Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 25 February 2011 - 01:29 PM
vrabiuta, la 24 February 2011 - 08:35 PM, a spus:
Blat negresa ambele, unul crema de iaurt cu capsuni, celalalt mousse de ciocolata
Ei daaaaaa rochitza albastraaaaaaaa

gloxinia, la 24 February 2011 - 11:35 PM, a spus:
negressa cu fructe de padure.
Pupici si spor la trebi!
Nu s-ar zice ca e facut intre 2 febre ,imi place tare mult ,te tuc de nu te vezi

Miny, la 25 February 2011 - 10:18 AM, a spus:
Oau ,oau ,oau ... mama mia ce frumusete de cos

monatibi, la 25 February 2011 - 11:41 AM, a spus:

Monatibi, uite aici explicatii pas cu pas cum sa adaugi poze.Daca ai nelamuriri, te ajutam.
Postat 25 February 2011 - 02:11 PM
Blat cu cocos a la Dora , umplut cu mousse de mascarpone si lapte condensat a la Dora , la care am adaugat niste bucatele de fructe tropicale (ananas , guava , banane )din conserva , acoperit cu pasta de zahar care mi-a dat maaaari batai de cap , dar pana la urma a iesit ceva.Tortul carapace .

Cel mai greu cred ca fost sa decupez literele fara vreo forma de decupat speciala.M-am jucat cu niste cartoane , care mi s-au tot lipit pe pasta , pana mi-a dat si mie prin cap sa le bag in amidon inainte de a le pune pe pasta pentru decupat

Postat 25 February 2011 - 02:18 PM
Vrabiuta, super ambele torturi! E draguta foc papusa! In ce ansamblezi rochita? Si cel cu Kiiy e atat de finut!
Oti, draga, e super cum iti iese tie tortul asta! Sa stii ca iti copiez si eu modelul, dar sunt sigura ca si sanatoasa tot nu se va apropia de al tau!
Miny, foarte frumos cos de flori! Te felicit aici si pentru trandafirii frumosi realizati(i-am vazut dincolo mai de aproape).
Izuk, ti-a iesit foarte frumos tortul! Si ma bucur ca i-ai dat de capat pastei!
Postat 25 February 2011 - 02:25 PM

Nu pot sa nu remarc trandafirii lui Miny si tortul ei de exceptie...bravo Mariana!!

Punticu multam..te pup...problemele din pacate nu s-au rezolvat...sunt chiar mai grave decat ma asteptam...oricum am nadejde ca voi reusi sa "raman pe linia de plutire" cat mai mult timp

Ma intrebai de torturi...din pacate n-am sa va arat decat unul...si pt ca e doar unul voi expune mai multe foto pt detalii

Postat 25 February 2011 - 03:18 PM
Punticu -

Dora - sarut-mana pentru cuvintele tale si pupici de la piciul meu pentru tortul tau
Va multumesc tuturor pentru aprecieri si va marturisesc ca reactia sarbatoritei cand la vazut a facut sa uit de toata oboseala.

Postat 25 February 2011 - 03:28 PM

Postat 25 February 2011 - 03:55 PM

Si-acum tortul cu d-nul Tweety. Blat mich-schnitte, crema de iaurt cu piersici.
Imagini atasate
Postat 25 February 2011 - 05:28 PM
Mai ales nu pune aceasi culoare langa decor. Ai pus pe tweety intre 2 flori galbene..nu-l mai deosebesti pe saracul pui

De ex eu as fi observat mai bine decorul de pe tortul tau daca acopereai cu pasta alba si punsulai deasupra cu verde iarba sau pamant si ici colo puneam de ex pasta in pasatorul de usturoi luata cu cutitul...va iesi sigur un fel de iarba care o pui in smocuri

O sa pun poate zilele astea un tort sa vezi despre ce vorbesc.

Postat 25 February 2011 - 06:22 PM

Miny...bine mai arata cosul cu trandafiri!

Izuk..simplu si la obiect! Toata lumea multumita?

Dora...ce tort vesel, luminos si culori superbe! Sa fii sanatoasa si sa faci muuulte torturi minunate!

Punticu, arata bine tweety...dar cred ca arata si mai bine cum zice Yoyo! Data viitoare iei in calcul! Blatul de la milch-schnitte cu 4 oua e suficient pt forma de 26 sau e pt 24 cm? Ies 3 discuri?
Postat 25 February 2011 - 09:12 PM

n-am mai putut intra , am avut ceva de rezolvat chirurgical, am scapat, asa ca de acum incolo va urmaresc constant;
Postat 25 February 2011 - 10:42 PM

ale mele nu-s chiar reusite , dar asa se intampla cand ai muuuulte o data

sa nu ma intrebati ce creme au , ca nici macar nu mai stiu ... am tot umplut ieri si azi la blaturi , ca nu mai tin minte care ce are

Postat 26 February 2011 - 12:50 AM
Daniela, cartea ta arata bestial! Cat de mult imi place! Si Thomasul e fain tare. Dar e si el tot tort?

Postat 26 February 2011 - 01:13 AM
Dora absolut fantastic tortul, figurinele minunate!!!!
Musai sa spun de albinuta harnicutza Ramo, hai mai iesi la interval cu cate un tort, ca ai ce arata.

Doriana soarecii tai mi-au ramas in gand

Daniela, ce ai fata??? Treci si te culca

Punticu fain Twetie. Imi place si pe verde, insa cred ca arata mai bine pe alb. In ultima vreme ma enerveaza maxim daca tre sa fac torturi colorate ca imi ramane pasta cam multa care nu o consum si o arunc

Izuk, simplu si de efect!
Miny, trandafirii mi-au taiat respiratia!!!! waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Sorry, precis ca am omis pe careva pupici si va rog sa ma iertati.
Fetelor

si

Postat 26 February 2011 - 08:14 AM

S-aveti o zi minunata!
Eu ma chinui mai departe cu raceala asta,ma simt ingrozitor.......

Postat 26 February 2011 - 10:23 AM

[/quote]
Stiu eu, stiu eu!!
Aspirina saracului:pui o guma orbit intre sani, una pe buric si una ...mai jos si faci ...ex, pana se topesc
Postat 26 February 2011 - 10:54 AM
dora, la 25 February 2011 - 02:25 PM, a spus:

Nu pot sa nu remarc trandafirii lui Miny si tortul ei de exceptie...bravo Mariana!!

Punticu multam..te pup...problemele din pacate nu s-au rezolvat...sunt chiar mai grave decat ma asteptam...oricum am nadejde ca voi reusi sa "raman pe linia de plutire" cat mai mult timp

Ma intrebai de torturi...din pacate n-am sa va arat decat unul...si pt ca e doar unul voi expune mai multe foto pt detalii

Superb , Dora !!! Torturile tale ma lasa mereu fara cuvinte !!! Sunt atat de expresive , deosebite !!! Sa ai parte de sanatate multa si ai incredere ca vei trece cu bine peste toate

Postat 26 February 2011 - 10:59 AM
dani_ela, la 25 February 2011 - 10:42 PM, a spus:

ale mele nu-s chiar reusite , dar asa se intampla cand ai muuuulte o data

sa nu ma intrebati ce creme au , ca nici macar nu mai stiu ... am tot umplut ieri si azi la blaturi , ca nu mai tin minte care ce are

Sunt tare reusite , Daniela !!! Sunt invidioasa pe ,, banda '' ta