Astazi, ziua mea este mai frumoasa
Postat 08 November 2011 - 10:30 PM

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 08 November 2011 - 10:33 PM
Daniella, la 08 November 2011 - 10:30 PM, a spus:

Nu, înca nu te-ai îmbatat, sînt doi

Dar ala din fata face toti banii! Atît de relaxat, atît de firesc, s-a retras pe "calul mama" , sa nu-i înghete copitutele

Sper ca te refereai la cei doi mielutei, si nu i-ai vazut deja mititei pe gratar, alaturi de mustar cu sifon

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 08 November 2011 - 10:36 PM

chiar m-a trecut un fior cand am vazut poza si ma gandeam ca de paste se mananca mielutii aia

Postat 09 November 2011 - 07:57 PM
Eu nu stiu ce am apreciat mai mult, naturaletea mielului sau toleranta caluilui...
Postat 12 November 2011 - 12:21 AM

Ghebe la borcan de facut salata cu maioneza preferata mea, dulceata de gutui, dulceata de zmeura, visine in aspirina (zeama e minunata de insiropat torturi), zacusca de ghebe, miez de nuca 2 kg de facut cozonac si fursecuri de Craciun, rahat, mac, lapte praf 6 pungi (pentru ciocolata de casa

Iar de la vecina mea draga 3 kg de fasole boabe, din aia marunta si buna, o bucata de slanina afumata de ti se topeste in gura de buna ce e de la bunica

Cat au stat ai mei la noi toata vara, am facut cu mama dulceata de piersici, smochine si pere din gradina de la noi, de caise, zacusca de vinete minunata. Asa ca mama mi-a trimis in continuare ce-mi mai lipsea.
Mai am de cirese amare si capsuni, trimise tot de-ai mei pastrate acolo pentru cand fac papanasi

Postat 13 November 2011 - 04:27 PM
cum se fac ghebele cu maioneza? in ce-s puse la borcan? saramura? sau otet?
Postat 13 November 2011 - 05:25 PM
plus de la prietene dragi

la randu-mi le impart cu prietenii de aici din sat ca stii tu vorba din batrani...dar din dar...
Postat 13 November 2011 - 05:29 PM
Postat 13 November 2011 - 07:50 PM
Daniella, la 13 November 2011 - 04:27 PM, a spus:
cum se fac ghebele cu maioneza? in ce-s puse la borcan? saramura? sau otet?
Multumesc Daniela!
Ghebele sunt fierte deja, puse cu putin ulei, eu le scot din borcan, le clatesc bine, le las la scurs bine de tot, apoi le toc marunt la robot si le amestec cu maioneza.
stella, la 13 November 2011 - 05:25 PM, a spus:
plus de la prietene dragi

la randu-mi le impart cu prietenii de aici din sat ca stii tu vorba din batrani...dar din dar...
Multumesc Stela, la fel si tie iti doresc!
Eu tot asa, imi place sa am cand vin prietenii sa mancam impreuna, le place la toti zacusca, papansii cu dulceata de cirese amare, sarmale, etc, tre' sa am mereu ceva romanesc pe masa.
Oricum, am observat ca in top e zacusca de vinete, place tuturor, ma-ntreaba de dinainte daca am sa le dau.
Postat 14 November 2011 - 05:35 PM

Denise, e o zgîrcioaba de nu se poate! Nici eu nu azvîrl cu banii, dar ea este de groaza! Merge la cinema cu sticla de suc în poseta! A spus ca din principiu, ea nu poate da 4 euro pe un pahar cu suc! Am întrebat-o daca nu-i jenant sa scoti sticla din poseta, si a zis ca nu-i singura

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 14 November 2011 - 05:55 PM
Maya, la 14 November 2011 - 05:35 PM, a spus:

Denise, e o zgîrcioaba de nu se poate! Nici eu nu azvîrl cu banii, dar ea este de groaza! Merge la cinema cu sticla de suc în poseta! A spus ca din principiu, ea nu poate da 4 euro pe un pahar cu suc! Am întrebat-o daca nu-i jenant sa scoti sticla din poseta, si a zis ca nu-i singura

Maya, nu e zgarcioaba!

Eu cred ca e realista, are personalitate si are simt practic! ii prevad un viitor stralucit

Postat 14 November 2011 - 07:52 PM
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 14 November 2011 - 08:24 PM

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 14 November 2011 - 08:28 PM
Maya, la 14 November 2011 - 08:24 PM, a spus:

nu mi se pare zgarcenie... distractia e aceeasi, filmul-film, sucul-suc.
eu fac la fel indiferent cati bani am... desigur atunci cand am timp la dispozitie sa ma pregatesc. cand nu e timp, nu e timp si gata.
Postat 14 November 2011 - 08:29 PM

Postat 14 November 2011 - 08:58 PM

Postat 14 November 2011 - 09:17 PM

Ei, se mai rasfata si ea, si da un ban pe ceva care i se pare ei ca merita. Dar mie mi se pare ca prea multe griji îsi face ea cît costa un suc cînd merge la cinema. Ca doar nu merge zilnic.
Cum spuneam, nici eu nu arunc cu banii în jurul meu (bun acum , stiu ca mai si pacatuiesc

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 14 November 2011 - 10:05 PM
Maya, la 14 November 2011 - 09:17 PM, a spus:

Maya, dar ea nu se duce la film sa bea suc, ci sa vada filmul

imi place de fata ta, ne-am potrivi bine.
a mea nu-i asa. nu seamana cu mine sau inca nu a invatat ce inseamna banul