Forum Culinar: Astazi, ziua mea este mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 125 Pagini +
  • « Prima
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

#961 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 22 September 2011 - 05:48 PM

cu scuzele de rigoare pentru intarzidere va multumesc frumos pentru urari si laude.
au trecut aproape 2 saptamani si Maia e la fel de incantata de scoala. nu pot decat sa ma bucur Imagine postata

Dani, vezi ca sorina a pus o poza cu ea si fetele pe la alt topic, cred ca la instantanee fotografice. are par scurt :snorting:

#962 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 23 September 2011 - 05:33 PM

Si noi va multumim! Ultimele saptamani au fost cam incarcate... Amandoua sunt foarte incantate. In fiecare zi vin cu cate un desen sau alte prostioare. Ieri, Mara a avut prima tema acasa. Era asa de fericita azi cand a venit de la scoala pt ca maestra i-a zis ca a fost brava.

Daniella, vad ca Boni (multumesc) ti-a raspuns deja... eu faceam pozele, asa ca nu prea puteam sa apar in ele.
Sorina

#963 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,462
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 September 2011 - 10:40 PM

Poate unora li se pare o banalitate dar eu imi doresc de ani de zile un divan colt, astazi in sfirsit a sosit :blackeye:
Fisier atasat  divan.jpg (139.5K)
Number of downloads: 3

#964 Useril este offline   La-Chef-A 

• La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 27 September 2011 - 10:43 PM

Vezi postareaAdriana, la 27 September 2011 - 10:40 PM, a spus:

Poate unora li se pare o banalitate dar eu imi doresc de ani de zile un divan colt, astazi in sfirsit a sosit :blackeye:

Sa-l stapaniti sanatosi!

#965 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 27 September 2011 - 10:49 PM

Multumesc frumos :blackeye: eu si Marco am pus deplina stapinire pe el :toothy6: Stefano inca nu pentru ca are de lucru asa ca sta la pc :toothy6:

#966 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 27 September 2011 - 11:38 PM

sa-l stapaniti sanatosi! il vei folosi si la dormit sau doar in camera de zi? f placute culorile!

#967 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 28 September 2011 - 01:00 AM

Sa va bucurati de divan sanatosi :blackeye:
A cat is a friend fur-ever !

#968 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 28 September 2011 - 05:21 AM

Un coltisor care te invita sa stai acolo la o cafeluta :)
Foarte frumos!!

Sa-l stapaniti sanatosi!

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#969 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • LocationDown Under

Postat 28 September 2011 - 05:40 AM

ce-mi plac culorile canapelei Adriana. Sa o stapanesti sanatoasa! Si eu vreau ceva asemanator pentru noua casa cand terminam renovarea.

#970 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 September 2011 - 06:36 AM

Invitanta canapeaua Adriana...ai si semineul aproape? foarte faina si comoda , dupa cum arata

#971 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 28 September 2011 - 07:58 AM

Vezi postareamoatza, la 27 September 2011 - 11:38 PM, a spus:

sa-l stapaniti sanatosi! il vei folosi si la dormit sau doar in camera de zi? f placute culorile!

E in sufragerie asa ca il folosim non stop dupa-masa si seara, cind va veni mama o sa-l foloseasca si dimineata sa se uite la televizor pe canalele romanesti. Partea de 3 persoane care se vede in fata devine pat dar e doar pentru ocazii exceptionale ca in rest pentru musafiri e camera de oaspeti, pe care o foloseste mama cind e aici.

Vezi postareaUma, la 28 September 2011 - 01:00 AM, a spus:

Sa va bucurati de divan sanatosi :)

Vezi postareaOana S, la 28 September 2011 - 05:21 AM, a spus:

Un coltisor care te invita sa stai acolo la o cafeluta :)
Foarte frumos!!

Sa-l stapaniti sanatosi!

Pupici!!

Multumesc

Vezi postareaCristina, la 28 September 2011 - 05:40 AM, a spus:

ce-mi plac culorile canapelei Adriana. Sa o stapanesti sanatoasa! Si eu vreau ceva asemanator pentru noua casa cand terminam renovarea.

culorile au fost determinate de faptul ca sufragerie e tapetata cum vezi cu invelisul acela de lemn pe pereti si mobilele sunt toate din lemn de nuc deci inchise la culoare, trebuia sa fie ceva care sa se potriveasca, eu l-as fi ales un pic mai inchis la culoare dar am cedat apoi pentru o varianta nitel mai deschisa, daca nu era totul prea intunecat :)

Vezi postareastella, la 28 September 2011 - 06:36 AM, a spus:

Invitanta canapeaua Adriana...ai si semineul aproape? foarte faina si comoda , dupa cum arata

nu, din pacate semineul e pe peretele opus, n-avem atita spatiu ca sa pot avea un fotoliu in fata semineului, dar e foarte bine si asa :)

#972 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 28 September 2011 - 09:13 AM

Vezi postareaboni, la 13 September 2011 - 02:52 PM, a spus:

a fost ieri, dar eu abea azi m-am dezmeticit. a inceput scoala. Maia mea e in clasa I Imagine postata

Boni, sa-ti traiasca scolarita. :) E frumoasa tare! :) Si e bine ca-i si place la scoala. Spor la invatat, la facut teme... :)

#973 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 28 September 2011 - 09:14 AM

Vezi postareaKikenHana, la 13 September 2011 - 03:03 PM, a spus:

boni, felicitari pentru Maia! Ce repede trece timpul!

Avem un nume si un CIF :). Acum mai urmeaza umblatura dupa avize sanitar-veterinare si ma pot apuca de treaba. Azi am avut si photo-shooting, mai multe detalii sapt. viitoare cand primesc pozeleImagine postata.
Am si un concept pentru logo, mai lucram la el dar in linii mari asta e....

Andrada, inca un pic si deschizi usa cofetariei! :) Felicitari si spor la munca in continuare. :)

#974 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 28 September 2011 - 09:15 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 13 September 2011 - 05:25 PM, a spus:

Andrada, mult noroc! Ma bucur pt tine!

Boni... fara cuvinte!
Noi ieri am avut doi bobocei: Mara clasa intai si Giulia prima zi de camin. Am alergat toata dimineata de la una la alta.
Mi-au dat lacrimile la Mara. Totul a inceput in curtea scolii cu prezentarea fiecarui elev in parte (din clasa intai). Dupa ce s-au format clasele am intrat cu totii in scoala. Am vazut eu ca erau copiii mai mari alineati pe holuri dar nu mi-am dat seama despre ce e vorba pana am intrat. Doamne, s-au pus pe aplaudat... am facut tot turul scolii in aplauzele copiilor. Bine ca Mara era in fata si nu m-a vazut. Nu ma asteptam.
Dupa o scurta prezentare (ca o minipiesa de teatru)pe noi ne-au dat afara si au bagat copiii in clase. Noi nu am putut intra cu ei... mi-a parut rau...
Noi uniforme nu avem... ne imbracam sportiv si gata. Mi-ar place si mie sa aiba ceva uniforme, mai ales ca venim dupa 3 ani de sortulet. Asta-i viata!
De Giulia, ce sa va zic, nici nu ma baga in seama. Plangeau copiii pe langa ea, nici nu-i baga in seama. Ea s-a pus pe deschis sertare sa vada ea ce jucarii sunt si da-i cu jucatul inainte. Cand i-am zis ca plec nici macar nu s-a deranjat.
Azi a fost a doua zi... la fel ca-n prima. Ne-am pupat si gata, dupa 5 min eu am plecat. Maamaaaa, ce mai plangeau piticii pe langa ea. Ea s-a dus direct la bucatarie (de jucarie) si s-a pus pe facut mancare. Cand s-a dus mama sa o ia la 11,30 se uita, biata de ea, disperata prin curte ca nu o vedea pe nicaieri, cand colo ametita vine pe furis si-o trage de picior: bau...
Mara are deja autobuz dus intors. Saptamana aceasta are program redus doar pana la 12,10, de saptamana viitoare intra la program normal pana la 16.
Giulia autobuzul de-abia de saptamana viitoare o sa-l aiba. Saptamana aceasta trebuie sa ne descurcam cum putem. Deabia miercurea viitoare (parca) intram la program normal cu dormit.
Una peste alta, are mama doua fete mari si daca tu te-ai dezmeticit azi, eu inca nu am inceput.
Ma duc sa descarc pozele din aparat... nici macar nu am apucat sa le vad...

Sorina, sunt superbe si mandrele tare! :) Ai fete mari de-acum, scolarite studioase! :) Ma rog, una mai studioasa, alta mai jucausa. :)

#975 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 28 September 2011 - 09:16 AM

Vezi postareaUma, la 13 September 2011 - 06:01 PM, a spus:

Ehe si piciul meu a inceput scoala (una bucata nepot personal) Nu-mi vine sa cred ca ghindocul meu e un barbatel serios acum - l-am intrebat la telefon cum i-a placut prima zi la scoala - raspunsul, imi place de o fata!!! Se vede ca e bucatica rupta fratele meu :) Astept acum cu nerabdare filmuletul !

Distractie placuta nepotelului, la scoala! :) Deja stie ce vrea... ce teme, ce lectii... fetele! :)

#976 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 28 September 2011 - 09:19 AM

Vezi postareaCristina, la 14 September 2011 - 01:09 AM, a spus:

Boni ce frumoasa e Maia! Mult succes la scoala!
Sorina ai doua fetite tare dragalase!

Eu am avut o luna frumoasa - mama a fost la mine :)
Si de acum fiecare zi a mea este frumoasa - Annabelle mi le infrumuseteaza.

Cu o asemenea frumusete de fetita, cred si eu ca zilele tale sunt frumoase! :) Am admirat-o la celalalt topic... :)

#977 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 28 September 2011 - 09:23 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 16 September 2011 - 09:06 AM, a spus:

Sorina, frumoasa poza de familie! Ai slabit enorm!

Kiken, ma bucur foarte tare pentru tine! Doamne-ajuta sa mearga bine! Sa imi dai neaparat adresa :)

Eu ma bucur azi din cauza asta: :) :) :)

Yumiiii...... numa' bunataturi pe acolo. Da' si mie macar un pahar de beutura! :) N-o bea singurica pe toata!

#978 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 28 September 2011 - 09:24 AM

Vezi postareaEllani, la 16 September 2011 - 09:02 PM, a spus:

Pe mine azi m-au bucurat astea,chiar daca sotul meu face mereu ochii 'iarasi flori'?
Trebuie sa admit ca sunt boala mea.Am mai pierdut din ele,de aia,ori de cate ori prind vreo promotie,garantat imi iau macar una.
Sotul,bombaneste el cat bombaneste,dar se bucura si el de fiecare data cand infloresc.

Superba! Si eu ador florile, as lua zi de zi, de-ar fi dupa mine. Si daca as avea unde sa le pun... :)

#979 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 28 September 2011 - 09:51 AM

Poate unora li se pare o banalitate dar eu imi doresc de ani de zile un divan colt, astazi in sfirsit a sosit :)

Ce bine arata..... si invitant. Parca imi vine sa ma intind pe ea! :)

#980 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 28 September 2011 - 10:55 AM

Vezi postareaAdriana, la 27 September 2011 - 10:49 PM, a spus:

Multumesc frumos :D eu si Marco am pus deplina stapinire pe el :D Stefano inca nu pentru ca are de lucru asa ca sta la pc :)

Am crezut ca-i pentru Pufi! :D

Arata acest topic

• 125 Pagini +
  • « Prima
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic