Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 322
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#6461 Useril este offline   sorenn 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 12-January 10
  • Locationsuceava

Postat 10 March 2011 - 06:12 PM

[quote name='cristinel' date='10 March 2011 - 05:34 PM' timestamp='1299771258' post='81059']

oauuuuuuuuuuuuuuuu ce frumos este ( eu nu prea le am cu vorbele mari)asa ca nu pot sa zic mai mult felicitari :appl:

#6462 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 10 March 2011 - 08:49 PM

Cristinel, bravo, m-ai lasat cu gura cascata. Super visul, si super ca a avut cine-l realiza. :appl:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#6463 Useril este offline   monatibi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 153
  • Inregistrat: 15-February 11
  • Locationconstanta

Postat 10 March 2011 - 09:03 PM

buna seara!frumoase torturi :appl: :appl: :hug:
eu inca :appl:

#6464 Useril este offline   monatibi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationconstanta

Postat 11 March 2011 - 07:59 AM

neata! :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol:

#6465 Useril este offline   dia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 11-November 10
  • LocationCluj-Napoca

Postat 11 March 2011 - 09:09 AM

Doamnelor ati fost foarte harnice si ati facut multe torturi frumoase:felicitari!
Cu intarziere va urez si eu "La multi ani!" Sa aveti o primavara cu mult soare in sufletele voastre!

#6466 Useril este offline   simonique 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 76
  • Inregistrat: 28-February 11

Postat 11 March 2011 - 09:56 AM

Cristinel, ce frumos eee...ce bine ti-au iesit delfinii si apa!Felicitari!

#6467 Useril este offline   monatibi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationconstanta

Postat 11 March 2011 - 01:28 PM

:blush: :appl: ;) ;) -_- pentru voi

gata sint la zi cu cititul...ma-am straduit sa citesc cit mai mult si mai repede....nu stiu cit de mult am retinut dar am mai notat si cite ceva.sint placut impresionata de voi toate, de atmosfera frumoasa pe care o creati....imi place ca va ajutati,sfatuiti.
eu dupa cum v-am spus ,sint pedinafara cu tortelitul,v-am descoperit intimplator si ma bucur.mi-ar face mare placere sa pot invata sa fac si eu macar pe jumatate din ceea ce faceti voi,adevarata arta.nu am ce torturi sa postez deoarece eu nu am facut decit doua torturi in viata mea pe care l-am postat .urite dar macar am incercat.pina sa intru aici nici nu stiam la ce este buna gelatina...eu nu o foloseam nici la racitura....acum am folosit-o cind am facut prima pz ,ptr al doilea tort.
cred ca as putea incerca sa fac doua torturi luna asta ,unul pt.bebele meu de 8 luni si unul pt o finuta de-a mea care implineste 11 ani,poate mai invat si eu cite ceva.
mi-ar place sa pot face eu tortul de un an al bebelusului deoarece la botez l-am facut la o cofetarie de renume si era sa fac infart cind am mers dupa el sa-l ducem la restaurant.atasez o poza sa-l vedeti,sper sa nu fie problema...sper ca nu v-am plictisit ;) ;)
sper ca se vede ca, curgea tot ,se inmuiase,umflase martipanul si in fata l-am mascat cu placuta si cu trei trandafiri...atit gasisem in cofetarie...nu va zic ce crize am facut si citi bani ma costat tortul ;)

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1121-12998425482304.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1121-12998425952606.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1121-12998426351097.jpg

#6468 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 11 March 2011 - 03:40 PM

Vezi postareamonatibi, la 11 March 2011 - 01:28 PM, a spus:

mi-ar place sa pot face eu tortul de un an al bebelusului deoarece la botez l-am facut la o cofetarie de renume si era sa fac infart cind am mers dupa el sa-l ducem la restaurant.atasez o poza sa-l vedeti,sper sa nu fie problema...sper ca nu v-am plictisit :-* :hug:
sper ca se vede ca, curgea tot ,se inmuiase,umflase martipanul si in fata l-am mascat cu placuta si cu trei trandafiri...atit gasisem in cofetarie...nu va zic ce crize am facut si citi bani ma costat tortul :((

O Doamne , cum poate o cofetarie sa ofere asa ceva ? :biggrin: mai ales pentru un botez ? Chiar nu pricep asa ceva ... sa curga vopseaua din tort ... :biggrin:

