Forum Culinar: Seriale (Ce seriale urmariti?) - Forum Culinar

Salt la continut

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Seriale (Ce seriale urmariti?)

#661 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 17 September 2013 - 01:32 PM

Un comentariu, asa ca de încheiere :) - al capitolului Dexter, legat de acest sezon...
Per total a fost cel mai nasol sezon. Cu fiecare episod, sezonul opt a devenit tot mai anapoda luînd-o în directia absurdistanului chiar. În loc sa se lucreze cu vechile caractere, sa se agate mai mult de povestile petrecute de-a lungul sezoanelor, au introdus povesti noi fara nici o legatura, fara sens... caractere care nu s-au dezvoltat deloc plauzibil, pentru ca nici n-au avut timp. Cel mai bun exemplu e fiica lui Masuka... total aiurea. Dar cine stie, poate explodeaza în ultimul episod, si atunci da sens rolului de fiica plictisodrogata...
Scenaristii au cam fost lenesi si lipsiti de fantezie, diletanti, naivi, prea multa melancolie blablaitoare, acolo unde ar fi trebuit sa sara stropi sau chiar belti de sînge pe pereti :occasion15:

Noroc ca majoritatea fanilor au ramas fideli (sarmanii tot mai spera, ca poate-poate, ultimul episod le provoaca orgasmul mult asteptat :) ) , ca altfel se uita Dex cu Deb si Hannah la episodul 12 :(

Ati auzit secrete? Ce se va întîmpla în ceasul cel din urma? Nici un pariu, nic? :(

Dex ar trebui sa se duca cu "Slice of Life" pe fundul oceanului, Hannah sa ramîna si ea agatata cu esarfa de elicea barcutei, Deb sa-si revina, sa-l ia pe Quinn de om si împreuna sa-l creasca pe Harrison, Saxon sa se împiedice pe strada, sa dea cu capul de rastelul de biciclete de sa-i sara lobul frontal pe asfalt, sau din partea mea, daca tot le plac elemente noi scenaristilor, sa-l aduca pe Hannibal sa-i haleasca occipitalu' facut pane... Ar fi absurd, o stupizenie, dar macar ar fi amuzant :(
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#662 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 20 September 2013 - 12:29 PM

Hai ca ma facusi sa rad dis de dimineta :( Eu as vrea sa fie Dexter vindecat de omu' negru (ca de aia tot s-a batut saua pe faptul ca nu mai simte nevoie sa ucida ci acum vrea sa fie cu Hannah lui) sa plece cu fie-su si mandra in Argentina si sa fie fericit forever
Dar din cate am citit, se pare ca ei nu vor sa ii dea unui serial killer a happy ending asa ca probabil ca va fi ceva in genul a ce zici tu ( cu toate ca Deb a zis ca ea il apara pe Dexter pana in finala, deci nu m-ar mira sa crape) Dex probabil ca se dueleaza cu Saxon si isi infig baioneta in acelasi timp si crapa..pe Hannah o prind sau mai bine, fuge singura in lume si Harrison e adoptat de nanny lui :(
A cat is a friend fur-ever !

#663 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 22 September 2013 - 01:54 AM

Dexterul culinar nu-si da cu parerea? Hai ca mai e putin si aflam finalul :)

#664 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 22 September 2013 - 06:26 AM

dex e incă in deplasare si nu o sa vadă nici finala live :) nu stiu de ce dar cred ca nu o să-l omoare pe dex, cred că o să se termine in coadă de pește, să ne imaginăm noi ce vrem.

#665 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 23 September 2013 - 12:47 AM

Oh...
Imagine atasata: monthly_09_2013/post-11-13798900099638.png

#666 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 23 September 2013 - 03:57 AM

Ok, nu sunt dezamagita de final!!! Nu zic nica pana nu vedeti si voi!

#667 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 23 September 2013 - 04:31 AM

Dar ma mananca la degete...ca sper ca il vedeti si voi repede....haideti si vedeti ca sa comentam!

#668 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 September 2013 - 07:03 AM

eu am spus că nu vreau să știu cum se termină pînă ajung acasă și văd ultimele 2 episoade dar și pe mine mă mănîncă. am cautat deja pe internet dar nu am găsit nimic. oare oi avea răbdare pînă marți?

#669 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 23 September 2013 - 09:24 AM

Vezi postareaDexter, la 23 September 2013 - 07:03 AM, a spus:

eu am spus că nu vreau să știu cum se termină pînă ajung acasă și văd ultimele 2 episoade dar și pe mine mă mănîncă. am cautat deja pe internet dar nu am găsit nimic. oare oi avea răbdare pînă marți?

Pai iti spune Maya unde sa te uiti :)

#670 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 23 September 2013 - 07:10 PM

Eu nu stiu ce sa zic de finala... cam lenta. Cred ca nici nu se putea un sfîrsit spectaculos.

Dex, ce ai cautat pe net? Ceva de citit despre... sau vrei un link sa vezi episoadele online?
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#671 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 September 2013 - 08:10 PM

nu am avut rabdare si am citit despre ce s-a intimplat in finală, acum sunt ok sa aștept sa o văd acasă.

#672 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 25 September 2013 - 02:47 AM

Aha, deci cam stii ce si cum :thumleft:

Vezi-l si dupa il forfecam :scratch:

#673 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 25 September 2013 - 02:31 PM

Vezi postareaUma, la 25 September 2013 - 02:47 AM, a spus:

Aha, deci cam stii ce si cum :thumleft:

Vezi-l si dupa il forfecam :scratch:

Pe mine ma mînca destili, asa ca ascund forfecatul, poate mai sînt unii care n-au vazut si nu vor sa stie sfîrsitul.

Spoiler

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#674 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 26 September 2013 - 08:14 PM

Incep seriale noi. Am vazut Sleepy Hollow, Hostages, The Blacklist si azi poate apuc sa vad Agents of S.H.I.E.L.D.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#675 Useril este offline   La-Chef-A 

• La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 27 September 2013 - 03:26 PM

Vezi postareaMaya, la 26 September 2013 - 08:14 PM, a spus:

Incep seriale noi. Am vazut Sleepy Hollow, Hostages, The Blacklist si azi poate apuc sa vad Agents of S.H.I.E.L.D.

Vazut si eu primul episod din The Blacklist. I-au facut prea multa reclama inainte sa inceapa si cum imi place James Spader am zis sa-i dau o sansa. Previzibil ( la pariu ca Red e tasu' :occasion14: ) si cu clisee din Tacerea Mieilor cu destul de multe faze fortate inutil. I mean "really"? Sa ma mai risc la un episod?

#676 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 27 September 2013 - 03:47 PM

Vezi postareaLa-Chef-A, la 27 September 2013 - 03:26 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 26 September 2013 - 08:14 PM, a spus:

Vazut si eu primul episod din The Blacklist. I-au facut prea multa reclama inainte sa inceapa si cum imi place James Spader am zis sa-i dau o sansa. Previzibil ( la pariu ca Red e tasu' :rolleyes: ) si cu clisee din Tacerea Mieilor cu destul de multe faze fortate inutil. I mean "really"? Sa ma mai risc la un episod?

Si noi fani Spader. A fost ok, chiar daca putin exagerat prin parti :occasion14:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#677 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 September 2013 - 06:15 PM

ajunsei aproape la zi cu toate serialele, mai am de văzut numai un episod din boardwalk empire.

finala la dexter a fost palpitantă, chiar dacă citisem ce se intimplă. mi-a plăcut că nu l-au omorît pe dex și nu trebuie să-mi schimb nick-ul :) incă rumeg finalul, dar am "closure" in toate direcțiile. despre michael c. hall nu pot să spun decît că fost outstanding.

săptămîna asta sunt multe premiere, incepe homeland, abia aștept.

#678 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 03 October 2013 - 01:26 AM

Vezi postareaDexter, la 27 September 2013 - 06:15 PM, a spus:

finala la dexter a fost palpitantă, chiar dacă citisem ce se intimplă. mi-a plăcut că nu l-au omorît pe dex și nu trebuie să-mi schimb nick-ul :D incă rumeg finalul, dar am "closure" in toate direcțiile. despre michael c. hall nu pot să spun decît că fost outstanding.

No iote ca gasesc pe cineva care gandeste ca mine :fuckme:

Cu moartea lui Deb, mi se pare ok - adica da, se poate intampla sa te trezesti cateva ore si dupa sa te duci..ca o arunca in mare, nu a aruncat-o la locul dubios ci in mare in general..si unde vroiai sa o duca, cand venea furtuna a mare :D?
Eu zic ca nu avea cum sa fie altfel toata seria pentru ca Dexter s-a schimbat foarte mult..eu care am inceput cu seria 7 si dupa am luat-o cuminte serie dupa serie (cu exceptia lui 6, dar o astept cand iese pe piata setul cu dvd-uri) am vazut schimbarea in intunecime a lui..dupa care in seria 8, cand a avut acceptul "mamei" pshihopupice, care ii spunea "ca e perfect asa cum e" si-a dat voie sa iubesca iara. Si a fost o schimbare totala in el, unde preocuparile lui s-au schimbat si a sperat la ceva nou. Piciul o iubea pe Hannah, de aia el a hotarat ca e ok sa-l lase cu ea. Dar cu moartea celei care a fost alaturi de el pas cu pasa, aka sora-sa, s-a facut click-ul in partea ailalta, unde el a zis, nope, nu am dreptul la fericire si oricum de cine ma aproprii eu moare...asa ca lasa-i pe copchil si mandra sa fie in argentina (ca mandra avea si bani si chiar il iubea pe pici) si eu ma duc sa fac lumber pentru case :))

Deci - ideal, as fi vrut sa fie dificil pentru ei, dar sa reuseasca sa fuga cu mandra si piciul. Deb sa se marite si sa-i vezi pe ea si mandrul ei in Argentina in vizita - dar ei au zis ca nu au vrut sa aiba un happy end, ca oricum el era serial killerica... In niciun caz nu vroiam sa-l omoare si nici sa-l afle politia :) Na, acum fiecare cu visul lui de finala

Da, Michael C Hall rocks :)

PS Vad ca in Canada, la HMV vine seria completa (speciala) cu o zi inainte de ziua mea ! Super, deci voi stii clar ce vreau cadou :D
Imagine atasata: monthly_10_2013/post-11-13807566454729.jpg

#679 Useril este offline   La-Chef-A 

• La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 03 October 2013 - 04:41 PM

Vazut si episodul 2 din Blacklist. Asa cum spune si Maya, putin exagerat prin parti dar e ok, are actiune si cum spuneam imi place Spader, asa ca vedem ce se mai intampla.
Mie insa imi plac serialele britanice, mare parte din cauza ca intotdeauna e vorba de un orasel de acolo de la ei cu personajele locale bine conturate si cu viata normala, asa... fara poc-poc si bum-bum. Cel putin pe mine ma relaxeaza genul asta de filme. Am vazut toata seria Doc Martin de exemplu, astept sa apara si ultima anul asta (personajul Martin e criminal, la inceput am tot sperat ca din baiatul bulangiu se transforma usor usor in baiatul bun, deh, eu obisnuita cu filmele americane, insa el se incapataneaza in continuare sa fie la fel de bulangiu daca nu chiar si mai rau) iar acum m-a prins bine Foyle's War, un serial politist care se petrece pe coasta de sud a Angliei in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Batranul Foyle (Michael Kitchen) joaca tare bine rolul politistului detectiv dar si cel de parinte, filmul mi se pare foarte bine facut asa ca il recomand cu placere. :ph34r:

#680 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 03 October 2013 - 05:43 PM

Uma, schimbarea lui Dex am observat-o si eu de la episod la episod, si ne-am bucurat pe-o parte, dar din cealalta parte, aia mai întunecata, voiam un final mai "cras"... s-a terminat prea ca-n filme... :ph34r:

Iar pe Deb, nu trebuia s-o duca niciunde, putea s-o lase acolo, ca poate Joey ar fi dorit sa-si ia la revedere :D

Gabita, pai atunci vezi Father Brown, Downton Abbey sau unu australian - The Doctor Blake Mysteries :hug:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36