Forum Culinar: Astazi, ziua mea este mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 125 Pagini +
  • « Prima
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

#1621 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 December 2012 - 08:46 PM

Vezi postareaboabe de cafea, la 18 December 2012 - 08:24 PM, a spus:

Ooo, Geany, bogat Mosul si darnic! :pupic:
Sa-l folosesti cu multa placere :hug:

Apai asa de darnic,eu nu am mai vazut si nici nu am mai auzit,dapoi' visat!
Acum de cate ori il voi folosi ma voi gandi cu mare drag la voi toti(nu ca inainte nu asi fi facut-o,dar acum cu atat mai mult)mi-ar fi imposibil ,chiar si cand il vad sau cand imi fac o cafea ,sa nu-mi zboare gandul la voi :lol:
De folosit il voi folosi f. mult si cu mare placere ,pt. ca mie imi e f. drag sa gatesc!
Sarbatori fericite si voua!

#1622 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 December 2012 - 08:52 PM

Vezi postareapetunie, la 17 December 2012 - 09:39 PM, a spus:

Ma bucur de bucuria ta,dar cel mai tare ma bucur sa vad la sfarsitul scrisorii tale nume cam demult nemaintalnite (Bonicelli ,Peter si Brigitte :pupic:) pe forum.

Si eu la fel, Petunelo!

Un gest extraordinar, felicitari tuturor semnatarilor :hug: !
Geany, sa-l stapanesti sanatoasa!

#1623 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 18 December 2012 - 09:00 PM

Geany, nu-ti tot mai cere atata scuze, ca tu, saraca, n-ai nici o vina!Stii ca noi ne-am molipsit de la tine si-am devenit si noi nerabdatoare!
Pe Bub il alerg daca se suie pe usa aragazului!:hug:

Dar stii, am avut si noi o preocupare, pentru mine chiar a fost distractiv!Pe bune, chiar m-am distrat! Am "shtofa de shefa":pupic:

Acum, parc-am ramas fara preocupare! Dar sunt fericita!:lol:

Bueyyy, si minunea-minunilor!Cand ma suna Geanny, ciripea vesela ca o vrabiuta, si zicea si povestea, si ma facea sa rad!Azi, suna Geanny, noroc c-am vazut numarul de telefon! Era, fetelor, PIERITA! GEANY AMUTISE! Nu-mi venea a crede!:lol:

Geanny, treci la Han si da o bere la reni si la Mos, si treci si la traditii si zi o colinda!

:lol: :hug:
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1624 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2012 - 09:04 PM

Vezi postareaany_annette, la 18 December 2012 - 08:52 PM, a spus:

Vezi postareapetunie, la 17 December 2012 - 09:39 PM, a spus:

Ma bucur de bucuria ta,dar cel mai tare ma bucur sa vad la sfarsitul scrisorii tale nume cam demult nemaintalnite (Bonicelli ,Peter si Brigitte :pupic:) pe forum.

Si eu la fel, Petunelo!

Un gest extraordinar, felicitari tuturor semnatarilor :hug: !
Geany, sa-l stapanesti sanatoasa!

Sarbatori fericite Anutza' mea draga! ,multumesc frumos de urari si multa sanatate si voua! :lol:

#1625 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2012 - 09:08 PM

Vezi postareazoazorel, la 18 December 2012 - 09:00 PM, a spus:

Geany, nu-ti tot mai cere atata scuze, ca tu, saraca, n-ai nici o vina!Stii ca noi ne-am molipsit de la tine si-am devenit si noi nerabdatoare!
Pe Bub il alerg daca se suie pe usa aragazului!:hug:

Dar stii, am avut si noi o preocupare, pentru mine chiar a fost distractiv!Pe bune, chiar m-am distrat! Am "shtofa de shefa":lol:

Acum, parc-am ramas fara preocupare! Dar sunt fericita!:pupic:

Bueyyy, si minunea-minunilor!Cand ma suna Geanny, ciripea vesela ca o vrabiuta, si zicea si povestea, si ma facea sa rad!Azi, suna Geanny, noroc c-am vazut numarul de telefon! Era, fetelor, PIERITA! GEANY AMUTISE! Nu-mi venea a crede!=))

Geanny, treci la Han si da o bere la reni si la Mos, si treci si la traditii si zi o colinda!

:lol: :)

Pai imi cam pierise ciripitoarea ' :hug: ma ingalbenisem si-mi cam tremurau planetarele :lol:
Vin si la han,iar la traditii stiu ca stia sotul o uratura,dar acum doarme si maine e de servici sa vedem daca si-o mai aduce aminte...
era ceva cu : unu' ura, unu' fura,unu sta cu ratza-n gura/iar unul mai hotzoman hatz gaina de gatlan si si buhaiul huruie si gaina caraie manatzi maiii!! haii haiii!
si tot asa! :)

#1626 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 18 December 2012 - 09:11 PM

N-am apucat sa citesc tot pentru ca fac foile pentru tort, dar mi-au dat lacrimile la cat am citit. Geany draga, sa-l folosesti sanatoasa si sa le faci toate bunatatile din lume dragilor tai!
Doamnelor si Peter, aplauze furtunoase! Jos palaria! Foarte frumos! nu am cuvinte

Sarbatori fericite!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1627 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2012 - 09:23 PM

Vezi postareaalpha, la 18 December 2012 - 09:11 PM, a spus:

N-am apucat sa citesc tot pentru ca fac foile pentru tort, dar mi-au dat lacrimile la cat am citit. Geany draga, sa-l folosesti sanatoasa si sa le faci toate bunatatile din lume dragilor tai!
Doamnelor si Peter, aplauze furtunoase! Jos palaria! Foarte frumos! nu am cuvinte

Sarbatori fericite!

La fel iti doresc si tie draga Alph'(intradevar am cam acaparat multe pagini aici :pupic: )
Deabea astept sa vad tortul,ce fel il faci?! :hug:

Sarbatori fericite! :lol:

#1628 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 18 December 2012 - 10:06 PM

Vezi postareaGeany, la 18 December 2012 - 07:03 PM, a spus:

Da!! deabea astept sa-l pun la treaba! :pupic: sper sa mi-l monteze cat mai curand si sa fac cozonacii si sarmalutele de craciun!
Nu stiu cum sa folosesc grilul! :hug: da vad io'!

Multumesc tuturor!! :lol:

Bre, da' parca are si carticica de instructiuni. Baga nasu' si pe-acolo, ca sa nu faci vreo boroboata, da? :lol: Sa-l folosesti cu maaaare placere si sa ne incanti si pe noi cu preparatele pregatite! :lol:
Iar mutritele ciupilului..... sunt de milioane! :hug:

#1629 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2012 - 10:18 PM

Vezi postareaFoxyy, la 18 December 2012 - 10:06 PM, a spus:

Bre, da' parca are si carticica de instructiuni. Baga nasu' si pe-acolo, ca sa nu faci vreo boroboata, da? Sa-l folosesti cu maaaare placere si sa ne incanti si pe noi cu preparatele pregatit
Iar mutritele ciupilului..... sunt de milioane! :71:

:71: eh! daca oi face vreo boroboata(gastronomica) n-o fi sf. lumii =))(ca tot e de actualitate subiectul
) are carticica ,dar eu pana nu vad :D nu prea le am eu cu teoria,practica :D
Cred ca o sa vin cu intrebari dac-mi prind si anume urechile! ma ajutati?! :D
Copii ,toti, sunt intradevar cei mai expresivi,degeaba incerc eu sa mai descriu ,ca pana nu vezi ... =))
O sa va arat preparatele ,ca si pana acum,sper fie pe masura asteptarilor voastre,desi acum parca ma simt emotionata ca la examen,si nu din cauza voastra ci ca tre' sa stapanesc ''beshtia'',oare o sa o supun?! =))
Glumesc! ^_^
Multumesc din suflet! Sarbatori fericite ! :hug:

#1630 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 18 December 2012 - 10:24 PM

Oameni buni.. uimirea mea d admiratie fata de voi, e fara de masura si fara de cuvinte prea multe. Asa ceva pana la voi nu mi-a fost dat sa vad, atata complicitate in bunatatea sufletelor voastre si .. nu stiu de pe aici mi-am pierdut cuvintele. Ma-nclin in fata tuturor acelora ce-au facut posibila asa o veselie in casa Geaninei, buna de ea, draga de ea care intotdeauna a sarit cu un cuvant bun pentru toata lumea si-un umar oricand a fost nevoie. Felicitari! si voua si lui Geany , am citit cu sufletul la gura ca sa aflu deznodamantul, imi dau seama ce-a simtit, cum si eu saream de bucurie cand mi-a ajuns cadoul de la Moasa Craciun din Madrid si cum imi tresareinima cand ma gandesc ca si din partea mea va ajunge ceva, acolo , mic, unndeva si sper sa bucur si eu omul special caruia ii este destinat. Multumesc pentru lectiile pe care le primesc mereu de la voi. Aici e asa cum as fi vrut sa fie "acasa" mea.. familia mea! Tre' sa va fac o declaratie sexuala asa cum spune o prietena de-a mea.. va iubesc!
Imagine postata

#1631 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 18 December 2012 - 10:28 PM

Ah, cum sa nu te ajutam? Cu cea mai mare placere! Sper ca nu te-am deranjat prea tare azi, am incercat pe cat posibil sa te derutez, e un hobby de-al meu mai vechi :71:
Ma bucur mult pentru voi si sper sa gasesti o metoda sa il convingi pe Bub sa nu se mai urce pe usa de la arazag. Uite, mai bine compuneam pentru el o scrisorica separata, ca de la Mos, sa ii spun ca anul viitor vin cu la fel de multe cadouri daca usa aragazului e intacta :D
Va urez momente cat mai frumoase zilele acestea si spor mare la bucatarie si daca mai pui si cate o reteta din aia de-a noastar neaosa, gen racituri ori cozinac moldovinesc, pas cu pas, apai io is multumita! :hug:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1632 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 18 December 2012 - 10:29 PM

Felicitari ajutoarelor Mosului, multe imbratisari! Iar tie, Geany, sunt convinsa ca o sa imblanzesti "bestia" si de rezultate o sa beneficiem cu totii.
Sa aveti parte numai de surprize frumoase!
The more I see, the less I know.

#1633 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2012 - 10:41 PM

Mi-a dat prin cap sa strig in gura mare pe-aici, ca de cateva zile tot frumoasa-i ziua mea. Mos Craciun si Doamne Doamne mi-au ascultat rugamintile.. si prietena mea cea mai buna a scapat de problema cea mai mare... riscul de a-si pierde casa in care locuieste cu cei doi baieti, din cauza procesului de partaj si a hotararii nefaste a judecatorului. Faptul ca pentru ea asta nu mai reprezinta o grija, pentru mine este o multumire enorma. Am tzopait in pat de fericire.. si Darius mi s-a alaturat, uimit totusi de cum se manifesta mami:). Mi se intareste credinta ca lucrurile se intampla cand le vine vremea.. si rabdarea-i o virtute fara de care cu greu inaintezi in viata!
Imagine postata

#1634 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 18 December 2012 - 11:00 PM

Vezi postareaalimocanu, la 18 December 2012 - 10:41 PM, a spus:

Mi-a dat prin cap sa strig in gura mare pe-aici, ca de cateva zile tot frumoasa-i ziua mea. Mos Craciun si Doamne Doamne mi-au ascultat rugamintile.. si prietena mea cea mai buna a scapat de problema cea mai mare... riscul de a-si pierde casa in care locuieste cu cei doi baieti, din cauza procesului de partaj si a hotararii nefaste a judecatorului. Faptul ca pentru ea asta nu mai reprezinta o grija, pentru mine este o multumire enorma. Am tzopait in pat de fericire.. si Darius mi s-a alaturat, uimit totusi de cum se manifesta mami:). Mi se intareste credinta ca lucrurile se intampla cand le vine vremea.. si rabdarea-i o virtute fara de care cu greu inaintezi in viata!

Alina, te :D cu toata sinceritatea! Tu esti un om deosebit :hug:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1635 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 18 December 2012 - 11:02 PM

Vezi postareaalimocanu, la 18 December 2012 - 10:41 PM, a spus:

Ce bine e cand apar vestile bune si totul se termina cu bine!!!! Ma bucur si eu pentru prietena ta! :D Si pe tine te imbratisez cu mare drag! :hug:

#1636 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2012 - 11:05 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 18 December 2012 - 10:28 PM, a spus:

Ah, cum sa nu te ajutam? Cu cea mai mare placere! Sper ca nu te-am deranjat prea tare azi, am incercat pe cat posibil sa te derutez, e un hobby de-al meu mai vechi :hug:
Ma bucur mult pentru voi si sper sa gasesti o metoda sa il convingi pe Bub sa nu se mai urce pe usa de la arazag. Uite, mai bine compuneam pentru el o scrisorica separata, ca de la Mos, sa ii spun ca anul viitor vin cu la fel de multe cadouri daca usa aragazului e intacta :71:
Va urez momente cat mai frumoase zilele acestea si spor mare la bucatarie si daca mai pui si cate o reteta din aia de-a noastar neaosa, gen racituri ori cozinac moldovinesc, pas cu pas, apai io is multumita! :D

Draga mea Laponel,bub' acum e mare si intelegator,nu mai face demult (se dadea utza pe usa de la aragaz cand avea vreo 2 ani )asa ca stati fara nici o grija ca nu se mai intampla!
Eu retetetele le-am pus demult la pas cu pas ,uite likurile : Racitura( e drept ca e de cocosh,dar si de porc fac exact la fel doar ca pun ''adidasi'',aka copite,si rasol,asta pt. un pic de carnita dar si cartilaj,sparte,procesul tehnologic ala e,nu mai are sens sa ma repet),Cozonac(eu asa il fac cu opareala cu plamadeala etc),Mancare rece,Tochitura,Varza,Poale-n brau,Ciorba de burta etc,astea sunt retetele mele,eu asa lucrez astea le fac altele nu mai incerc,cu siguranta de cate ori prestez eu va arat,si daca oi face altceva o sa va arat si vin si cu impresii,dar la mine e cam greu cu schimbarile ca eu sunt cu ale mele :71:
Te pup' Laponel si daca te intereseaza vreo alta reteta naosa sa-mi spui ,ca daca stiu te ajut cu mare -mare drag!

Multumesc tare mult sa-ti dea d-zeu multa sanatate si tot ce-ti doresti tu!Sarbatori fericite ^_^

#1637 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2012 - 11:10 PM

Dragele mele, eu-s ca un om vesnic indragostit, cand citesc cuvinte de bine ce-mi sunt adresate am fluturi in stomac. Lapona, Foxy, scumpele si dragele de voi, va imbratisez si eu, nu stiu cat sunt un om deosebit, da' un om emotionat sigur sunt.
Imagine postata

#1638 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2012 - 11:10 PM

Vezi postareafloricica, la 18 December 2012 - 10:29 PM, a spus:

Felicitari ajutoarelor Mosului, multe imbratisari! Iar tie, Geany, sunt convinsa ca o sa imblanzesti "bestia" si de rezultate o sa beneficiem cu totii.

Multumesc din suflet! Cu ''bestia'' inteleg, ca are lumina in interior si aprindere automata,ochiurile si cuptorul ok.(la cuptor o sa vad temperatura etc),ce nu stiu eu e cu grilul :71: asta trebuie sa vad eu,efectul si ce si cum ,nu neaparat ce scrie in carte,acolo am eu emotii si cred ca aia o sa ma incante pe mine cel mai si cel mai mult,in rest nu stiu trebuie sa ved ce mai are in plus si sa exploatez la maxim sa am rezultate super :71: accept orice sfat :D
Sarbatori fericite Floricel,multa sanatate! Si multumesc mult! :hug:

#1639 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2012 - 11:13 PM

Vezi postareaalimocanu, la 18 December 2012 - 11:10 PM, a spus:

Dragele mele, eu-s ca un om vesnic indragostit, cand citesc cuvinte de bine ce-mi sunt adresate am fluturi in stomac. Lapona, Foxy, scumpele si dragele de voi, va imbratisez si eu, nu stiu cat sunt un om deosebit, da' un om emotionat sigur sunt.

Draga mea Alinuta! Nici nu-ti pot descrie ce emotie am trait!Pup ingerasul tau blond si pe tine! :D :hug:
Daca tu esti bucuroasa pt. prietena ta ,atunci ma bucur si eu :71:

Iti urez tot ce e mai bine! Multa sanatate ,fericire,liniste sufleteasca ,si sarbatori fericite! :71:

#1640 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 18 December 2012 - 11:14 PM

Vezi postareaGeany, la 18 December 2012 - 11:10 PM, a spus:

Vezi postareafloricica, la 18 December 2012 - 10:29 PM, a spus:

Multumesc din suflet! Cu ''bestia'' inteleg, ca are lumina in interior si aprindere automata,ochiurile si cuptorul ok.(la cuptor o sa vad temperatura etc),ce nu stiu eu e cu grilul :D asta trebuie sa vad eu,efectul si ce si cum ,nu neaparat ce scrie in carte,acolo am eu emotii si cred ca aia o sa ma incante pe mine cel mai si cel mai mult,in rest nu stiu trebuie sa ved ce mai are in plus si sa exploatez la maxim sa am rezultate super :71: accept orice sfat :hug:
Sarbatori fericite Floricel,multa sanatate! Si multumesc mult! :71:

Pai cu rotisorul e simplu - tre' sa aprinzi flacara in partea de sus a cuptorului. Si sa pui tava in usa, ca sa ramana intredeschisa! ^_^

Arata acest topic

• 125 Pagini +
  • « Prima
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul