Am facut tortuletul asta care la gust e divin, in final, pentru un ochi necunoscator arata foarte bine, dar eu stiu ca nu e asa

Sa o luma de deasupta. Printre fructe, pe care le-am aruncat pe deasupra bezmetic sa maschze jeleul se vad niste chestii albicioase. Ce am facut? Am avut un strat de mousse de portocale care era intarit de la frigider, dar pufos. Peste el am pus jeleu de lamaie cald. Dupa vreo 2-3 minute mousse-ul a inceput sa fie penetrat de jeleul destul de cald si iese asa la suprafata. Se vede si in sectiune ca stratul de jeleu nu e compact ci cu parti mai able care reprezinta mousseul. Cum si cand se pune jeleul peste un mousse astfel incat straturile sa ramana perfect compacte?

A doua chestie. In sectiunea asta se vad ceva mai mutle straturi decat ar fi trebuit. Ordinea pe care am vrut-o si in care am pus straturile a fost asa: Pandispan - mousse de lamaie - pandispan - mousse de portocale - jeleu de lamaie.
De ce mi s-a umezit atat de mult pandispanul si nu s-au pastrat distincte straturile?? Pandispanul era destul de pufos si nu l-am mai insiropat iar mousse-uirle destul de lichide cand s-au imprietenit. Oare ar fi trebuit sa las mousse-urile sa se intareasca vreo juma' de ora la frigider inainte sa le pun peste blat? Eu le-am pus imediat dupa ce am amestecat cu frisca si erau de-a dreptul lichide, ca la un moment dat aveam emotii ca nu se va inchega..

