Lapona Enigel, la 18 December 2012 - 10:28 PM, a spus:
Ah, cum sa nu te ajutam? Cu cea mai mare placere! Sper ca nu te-am deranjat prea tare azi, am incercat pe cat posibil sa te derutez, e un hobby de-al meu mai vechi

Ma bucur mult pentru voi si sper sa gasesti o metoda sa il convingi pe Bub sa nu se mai urce pe usa de la arazag. Uite, mai bine compuneam pentru el o scrisorica separata, ca de la Mos, sa ii spun ca anul viitor vin cu la fel de multe cadouri daca usa aragazului e intacta

Va urez momente cat mai frumoase zilele acestea si spor mare la bucatarie si daca mai pui si cate o reteta din aia de-a noastar neaosa, gen racituri ori cozinac moldovinesc, pas cu pas, apai io is multumita!

Draga mea Laponel,bub' acum e mare si intelegator,nu mai face demult (se dadea utza pe usa de la aragaz cand avea vreo 2 ani )asa ca stati fara nici o grija ca nu se mai intampla!
Eu retetetele le-am pus demult la pas cu pas ,uite likurile :
Racitura( e drept ca e de cocosh,dar si de porc fac exact la fel doar ca pun ''adidasi'',aka copite,si rasol,asta pt. un pic de carnita dar si cartilaj,sparte,procesul tehnologic ala e,nu mai are sens sa ma repet),
Cozonac(eu asa il fac cu opareala cu plamadeala etc),
Mancare rece,
Tochitura,
Varza,
Poale-n brau,
Ciorba de burta etc,astea sunt retetele mele,eu asa lucrez astea le fac altele nu mai incerc,cu siguranta de cate ori prestez eu va arat,si daca oi face altceva o sa va arat si vin si cu impresii,dar la mine e cam greu cu schimbarile ca eu sunt cu ale mele
Te pup' Laponel si daca te intereseaza vreo alta reteta naosa sa-mi spui ,ca daca stiu te ajut cu mare -mare drag!
Multumesc tare mult sa-ti dea d-zeu multa sanatate si tot ce-ti doresti tu!Sarbatori fericite