Io zic sa prinzi curaj , si sigur vei face un tort mult mai frumos decat ce ti-au dat ei . Nu trebuie sa fie un tort foarte complicat , pentru inceput faci unul mai simplu , dar sa fie frumos lucrat , curat , pasta bine intinsa ... Succes . Noi suntem aici , te ajutam cu mare drag . :hug:
mama de fete cucuiete Imagine postata

#6469 Useril este offline   monatibi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationconstanta

Postat 11 March 2011 - 04:09 PM

se pare ca se poate si nici macar reducere nu ne-au facut ..asa l-am luat si sincer il refuzam ,dar la ora aia nu aveam de unde sa mai iau un tort macar de 6 kg,am icercat sa gasim dar nimeni nu putea sa ne ajute asa repede...asa ca ne-am multumit cu el....l-am adus pe intuneric si l-am scos repede sa nu se observe prea mult.am voie sa spun...cofetaria este Angelo.
curaj cred ca am si daca va am si pe voi am si mai mult.eu va multumesc.
mai am un pic pina la un an ,adica vreo 4 luni si cred ca am timp sa exersez,nu?
mai inti poate -mi cumpar si niste coloranti si citeva ustensile..eu chiar nu am nimic pt torturi.

#6470 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 11 March 2011 - 05:56 PM

Dragele mele,am o mare rugaminte la voi,se poate?!Saptamana viitoare, e ziua mea,schimb si prefixu' :biggrin: si cu aceasta ocazie (sa mai "indulcesc" momentul :biggrin: ) as vrea un tort deosebit....cu creme si blaturi in premiera(io nu am facut decat creme cu iaurt de fructe,mouseeuri de cioco,tort diplomat,amandina...si cam atat... :hug: .Asadar,va rog sa-mi recomandati cele mai bune creme si blaturi pe care le-ati incercat si v-au placut.
Va multumesc anticipat!

Aceasta postare a fost editata de Anca_B: 11 March 2011 - 05:57 PM

#6471 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 11 March 2011 - 07:24 PM

Anca , mie mi-a placut fooooarte mult blatul cu cocos si mousse de mascarpone si lapte condensat ale Dorei(tort musette)
http://artaculinara....ic/970-blaturi/ post 4

#6472 Useril este offline   tango 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 131
  • Inregistrat: 28-December 09

Postat 11 March 2011 - 07:39 PM

Punticu, ce anume te nemultumesc te tine la poseta si cutie? Ca mie mi se par perfecte.
Gloxinia
, frumoasa familie, bravo
Cristinel, ce vis frumoooooos.Imi place cum creezi o poveste din fiecare tort.
AncaB si eu mi-a dorit ceva complet deosebit pentru ziua fetitei mele. La blat nu am avut tupeu sa experimentez dar la creme ti-as sugera ceva cu mascarpone sau crema de cocos a Dorei pe care eu personal nu am incercat-o din cauza de lapte condensatdar ma tenteaza mult. Cam orice crema a Dorei este fantastica (ultima incercata de mine a fost cea de la tortul Mars)
Tortul Winter al lui GabiCara iarasi este foarte, foarte bun, daca gasesti portocale bune.
Alte idei, crema de lamaie, caramel, depinde ce iti place
www.torturidelicioase.wordpress.com

#6473 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 11 March 2011 - 07:57 PM

Anca , si tu ? La multi ani , in avans . :hug: Io tot cochetez cu tortul sultanului , scris pe culinar de kikenhana ... astept sa vad ce incerci tu ...
mama de fete cucuiete Imagine postata

#6474 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 11 March 2011 - 09:08 PM

anca- si eu tot la una din multele creme ale dorei ma gandeam .... ia foreaza pe blogul ei , imposibil sa nu gasesti ceva care sa te atraga
eu sunt datoare catorva fete dragi , cu laptopul meu de azi :hug:

Imagine postata

ramo , snej- va multumesc mult pt sfaturi si nu numai voua :lol: :)

#6475 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 11 March 2011 - 09:29 PM

:floare:pPentru voi toate si pentru tine Dan_irinel ! Uite, daca tu esti singurul barbat e mai usor, da cu fetele.... :hug: ! Am ramas mult in urma si sigur as omite cu totul neintentionat pe cineva !
Ati facut o multime de torturi frumoase si meritati :lol:
S-aveti spor si inspiratie, in continuare! :)

#6476 Useril este offline   terezia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 01-March 11

Postat 11 March 2011 - 11:12 PM

[quote name='sorenn' date='10 March 2011 - 08:12 PM' timestamp='1299773574' post='81066']
[quote name='cristinel' date='10 March 2011 - 05:34 PM' timestamp='1299771258' post='81059']

oauuuuuuuuuuuuuuuu ce frumos este ( eu nu prea le am cu vorbele mari)asa ca nu pot sa zic mai mult felicitari :blush:
[/quote]
multumesc, eu am incercat asa si mi s-a lipit de pahar, o sa incerc cu mult amidon. Dan_Irinel multumesc, cunosc acele produse le-am gasit site-ul si nu stian ce calitate au, multumesc pentru informatii.

#6477 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 11 March 2011 - 11:44 PM

Cristinel, e super tortul tau! Daca cineva ar da premii pe aici pentru originalitate tu cu siguranta ai primi locul 1! Toate torturile tale sunt inspirate din realitate. Ti-ai format si tu un stil, ceea ce imi place foarte mult! Felicitari!
Daniela, este foarte reusit tortul tau! Adica laptopul! Nici nu vreau sa-mi imaginez ce trante ai tras cu el. Sa speram ca nu voi avea vreoadat comanda de asa ceva! Felicitari multe, ca le meriti!
Dau edit, ca mi-am adus aminte ca nu ai pus pozele cu ultiemele tale torturi! Hai ca sunt atat de frumoase!!!

Aceasta postare a fost editata de punticu: 11 March 2011 - 11:46 PM

#6478 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 12 March 2011 - 01:30 PM

Vezi postareaLivia, la 10 March 2011 - 11:29 AM, a spus:

Sorenn superbe toate 3, nici nu stiu care imi place mai mult, sunt atat de perfecte!
Ceci foarte frumoase torturi, imi plac mult si briosele, atat de vesele si primavaratice!
Dan-Irinel un tort impecabil, felicitari!
Punticu superb pantoful si poseta si florile...
Stefana si Cris69 e din Deva, dar nu stiu sigur daca mai trece pe aici, eventual o gasesti dincolo. Te pup!
:-*

Vezi postareaanasia, la 10 March 2011 - 12:15 PM, a spus:

gloxinia, jos palaria..este superb, imi plac personajele...., dar si per ansamblu;
punticu, o fi fost greu la falduri, dar a iesit extraordinar si poseta si sandaua, n-ai o poza cu ea s-o pui la tehnici? este foarte reusita..
simonique, superb tortul de botez, trenuletul e o minune...
cec, livia, frumoase flori si cosuletele!
soren, faci niste torturi deosebite :(

Vezi postareasimonique, la 10 March 2011 - 04:42 PM, a spus:

Soren, absolut superbe, abia astept sa iti vad urmatoarele torturi!
Miny, tare vesel tortul cu gargaritza!
Dan_Irinel, felicitari, ce bine iti ies trandafirii din buttercream!
Cec, ce bine ti-a reusit la acoperit cu pasta de cioco...neaparat o sa incerc si eu!
punticu, ff frumos tortul, felicitari...si mie imi place mult cum ti-a iesit pantoful!
gloxinia, ce super...imi plac mult figurinele...stiu cata munca e la ele si cu atat mai mult te apreciez!

Va multumesc
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#6479 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 12 March 2011 - 01:44 PM

punticu au iesut superbe torturile, imi plac mult, imi place si sandaluta si trandafirul si orhideea si.... totul e la superlativ, felicitari

gloxinia
ce faina e familia, nu stiu cand imi fac si eu curaj sa fac figurine (mi se par mai migaloase ca florile)

cristinel esti fff talentata in decorarea torturilor, imi place ce faci

Daniela ff fain ti-a iesit tortul
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#6480 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 12 March 2011 - 03:19 PM

Pun si eu ultimul tort, cu crema de ciocolata, glazura KikenHana, blat 2 de negresa si unul de milch-schnitte (cel de sus).

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_03_2011/post-739-12999358987847.jpg

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 322
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou