Forum Culinar: Astazi, ziua mea este mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 125 Pagini +
  • « Prima
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

#1321 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 12 March 2012 - 09:33 AM

Cosmina N, la 10 March 2012 - 09:15 PM, a spus:

Astazi ziua mea e mai frumoasa :) Am primit bursa de studiu :floare: 350 lei pe luna! Yuppy! Sunt in bani :pupic:

Bravo, studioaso!!! :) Acu' treci si da de beut! :)

#1322 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 March 2012 - 09:34 AM

koral, la 11 March 2012 - 03:37 PM, a spus:

Bărbaţii care cred că locul femeii e în bucătărie, nu ştiu ce să îi facă în dormitor... :floare:

:pupic: :) :) :)
Asta e buna de pus afis! :D

#1323 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 12 March 2012 - 09:34 AM

felicitari tuturor pentru realizari si sa aveti parte de cat mai multe momente care sa va infrumuseteasca zilele
fiica dacilor

#1324 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 March 2012 - 09:35 AM

2ut, la 12 March 2012 - 09:16 AM, a spus:

Ca sa fiu si eu in aceeasi nota, mi-a facut si mie Ale a mea ziua frumoasa, foarte frumoasa, a luat locul III la olimpiada judeteana de mate.

Felicitari si voua!!! :floare: Numai vesti bune la inceputul asta de saptamana!

#1325 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 12 March 2012 - 09:41 AM

Cosmina, Koral si 2ut, felicitari! :floare:

#1326 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 March 2012 - 09:47 AM

Ieri am avut parte de-o surpriza minunata!!! Niste OAMENI si-au facut mila de niste biete sufletele ce traiesc intr-un bloc, cocotati printre betoane si i-au cadorisit cu neste oua, o gaina, cartofi si ceapa (BIO!!!) dar si c-o sticloanta de vin rosu bun-bun!!!!! :floare: :floare:
Jupanu' a dat rapid cep la vin si-a exclamat: e bun! Chiar e bun! :headbang:
Cateva barabule au ajuns la cuptor si-au fost taaaaare bune, iar gaina a ajuns la congelator (bucatalita). Diseara fac pilaf, cu grasimea culeasa de pe oratanie. :biggrin: Mirosea asa frumos si avea o pielita si-o tectura a carnii asa frumoasa........ se simtea ca e oratanie crescuta la tara. :toothy9;
Le multumesc din suflet inca o data! :floare: :pupic:

#1327 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 12 March 2012 - 09:53 AM

Cosmina, Koralina felicitari.Le meritati din plin.Koralina transmite si "copiilor tai" complimentele noastre.

Bia, ai o campioana.Ne bucuram pentru fiecare victorie obtinuta.Ale :floare: !

#1328 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 12 March 2012 - 10:04 AM

koral, la 10 March 2012 - 08:01 PM, a spus:

Vin şi eu să mă laud cu copiii altora: azi a fost olimpiada judeţeană de civică şi echipa pe care am pregătit-o eu a luat locul III pe judeţ!!! Fetiţa a compus eseul iar băiatul a ilustrat tema de concurs într-un desen. Sunt foarte fericită pentru ei!!!

Bravo voua! La asa prof, asa elevi! Tot inainte! :toothy9;

Cosmina N, la 10 March 2012 - 09:15 PM, a spus:

Astazi ziua mea e mai frumoasa :headbang: Am primit bursa de studiu :floare: 350 lei pe luna! Yuppy! Sunt in bani

Yupiii... chiar ca ai dreptate. Stiu prea bine ce inseamna. Ce ma mai bucuram si eu de ei... Felicitari! :floare:

2ut, la 12 March 2012 - 09:16 AM, a spus:

Ca sa fiu si eu in aceeasi nota, mi-a facut si mie Ale a mea ziua frumoasa, foarte frumoasa, a luat locul III la olimpiada judeteana de mate.

O mamica supermandra... bravo Ale! Imi inchipui ce bucurie a fost la voi in casa!

Foxyy, la 12 March 2012 - 09:34 AM, a spus:

koral, la 11 March 2012 - 03:37 PM, a spus:

Bărbaţii care cred că locul femeii e în bucătărie, nu ştiu ce să îi facă în dormitor... :biggrin:

Asta e buna de pus afis!

+1
Sorina

#1329 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 12 March 2012 - 10:33 AM

Multumesc mult, fetelor! Peste 2 saptamani merge la Baia Mare la interjudeteana (ce-o mai fi si asta), dar cred ca va fi distractiv ca merge de vineri, cu prietena ei cea mai buna, care a luat locul I si cu diriga lor, care e profa de mate.
M-a distrat la culme ca mi-a zic ca o sa faca pregatire miercurea de la 1 la 2 si in orele de sport in astea doua saptamani si marea ei problema era "mami, dar cand o sa mai exersez eu saritura la capra, ca ne da nota din asta?"

#1330 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 12 March 2012 - 11:17 AM

2ut, la 12 March 2012 - 10:33 AM, a spus:

Peste 2 saptamani merge la Baia Mare la interjudeteana (ce-o mai fi si asta)

M-a distrat la culme ca mi-a zic ca o sa faca pregatire miercurea de la 1 la 2 si in orele de sport in astea doua saptamani si marea ei problema era "mami, dar cand o sa mai exersez eu saritura la capra, ca ne da nota din asta?"

Intejudeteana cred ca este olimpiada intre judete (nu ar fi natioanal, atunci?)... asta zice numele... Ne lamuresti tu mai incolo. Sau o fi ceva intre cateva judete?

Pai, si ce, n-are fata dreptate!!! E normal sa fie preocupata!
Sorina

#1331 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 12 March 2012 - 11:43 AM

Multumesc mult, fetelor! Peste 2 saptamani merge la Baia Mare la interjudeteana (ce-o mai fi si asta), dar cred ca va fi distractiv ca merge de vineri, cu prietena ei cea mai buna, care a luat locul I si cu diriga lor, care e profa de mate.

Sper ca vii cu ea .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#1332 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 March 2012 - 12:02 PM

M-am documentat intre timp, se face si un concurs intre judetele vecine, 4 sau 5, dar e numai asa, de amorul artei, ca oricum la nationala merge locul I de la judeteana. Oricum, nu-i strica inca un pic de experienta.
Lia, tinem legatura!

#1333 Useril este offline   Cosmina N 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 423
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationMalta

Postat 12 March 2012 - 07:52 PM

Fetelor, va multumesc mult de felicitari :D :D Ma simt ca in familie aici. Foxyy, dau un rand virtual pentru toata lumea :D 2ut, sa iti traiasca mandria si sa ajunga la nationala!! Tinem pumnii :)
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)

http://clipedelicioase.blogspot.com/

#1334 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 15 March 2012 - 12:15 PM

You likey? Me lovey it!!! =)) =))

Fisier atasat  CreateBike_460B.jpg (120.68K)
Number of downloads: 0
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1335 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2012 - 01:07 PM

Laponico, asta-i bicicleta ta? Traznet arata! S-o folosesti sanatoasa, mult si bine.

#1336 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 15 March 2012 - 01:49 PM

Eu acum am citit pe aici de performantele cupilului la olimpiada de mate, BRAVO si sa o tina tot asa si de aici incolo! :(

Al meu nu s-a omorat sa meraga la olimpiade si nu stiu de ce, ca prost nu e, chiar daca l-au indrumat profesorii. A participat si el la niste concursuri, dar nu la olimpiade.
GEORGIA

#1337 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2012 - 01:57 PM

Giorgiana, la 15 March 2012 - 01:49 PM, a spus:

Eu acum am citit pe aici de performantele cupilului la olimpiada de mate, BRAVO si sa o tina tot asa si de aici incolo! :(

Al meu nu s-a omorat sa meraga la olimpiade si nu stiu de ce, ca prost nu e, chiar daca l-au indrumat profesorii. A participat si el la niste concursuri, dar nu la olimpiade.

Pai, pana intr-un final, nici nu stiu daca merita neaparat, ca e mult de muncit, timp liber mai putin si nu-i sigur ca-i va fi de folos candva. Lui Ale ii place matematica, nu i se pare ca-i corvoada munca in plus (aseara zicea in timp ce facea ce i-a dat profa suplimentar "o, daca trebuia sa fac astea la romana era tare rau").
Asa ca, daca Alex nu si-a dorit sa mearga, n-are de ce sa-ti para rau.

#1338 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 15 March 2012 - 02:46 PM

2ut, la 15 March 2012 - 01:57 PM, a spus:

Pai, pana intr-un final, nici nu stiu daca merita neaparat, ca e mult de muncit, timp liber mai putin si nu-i sigur ca-i va fi de folos candva. Lui Ale ii place matematica, nu i se pare ca-i corvoada munca in plus (aseara zicea in timp ce facea ce i-a dat profa suplimentar "o, daca trebuia sa fac astea la romana era tare rau").
Asa ca, daca Alex nu si-a dorit sa mearga, n-are de ce sa-ti para rau.

Alex este invers, se descurca foarte bine cu romana, el este cu poeziile, compunerile. Si atunci s-a dus la concursuri literare.
Oricum ar fi, sa ne traiasca copilasii si sa fie ei sanatosi!
GEORGIA

#1339 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2012 - 02:55 PM

Giorgiana, la 15 March 2012 - 02:46 PM, a spus:

Alex este invers, se descurca foarte bine cu romana, el este cu poeziile, compunerile. Si atunci s-a dus la concursuri literare.
Oricum ar fi, sa ne traiasca copilasii si sa fie ei sanatosi!

Asa-i, ca asta-i cel mai important!

#1340 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 24 March 2012 - 07:41 PM

Cătălin s-a calificat azi la olimpiada naţională de astronomie!!!! :boohoo:
A fost al treilea pe judeţ, dar la astronomie se duc primele trei locuri la juniori ( clasele a VII-a şi a VIII-a şi primele trei la seniori ( IX-XII).
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

Arata acest topic

• 125 Pagini +
  • « Prima
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul