Forum Culinar: Astazi, ziua mea este mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 125 Pagini +
  • « Prima
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

#921 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 23 August 2011 - 10:54 AM

Bebelusa a fost cu noi 1 saptamana in Cipru la 8 luni si 1 saptamana in Italia la 9 luni. Ne-am descurcat binisor ca era mai micuta inca statea in carucior. In croaziera nu am luat-o am trimis-o cu mamaie-sa si verisoara-sa la munte. Acum nu mai sta o clipa si nu o luam, pentru ca noi am planificat multe excursii, Sicilia merita (parerea mea ... mai ales ca posibil 1 data in viata) daca o strabati pe uscat/pe mare si cu bebelusa ar fi imposibil, toata ziua trebuie sa i-o dedici. Acolo si-ar pierde si orele de somn si ar fi un mare halimai. Asa ca ramane acasa cu mamaie (cu care sta oricum cat sunt eu la serviciu 10-19:30 de luni pana vineri). I-am oferit sa mearga la munte, dar a zis ca e deajuns si ca tot mai bine acasa (sunt conditii mai bune, e totul organizat, poate sa-i gateasca mancare proaspata).
intr-adevar anul asta am facut multe vacante, dar tineti cont ca aproape 5 ani nu am facut nici o vacanta, am muncit ca migul non-stop. La fel ca tine Lizura nici acasa (Seara si in we) nu am o clipa libera sunt pe blackberry, pe laptop, pe telefoane. Oricum, o sa vezi ca se schimba multe odata cu maternitatea in ceea ce priveste implicarea 24/24h in munca. Ei si de acum am focusat si alocat destul din viata mea pt cariera, e timpul sa gasesc un echilibru.

Faceam si eu abdomene cand eram slabatura, 200 pe zi in 2 serii de 100 seara si dimineata. De multi ani m-am lenevit. Acum mi-am cumparat de la farmacie niste budigai Lytess cu microcapsule de cafea, care cica in 40 zile slabesti 2.4 cm. As fi vrut sa fie mai stramti, dar cea mai mica masura e S/M si nu ma strang chiar tare. M-am apucat sa-i port de vreo 3 saptamani, pare ca au rezultat, folosesc si seruri anticelulitice tot de atunci ... vedem.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#922 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 23 August 2011 - 11:18 AM

Cunosc sentimentul de nevacanta. Daca spun cuiva ca nu am avut o vacanta in 8 ani o sa creada ca mint...
Am avut 3-sau 4 escapade de 2-3 zile in interes de serviciu cu al meu aici in State si 5 zile tot in interes de serviciu in Germania si in Berna, peste drum:) la vecini. Aici nimeni nu isi ia vacanta mai mult de 5 -6 zile.
Niciodata nu a fost timp pt noi, nu am avut nici luna de miere. Asa ca luna de miere va avea loc la anul in vara speram noi, dupa ce intzarcam bebelusul/bebelusa.
Sincer incepusem sa realizam ca trebuie sa schimbam macazul de anul trecut cind al meu s-a simtit f rau, de oboseala, de ce o fi fost, era la pamint.
Imagine postata
Imagine postata

#923 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 23 August 2011 - 12:53 PM

Inteleg perfect ce spui Lizura. Si eu la fel, daca spun cuiva ca plec dimineta vin seara (uneori noaptea, sau chiar dimineata) cand sunt prea sleita sa mai misc un pai, iar in we nu vreau decat sa zac, ceilalti nu pot sa inteleaga ... . Sunt zile la serviciu cand nu apuc sa mananc nimic si nici sa beau apa. Norocul meu este ca dispun de o enorma energie ... si modul acesta de actiune permanenta mi se potriveste, in plus am enorma sansa sa am un serviciu care imi place foarte mult prin specific, mediu, colegi, sefi/patroni si mai ales satisfactii pentru aprecierea muncii etc ... dar oare pentru cat timp poti rezista sa muncesti ca un taur? Mai este si stresul enorm al nenumaratelor raspunderi si neprevazuturi ale fiecarui ceas din zi. Una peste alta acum ca am dovedit ceea ce trebuia sa dovedesc, nu prea imi vine sa cred, insa am inceput sa mai pot sa-mi iau si vacanta, evident conectata la job cu toate mijloacele moderne de comunicare care exista azi. Sper ca si tu la urmatorul job sa nimeresti mai bine, pentru ca satisfactiile pe care ti le da aprecierea muncii tale de catre patroni (cand oferi mereu mai mult decat se asteapta) iti da mereu noi puteri. Eu desi muncesc intr-un ritm infernal de cand ma stiu ..., la ultimul serviciu simt de multe ori ca nu muncesc nici o zi. Si asta este super, e un hobby in final pt mine :P si nu as putea fara ... Dar cum spuneam, vine o vreme cand trebuie gasit echilibrul just intre job si viata personala, iar aparitia unui copil este acel moment pentru o femeie.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#924 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 05 September 2011 - 12:26 PM

Nu stiu daca filmuletul asta mi-a infrumusetat ziua, mai degraba m-a intristat. Nu va suparati...daca dati cumva, din intamplare, peste tara mea natala - si aceasta din film este tara mea natala!- vorba Corinei, sa-i amintiti, va rog frumos, adresa mea...o mai astept si mai sper :)

http://www.youtube.c...player_embedded

Si pentru voi, o mica dedicatie, tot din tara mea natala :

http://www.youtube.c...h?v=AUgsoVXxnlg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#925 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 05 September 2011 - 08:19 PM

Sunt happy ca m-am mobilizat si am mers azi pentru prima data la aquagim. Si sunt si mai happy pt ca mi-a placuuuuut!

#926 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,773
  • LocationSibiu

Postat 13 September 2011 - 02:52 PM

a fost ieri, dar eu abea azi m-am dezmeticit. a inceput scoala. Maia mea e in clasa I Imagine postata
Fisier atasat  scolarita.jpg (99.67K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  scolarita2.jpg (314.5K)

#927 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 13 September 2011 - 02:56 PM

ce frumos! ea e superba, imi place cum i-ai facut parul :hungry:
nu au uniforme? sau doar in prima zi cum vor??

#928 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 13 September 2011 - 03:01 PM

Vezi postareaboni, la 13 September 2011 - 02:52 PM, a spus:

a fost ieri, dar eu abea azi m-am dezmeticit. a inceput scoala. Maia mea e in clasa I Imagine postata

Ce mumoasa este Maia ta scolarita!
Succes si sa aiba numai rezultate bune la invatatura!

Parca acum era si Alex al meu in clasa I si anul acesta este in clasa a VIII-a. Cum trece timpul!
GEORGIA

#929 Useril este offline   KikenHana 

• fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Locationinto the wild

Postat 13 September 2011 - 03:03 PM

boni, felicitari pentru Maia! Ce repede trece timpul!

Avem un nume si un CIF :hungry:. Acum mai urmeaza umblatura dupa avize sanitar-veterinare si ma pot apuca de treaba. Azi am avut si photo-shooting, mai multe detalii sapt. viitoare cand primesc pozeleImagine postata.
Fisier atasat  IMGP3881.jpg (50.04K)

Am si un concept pentru logo, mai lucram la el dar in linii mari asta e....
Fisier atasat  CAPSUNA1 copy2.jpg (45.74K)
Take a walk on the wild side...

artizan

#930 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 13 September 2011 - 03:09 PM

Vezi postareaKikenHana, la 13 September 2011 - 03:03 PM, a spus:

Avem un nume si un CIF :). Acum mai urmeaza umblatura dupa avize sanitar-veterinare si ma pot apuca de treaba. Azi am avut si photo-shooting, mai multe detalii sapt. viitoare cand primesc pozele
Am si un concept pentru logo, mai lucram la el dar in linii mari asta e....

Succes in ceea ce vrei sa faci!!!
Si acum ii musai sa trec pe la Tg.Mures si sa ma opresc la Cofetaria Artizan sa mananc ceva dulce si delicios!
GEORGIA

#931 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,773
  • LocationSibiu

Postat 13 September 2011 - 03:09 PM

Vezi postareaAngel, la 13 September 2011 - 02:56 PM, a spus:

ce frumos! ea e superba, imi place cum i-ai facut parul :)
nu au uniforme? sau doar in prima zi cum vor??

parul vroia sa fie impletitura spic, dar asta a iesit ca nu eram buna de nimic
vor avea uniforme. va fi sedinta cu parintii maine si atunci ne va spune tot ce e de spus. la prima intalnire eram toti gramda in clasa. invatatoarea trebuia sa se ocupe de copii. stie sa se poarte cu ei. ieri, la 12, cand s-a dus sotul dupa ea nu vroia sa vina acasa, cica s-a terminat prea repede.

Vezi postareaGiorgiana, la 13 September 2011 - 03:01 PM, a spus:

Ce mumoasa este Maia ta scolarita!
Succes si sa aiba numai rezultate bune la invatatura!

Parca acum era si Alex al meu in clasa I si anul acesta este in clasa a VIII-a. Cum trece timpul!

multumesc mult Giorgina. trece timpul... nu ne putem tine dupa el :)
mult succes in clasa a VIII-a Imagine postata

Vezi postareaKikenHana, la 13 September 2011 - 03:03 PM, a spus:

boni, felicitari pentru Maia! Ce repede trece timpul!

Avem un nume si un CIF :). Acum mai urmeaza umblatura dupa avize sanitar-veterinare si ma pot apuca de treaba. Azi am avut si photo-shooting, mai multe detalii sapt. viitoare cand primesc pozeleImagine postata.

Iuhuuuu, Andrada!!!! functioneaza fantana ;)
mult succes si cat mai putina bataie de cap Imagine postata
abea astept sa fac un drum pana la Mures

#932 Useril este offline   KikenHana 

• fata verde
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,172
  • Locationinto the wild

Postat 13 September 2011 - 03:27 PM

Multumesc Georgiana si boni! eu am sa va astept cu placere!
Take a walk on the wild side...

artizan

#933 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 13 September 2011 - 05:25 PM

Andrada, mult noroc! Ma bucur pt tine!

Boni... fara cuvinte!
Noi ieri am avut doi bobocei: Mara clasa intai si Giulia prima zi de camin. Am alergat toata dimineata de la una la alta.
Mi-au dat lacrimile la Mara. Totul a inceput in curtea scolii cu prezentarea fiecarui elev in parte (din clasa intai). Dupa ce s-au format clasele am intrat cu totii in scoala. Am vazut eu ca erau copiii mai mari alineati pe holuri dar nu mi-am dat seama despre ce e vorba pana am intrat. Doamne, s-au pus pe aplaudat... am facut tot turul scolii in aplauzele copiilor. Bine ca Mara era in fata si nu m-a vazut. Nu ma asteptam.
Dupa o scurta prezentare (ca o minipiesa de teatru)pe noi ne-au dat afara si au bagat copiii in clase. Noi nu am putut intra cu ei... mi-a parut rau...
Noi uniforme nu avem... ne imbracam sportiv si gata. Mi-ar place si mie sa aiba ceva uniforme, mai ales ca venim dupa 3 ani de sortulet. Asta-i viata!
De Giulia, ce sa va zic, nici nu ma baga in seama. Plangeau copiii pe langa ea, nici nu-i baga in seama. Ea s-a pus pe deschis sertare sa vada ea ce jucarii sunt si da-i cu jucatul inainte. Cand i-am zis ca plec nici macar nu s-a deranjat.
Azi a fost a doua zi... la fel ca-n prima. Ne-am pupat si gata, dupa 5 min eu am plecat. Maamaaaa, ce mai plangeau piticii pe langa ea. Ea s-a dus direct la bucatarie (de jucarie) si s-a pus pe facut mancare. Cand s-a dus mama sa o ia la 11,30 se uita, biata de ea, disperata prin curte ca nu o vedea pe nicaieri, cand colo ametita vine pe furis si-o trage de picior: bau...
Mara are deja autobuz dus intors. Saptamana aceasta are program redus doar pana la 12,10, de saptamana viitoare intra la program normal pana la 16.
Giulia autobuzul de-abia de saptamana viitoare o sa-l aiba. Saptamana aceasta trebuie sa ne descurcam cum putem. Deabia miercurea viitoare (parca) intram la program normal cu dormit.
Una peste alta, are mama doua fete mari si daca tu te-ai dezmeticit azi, eu inca nu am inceput.
Ma duc sa descarc pozele din aparat... nici macar nu am apucat sa le vad...
Sorina

#934 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 September 2011 - 05:58 PM

Gata, am reusit...

Dimineata, inca adormite...

Fisier atasat  IMG_4882 dimineata.jpg (59.22K)

Incepem sa ne mai invioram putin...

Fisier atasat  IMG_4906 ne invioram.jpg (50.18K)

Mara...

Fisier atasat  IMG_4891 mara1.jpg (87.6K)

Giulia...

Fisier atasat  IMG_4897 giulia.jpg (74.14K)

Mara in curtea scolii dupa ce a strigat-o si maestra i-a agatat de gat pestisorul verde cu numele ei...

Fisier atasat  IMG_4909 in cortile.jpg (88.96K)

Si Giulia, care dupa cum va spuneam, e pusa pe bucatarit...

Fisier atasat  IMG_4923 bucatarim.jpg (53.52K)
Sorina

#935 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 13 September 2011 - 05:58 PM

Felicitari mamicilor de Boboci .
Boni si Sorina .Imagine postata

Apropo Sorina ,esti beton cu frizura si silueta cea noua .
Ca nu am apucat sa-ti spun la topicul potrivit .
Imi faci pofta sa ma tund .Imagine postata

Hanna ,

Sa ai noroc si clienti multi .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#936 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 13 September 2011 - 06:01 PM

Ehe si piciul meu a inceput scoala (una bucata nepot personal) Nu-mi vine sa cred ca ghindocul meu e un barbatel serios acum - l-am intrebat la telefon cum i-a placut prima zi la scoala - raspunsul, imi place de o fata!!! Se vede ca e bucatica rupta fratele meu :) Astept acum cu nerabdare filmuletul !
A cat is a friend fur-ever !

#937 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 September 2011 - 06:03 PM

Pico multumim mult... Si cine ziceai ca nu te lasa sa te tunzi? Daca asta e ceea ce-ti doresti da-i bataie. Pt mine e prima data cand m-am tuns asa de scurt, si vad ca nu am gresit.
Sorina

#938 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 13 September 2011 - 09:41 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 13 September 2011 - 06:03 PM, a spus:

Pico multumim mult... Si cine ziceai ca nu te lasa sa te tunzi? Daca asta e ceea ce-ti doresti da-i bataie. Pt mine e prima data cand m-am tuns asa de scurt, si vad ca nu am gresit.

Eu am fost toata viata tunsa scurt,scurt .Baietestea proape.
Doar de o vreme il port mediu,ca na sunt mai "serioasa " .

Dar pe tine te schimba complect.
Iti sta foarte ,foarte bine.

Giulia si Mara sunt tare dragute cu sortulete si codite.Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#939 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 September 2011 - 09:53 PM

Ce dulci sunt bobocelele voastre :)

#940 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 13 September 2011 - 10:04 PM

Ptiu, ptiu, ptiu! Sa va pup eu boboceii! Frumosi tare!

Fetele, daca aveti chef, puteti posta si aici,sa le avem pe mai tîrziu... sa ne aducem aminte cum întinerim si sa intram împreuna în butoiul cu melancolie http://artaculinara....a-zi-de-scoala/ Aici am pus si eu poze cu Denise.

Uma, sa-mi trimiti poza cu Mister Vonga! :)

Andrada, felicitari maxime si succes pe toata linia!
Asteptam pozele!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 125 Pagini +
  • « Prima
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48