postat 25 February 2011 - 01:29 PM

Dia, glucoza o iau de la Carrefour, este glucoza tablete de la "Amy". Are ambalajul transparent si scrie cu rosu. Si , da, cred ca se poate inlocui cu energizant sau miere ca si la pasta de zahar.

#6122 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Vezi postareavrabiuta, la 24 February 2011 - 08:35 PM, a spus:

M-am straduit sa termin si eu azi 2 tortulete, o sa le dau miine cadou la 2 fetite..
Blat negresa ambele, unul crema de iaurt cu capsuni, celalalt mousse de ciocolata

Ei daaaaaa rochitza albastraaaaaaaa :(( ,imi plac mult imprimeurile,iar hello kitty e o dragutica :rolleyes:

Vezi postareagloxinia, la 24 February 2011 - 11:35 PM, a spus:

Saptama asta intre doua febre am facut si eu un tort pentru baiatul unei prietene:
negressa cu fructe de padure.
Pupici si spor la trebi!

Nu s-ar zice ca e facut intre 2 febre ,imi place tare mult ,te tuc de nu te vezi :rolleyes:

Vezi postareaMiny, la 25 February 2011 - 10:18 AM, a spus:

[color="#8B0000"]Foarte frumoase toate torturile , sa va arat un tort facut pentru o domnisoara care sarbatoreste 21 ani. Si nultumesc Natasa .

Oau ,oau ,oau ... mama mia ce frumusete de cos :(( ,foarte reusit :D
nelly_th2001

#6123 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Vezi postareamonatibi, la 25 February 2011 - 11:41 AM, a spus:

buna ziua.nu am reusuit sa pun poza cu tortul pe care l-am facut,imi lipseste un neuron si nu pricep :violent1: in schimb am luat paginile de la inceput sa le citesc in ordine sa pot intelege si eu ceva.....ma uit ca ,curca-n .....la ce vorbiti voi ....imi place mult ce faceti voi,ce va ies din miini,eu sint pe dinafara. :-*

Monatibi, uite aici explicatii pas cu pas cum sa adaugi poze.Daca ai nelamuriri, te ajutam.

#6124 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 25 February 2011 - 02:11 PM

Tema de casa de la sotul meu , sa fac un tort legat de munca lui , mi-am tot spart capul ce sa fac si singura idee care mi-a venit a fost sa fac un tort simplu , pe care sa lipesc sigla sistemului informatic respectiv.
Blat cu cocos a la Dora , umplut cu mousse de mascarpone si lapte condensat a la Dora , la care am adaugat niste bucatele de fructe tropicale (ananas , guava , banane )din conserva , acoperit cu pasta de zahar care mi-a dat maaaari batai de cap , dar pana la urma a iesit ceva.Tortul carapace .

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-780-12986357336597.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-780-12986357434422.jpg

Cel mai greu cred ca fost sa decupez literele fara vreo forma de decupat speciala.M-am jucat cu niste cartoane , care mi s-au tot lipit pe pasta , pana mi-a dat si mie prin cap sa le bag in amidon inainte de a le pune pe pasta pentru decupat :violent1:

#6125 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 25 February 2011 - 02:18 PM

Tango, ce fain e muntele!
Vrabiuta, super ambele torturi! E draguta foc papusa! In ce ansamblezi rochita? Si cel cu Kiiy e atat de finut!
Oti, draga, e super cum iti iese tie tortul asta! Sa stii ca iti copiez si eu modelul, dar sunt sigura ca si sanatoasa tot nu se va apropia de al tau!
Miny, foarte frumos cos de flori! Te felicit aici si pentru trandafirii frumosi realizati(i-am vazut dincolo mai de aproape).
Izuk, ti-a iesit foarte frumos tortul! Si ma bucur ca i-ai dat de capat pastei!

#6126 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 25 February 2011 - 02:25 PM

Fetelor ati facut niste torturi nemaipomenite!!! va felicit in grup si va daruiesc cate o :violent1:!!!

Nu pot sa nu remarc trandafirii lui Miny si tortul ei de exceptie...bravo Mariana!! :-* :-*

Punticu multam..te pup...problemele din pacate nu s-au rezolvat...sunt chiar mai grave decat ma asteptam...oricum am nadejde ca voi reusi sa "raman pe linia de plutire" cat mai mult timp :)

Ma intrebai de torturi...din pacate n-am sa va arat decat unul...si pt ca e doar unul voi expune mai multe foto pt detalii ;)

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-17-12986364772108.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-17-1298636490582.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-17-12986365015915.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-17-12986365369458.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-17-12986365637995.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-17-12986365810148.jpg

#6127 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 25 February 2011 - 03:18 PM

Nelly- multumesc

Punticu - :violent1:

Dora - sarut-mana pentru cuvintele tale si pupici de la piciul meu pentru tortul tau

Va multumesc tuturor pentru aprecieri si va marturisesc ca reactia sarbatoritei cand la vazut a facut sa uit de toata oboseala. :-* tuturor

#6128 Useril este offline   silviaanamaria 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 27-January 11

Postat 25 February 2011 - 03:28 PM

offfff dora te admir... tot ce faci tu este o capodopera felicitari este suberb acest tort.....si in general toate pe care le-ai realizat.... :violent1:

#6129 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTg-Jiu

Postat 25 February 2011 - 03:55 PM

Dora, este minunat tortul tau! Parca nici nu af real, parca ar fi o pagina dintr-o carete frumoasa de povesti! Atat de multe detalii si atat de frumos executat per ansamblu. Nu pot decat sa :violent1: . Imi pare nespus de rau ca te confrunti in continuare cu probleme de sanatate! Sper ca fie totul in regula pana la urma! :-*

Si-acum tortul cu d-nul Tweety. Blat mich-schnitte, crema de iaurt cu piersici.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_02_2011/post-739-12986421028851.jpg

#6130 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 25 February 2011 - 05:28 PM

Punticule am o sugestie pentru tine. Pe viitor nu mai colora si pasta verde daca pui asa multe frunze si flori. Culoarea pastei care acopera tortul atrage ochiul pentru ca e culoare intensa si astfel nu mai remarci decorul.

Mai ales nu pune aceasi culoare langa decor. Ai pus pe tweety intre 2 flori galbene..nu-l mai deosebesti pe saracul pui :violent1:.

De ex eu as fi observat mai bine decorul de pe tortul tau daca acopereai cu pasta alba si punsulai deasupra cu verde iarba sau pamant si ici colo puneam de ex pasta in pasatorul de usturoi luata cu cutitul...va iesi sigur un fel de iarba care o pui in smocuri :-* si flori mici...astfel tweety iesea mai tare in evidenta.

O sa pun poate zilele astea un tort sa vezi despre ce vorbesc. :-*

#6131 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 25 February 2011 - 06:22 PM

Gloxi, tu ai torturi reusite in orice conditii! Bravo..sper ca esti mai bine! :)

Miny...bine mai arata cosul cu trandafiri! :love7: Mi se pare atata munca acolo...eu nici 3 trandafiri nu-s in stare sa fac...dar 21?! :appl:

Izuk..simplu si la obiect! Toata lumea multumita? ;)

Dora...ce tort vesel, luminos si culori superbe! Sa fii sanatoasa si sa faci muuulte torturi minunate! :floare:

Punticu, arata bine tweety...dar cred ca arata si mai bine cum zice Yoyo! Data viitoare iei in calcul! Blatul de la milch-schnitte cu 4 oua e suficient pt forma de 26 sau e pt 24 cm? Ies 3 discuri?

#6132 Useril este offline   anasia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 25 February 2011 - 09:12 PM

felicitari, fetelor pentru torturile minunate postate :floare: ;
n-am mai putut intra , am avut ceva de rezolvat chirurgical, am scapat, asa ca de acum incolo va urmaresc constant;

#6133 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 25 February 2011 - 10:42 PM

salutare ! vin direct de pe front :love7: (a se citi bucatarie ) inainte sa va arat cele doua torturi de azi (ca maine mai vin 5 :) )trebuie sa o felicit pe dora , si aici , pt tortul deosebit ! superb , gingas ...tot ce vrei .
ale mele nu-s chiar reusite , dar asa se intampla cand ai muuuulte o data ;) nu ai timp de bibileala deloc :appl: (si asta nu e o scuza ;) )

Imagine postata

Imagine postata

sa nu ma intrebati ce creme au , ca nici macar nu mai stiu ... am tot umplut ieri si azi la blaturi , ca nu mai tin minte care ce are :floare:

#6134 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTg-Jiu

Postat 26 February 2011 - 12:50 AM

Yoyo, multumesc de sfaturi! Adevarul este ca nici nu mi-am dat seama de treaba asta. Mi-i s-a cerut un tort asemanator (il pun la torturi de pe net) si nu am mai tinut cont de contraste.

Daniela, cartea ta arata bestial! Cat de mult imi place! Si Thomasul e fain tare. Dar e si el tot tort? :wub: Adica, blat, crema? Moama, si mai vii cu 5? Dar tu nu dormi? De ce zici ca nu sunt reusite? Mie imi plac mult mult!

#6135 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 26 February 2011 - 01:13 AM

Waaa, iar am ramas corigenta!!!!!

Dora absolut fantastic tortul, figurinele minunate!!!!
Musai sa spun de albinuta harnicutza Ramo, hai mai iesi la interval cu cate un tort, ca ai ce arata. :hug:
Doriana soarecii tai mi-au ramas in gand ;)
Daniela, ce ai fata??? Treci si te culca :D maine ai sa le vezi altfel. Auzi, dar daca ai incurcat torturile? Ajunge unul cu fructe la un ciocolatos si invers ;) :) ;)
Punticu fain Twetie. Imi place si pe verde, insa cred ca arata mai bine pe alb. In ultima vreme ma enerveaza maxim daca tre sa fac torturi colorate ca imi ramane pasta cam multa care nu o consum si o arunc :P
Izuk, simplu si de efect!
Miny, trandafirii mi-au taiat respiratia!!!! waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Sorry, precis ca am omis pe careva pupici si va rog sa ma iertati.
Fetelor :lol: tuturor, desi nu am muncit mai nimic azi ma simt obositaaaa. Nu stiti nici un remediu buuun pt o raceala zdravanaaa?

:) :wub:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#6136 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 26 February 2011 - 03:20 AM

Multumesc fetelor pt aprecieri!!! va pup pe toate!!!

#6137 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 26 February 2011 - 08:14 AM

Felicitari tuturor pentru frumoasele torturi! :hug: :lol: :)
S-aveti o zi minunata!
Eu ma chinui mai departe cu raceala asta,ma simt ingrozitor....... :wub:

#6138 Useril este offline   sce76 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 16-January 11
  • LocationGherla

Postat 26 February 2011 - 10:23 AM

Nu stiti nici un remediu buuun pt o raceala zdravanaaa?

:hug: :wub:
[/quote]

Stiu eu, stiu eu!!
Aspirina saracului:pui o guma orbit intre sani, una pe buric si una ...mai jos si faci ...ex, pana se topesc
Imagine postataImagine postata
Imagine postataImagine postata

#6139 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 26 February 2011 - 10:54 AM

Vezi postareadora, la 25 February 2011 - 02:25 PM, a spus:

Fetelor ati facut niste torturi nemaipomenite!!! va felicit in grup si va daruiesc cate o :wub:!!!

Nu pot sa nu remarc trandafirii lui Miny si tortul ei de exceptie...bravo Mariana!! :hug: :)

Punticu multam..te pup...problemele din pacate nu s-au rezolvat...sunt chiar mai grave decat ma asteptam...oricum am nadejde ca voi reusi sa "raman pe linia de plutire" cat mai mult timp :)

Ma intrebai de torturi...din pacate n-am sa va arat decat unul...si pt ca e doar unul voi expune mai multe foto pt detalii ;)

Superb , Dora !!! Torturile tale ma lasa mereu fara cuvinte !!! Sunt atat de expresive , deosebite !!! Sa ai parte de sanatate multa si ai incredere ca vei trece cu bine peste toate :lol:

#6140 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 26 February 2011 - 10:59 AM

Vezi postareadani_ela, la 25 February 2011 - 10:42 PM, a spus:

salutare ! vin direct de pe front ;) (a se citi bucatarie ) inainte sa va arat cele doua torturi de azi (ca maine mai vin 5 :) )trebuie sa o felicit pe dora , si aici , pt tortul deosebit ! superb , gingas ...tot ce vrei .
ale mele nu-s chiar reusite , dar asa se intampla cand ai muuuulte o data ;) nu ai timp de bibileala deloc :D (si asta nu e o scuza :) )

sa nu ma intrebati ce creme au , ca nici macar nu mai stiu ... am tot umplut ieri si azi la blaturi , ca nu mai tin minte care ce are :wub:

Sunt tare reusite , Daniela !!! Sunt invidioasa pe ,, banda '' ta :lol: , cu toate ca nu cred ca as face fata la asa avalansa de comenzi :hug:

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 309
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul