Astazi, ziua mea este mai frumoasa
Postat 23 August 2011 - 10:54 AM
intr-adevar anul asta am facut multe vacante, dar tineti cont ca aproape 5 ani nu am facut nici o vacanta, am muncit ca migul non-stop. La fel ca tine Lizura nici acasa (Seara si in we) nu am o clipa libera sunt pe blackberry, pe laptop, pe telefoane. Oricum, o sa vezi ca se schimba multe odata cu maternitatea in ceea ce priveste implicarea 24/24h in munca. Ei si de acum am focusat si alocat destul din viata mea pt cariera, e timpul sa gasesc un echilibru.
Faceam si eu abdomene cand eram slabatura, 200 pe zi in 2 serii de 100 seara si dimineata. De multi ani m-am lenevit. Acum mi-am cumparat de la farmacie niste budigai Lytess cu microcapsule de cafea, care cica in 40 zile slabesti 2.4 cm. As fi vrut sa fie mai stramti, dar cea mai mica masura e S/M si nu ma strang chiar tare. M-am apucat sa-i port de vreo 3 saptamani, pare ca au rezultat, folosesc si seruri anticelulitice tot de atunci ... vedem.
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 23 August 2011 - 11:18 AM
Am avut 3-sau 4 escapade de 2-3 zile in interes de serviciu cu al meu aici in State si 5 zile tot in interes de serviciu in Germania si in Berna, peste drum:) la vecini. Aici nimeni nu isi ia vacanta mai mult de 5 -6 zile.
Niciodata nu a fost timp pt noi, nu am avut nici luna de miere. Asa ca luna de miere va avea loc la anul in vara speram noi, dupa ce intzarcam bebelusul/bebelusa.
Sincer incepusem sa realizam ca trebuie sa schimbam macazul de anul trecut cind al meu s-a simtit f rau, de oboseala, de ce o fi fost, era la pamint.
Postat 23 August 2011 - 12:53 PM

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 05 September 2011 - 12:26 PM

http://www.youtube.c...player_embedded
Si pentru voi, o mica dedicatie, tot din tara mea natala :
http://www.youtube.c...h?v=AUgsoVXxnlg

Postat 05 September 2011 - 08:19 PM
Postat 13 September 2011 - 02:52 PM

Number of downloads: 0

Postat 13 September 2011 - 02:56 PM

nu au uniforme? sau doar in prima zi cum vor??
Postat 13 September 2011 - 03:01 PM
boni, la 13 September 2011 - 02:52 PM, a spus:

Ce mumoasa este Maia ta scolarita!
Succes si sa aiba numai rezultate bune la invatatura!
Parca acum era si Alex al meu in clasa I si anul acesta este in clasa a VIII-a. Cum trece timpul!
Postat 13 September 2011 - 03:03 PM
Avem un nume si un CIF

Am si un concept pentru logo, mai lucram la el dar in linii mari asta e....

Postat 13 September 2011 - 03:09 PM
KikenHana, la 13 September 2011 - 03:03 PM, a spus:

Am si un concept pentru logo, mai lucram la el dar in linii mari asta e....
Succes in ceea ce vrei sa faci!!!
Si acum ii musai sa trec pe la Tg.Mures si sa ma opresc la Cofetaria Artizan sa mananc ceva dulce si delicios!
Postat 13 September 2011 - 03:09 PM
Angel, la 13 September 2011 - 02:56 PM, a spus:

nu au uniforme? sau doar in prima zi cum vor??
parul vroia sa fie impletitura spic, dar asta a iesit ca nu eram buna de nimic
vor avea uniforme. va fi sedinta cu parintii maine si atunci ne va spune tot ce e de spus. la prima intalnire eram toti gramda in clasa. invatatoarea trebuia sa se ocupe de copii. stie sa se poarte cu ei. ieri, la 12, cand s-a dus sotul dupa ea nu vroia sa vina acasa, cica s-a terminat prea repede.
Giorgiana, la 13 September 2011 - 03:01 PM, a spus:
Succes si sa aiba numai rezultate bune la invatatura!
Parca acum era si Alex al meu in clasa I si anul acesta este in clasa a VIII-a. Cum trece timpul!
multumesc mult Giorgina. trece timpul... nu ne putem tine dupa el

mult succes in clasa a VIII-a

KikenHana, la 13 September 2011 - 03:03 PM, a spus:
Avem un nume si un CIF

Iuhuuuu, Andrada!!!! functioneaza fantana

mult succes si cat mai putina bataie de cap

abea astept sa fac un drum pana la Mures
Postat 13 September 2011 - 05:25 PM
Boni... fara cuvinte!
Noi ieri am avut doi bobocei: Mara clasa intai si Giulia prima zi de camin. Am alergat toata dimineata de la una la alta.
Mi-au dat lacrimile la Mara. Totul a inceput in curtea scolii cu prezentarea fiecarui elev in parte (din clasa intai). Dupa ce s-au format clasele am intrat cu totii in scoala. Am vazut eu ca erau copiii mai mari alineati pe holuri dar nu mi-am dat seama despre ce e vorba pana am intrat. Doamne, s-au pus pe aplaudat... am facut tot turul scolii in aplauzele copiilor. Bine ca Mara era in fata si nu m-a vazut. Nu ma asteptam.
Dupa o scurta prezentare (ca o minipiesa de teatru)pe noi ne-au dat afara si au bagat copiii in clase. Noi nu am putut intra cu ei... mi-a parut rau...
Noi uniforme nu avem... ne imbracam sportiv si gata. Mi-ar place si mie sa aiba ceva uniforme, mai ales ca venim dupa 3 ani de sortulet. Asta-i viata!
De Giulia, ce sa va zic, nici nu ma baga in seama. Plangeau copiii pe langa ea, nici nu-i baga in seama. Ea s-a pus pe deschis sertare sa vada ea ce jucarii sunt si da-i cu jucatul inainte. Cand i-am zis ca plec nici macar nu s-a deranjat.
Azi a fost a doua zi... la fel ca-n prima. Ne-am pupat si gata, dupa 5 min eu am plecat. Maamaaaa, ce mai plangeau piticii pe langa ea. Ea s-a dus direct la bucatarie (de jucarie) si s-a pus pe facut mancare. Cand s-a dus mama sa o ia la 11,30 se uita, biata de ea, disperata prin curte ca nu o vedea pe nicaieri, cand colo ametita vine pe furis si-o trage de picior: bau...
Mara are deja autobuz dus intors. Saptamana aceasta are program redus doar pana la 12,10, de saptamana viitoare intra la program normal pana la 16.
Giulia autobuzul de-abia de saptamana viitoare o sa-l aiba. Saptamana aceasta trebuie sa ne descurcam cum putem. Deabia miercurea viitoare (parca) intram la program normal cu dormit.
Una peste alta, are mama doua fete mari si daca tu te-ai dezmeticit azi, eu inca nu am inceput.
Ma duc sa descarc pozele din aparat... nici macar nu am apucat sa le vad...
Postat 13 September 2011 - 05:58 PM
Dimineata, inca adormite...

Incepem sa ne mai invioram putin...

Mara...

Giulia...

Mara in curtea scolii dupa ce a strigat-o si maestra i-a agatat de gat pestisorul verde cu numele ei...

Si Giulia, care dupa cum va spuneam, e pusa pe bucatarit...

Postat 13 September 2011 - 05:58 PM
Boni si Sorina .

Apropo Sorina ,esti beton cu frizura si silueta cea noua .
Ca nu am apucat sa-ti spun la topicul potrivit .
Imi faci pofta sa ma tund .

Hanna ,
Sa ai noroc si clienti multi .

http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 13 September 2011 - 06:01 PM

Postat 13 September 2011 - 06:03 PM
Postat 13 September 2011 - 09:41 PM
sorinadaniela, la 13 September 2011 - 06:03 PM, a spus:
Eu am fost toata viata tunsa scurt,scurt .Baietestea proape.
Doar de o vreme il port mediu,ca na sunt mai "serioasa " .
Dar pe tine te schimba complect.
Iti sta foarte ,foarte bine.
Giulia si Mara sunt tare dragute cu sortulete si codite.

http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 13 September 2011 - 10:04 PM
Fetele, daca aveti chef, puteti posta si aici,sa le avem pe mai tîrziu... sa ne aducem aminte cum întinerim si sa intram împreuna în butoiul cu melancolie http://artaculinara....a-zi-de-scoala/ Aici am pus si eu poze cu Denise.
Uma, sa-mi trimiti poza cu Mister Vonga!

Andrada, felicitari maxime si succes pe toata linia!
Asteptam pozele!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges