Forum Culinar: Astazi, ziua mea este mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 125 Pagini +
  • « Prima
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

#1541 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 December 2012 - 08:57 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 December 2012 - 10:34 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 17 December 2012 - 10:25 PM, a spus:

Vezi postareazoazorel, la 17 December 2012 - 10:17 PM, a spus:

Ravino-ti si vrem poze si cu ciobotele, da? Cat de dulce-i Bub! Sunt atat de fericita cand vad mutrite fericite, mai ales cele ale copiilor!
Azi am primit raspus ca a mai ajuns un MOS la o fetita amarata! N-am poze, dar, recunosc, am plans si eu!
Danni are dreptate in legatura cu poza Bubuletului.Pentru mine, asta-i cel mai frumos cadou!:hug:
Ce sa fac? Anul asta am avut Congresul Mosilor, ca prea se lenisera!:cheers:

Iuhuuuu, ce fericita sunt! Azi si ziua mea a fost frumoasa! Vine Craciunul? :crying:

A zis Zoaza ca ma comport de parca mi-ar fi trimis un sac de ceapa! :)

Pai daca-mi trimitea un sac de ceapa,muream de ras ,iti dai seama :(( dar asta,scrisoarea,m-ati terminat ,la propriu,jur!

Fata, daca-i pi-asha apai unu iti trimit data aviatuare, sa termini cu lacrimogenele. Ei hai ca viu cu o jordie acu si te alerg pe dupa brad mandro de n-ai sa mai stii de tine :))))

Fisier atasat  EmoticoneEmoticone_com (282).gif (17.07K)
Number of downloads: 0... :-* ...Fisier atasat  EmoticoneEmoticone_com (328).gif (30.67K)
Number of downloads: 0

#1542 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2012 - 09:02 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 December 2012 - 10:36 PM, a spus:

Uite asta e cea mai frumoasa rasplata, Alexutu cu ochi frumosi! Mie nica nu-mi mai trebe! Pupa baba Lori la el de mucalit si shägalnic! Sa ii zici ca eu vreau lectie de astronomie.

Lorica mea draga te pupa si bubul inapoi(nici nu stii ce rau mi-a parut ca nu ne-am putut vedea asta vara,dar lasa ca nu e timpul pierdut :cheers: ca doar nu vini' sf. lumii bre' :(( )
Colac pese pupaza,aseara nu mi-a mai mers forumul(nu stiu daca a fost doar la mine,dar ma invarteam ca motanul pe langa oala cu smantana,si nu puteam sa intru,doamne ce frustrant :crying: )
Tare frumoase darurile! iar telescopul nu mai spun ,e senzational! :hug:

#1543 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2012 - 09:06 AM

Vezi postareaFoxyy, la 17 December 2012 - 10:41 PM, a spus:

Geany, dupa cum zicea si Daniella, ne-am fi dorit cu totii sa va vedem mutritele. Dar stiam ca vei pune poze, asa ca asteptam cu nerabdare sa aflam reactia voastra. Si mie imi place taaaaaare mult poza cu ciupilu', e sugestiva! Noi asta asteptam sa vedem! :cheers:

Sarumana ,mutritele e usor de imaginat: :o si :) sau :) ..aaaa... :) ..bub: :crying: ..etcetc :hug:
Eu; :(( :-*

Bub' nici nu vazuse ce-i in pachet dar cand l-a vazut l-a luat in brate si il ''iubea'' ca era tare frumos legat cu panglica rosie!

#1544 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 18 December 2012 - 09:08 AM

Vezi postareaCarmen L, la 18 December 2012 - 08:19 AM, a spus:

Geany in sfarsit a ajuns, ce ma bucur. Poza cu bubu e mosul pentru noi, of ce as mai smotoci un obrajor.
Astept sa gaseasca calea spre tine si cealalta parte. Pacat ca nu avem o camera ascunsa sa savuram si oi reactiile.
Craciun fericit si multa sanatate.

Da ce atota vorbarie.....gata a venit mosu si noi cupoza bubuletzului avem cadoul mult dorit! :cheers:

#1545 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2012 - 09:11 AM

Vezi postareaverber, la 18 December 2012 - 05:31 AM, a spus:

Ouff ce am mai asteptat cu toti ..livrarile....chiar si omu meu zicea ...mai dar greu se misca romanii!!
Geanny sunt fericita pt bucuria voastra...am dorit toti ca sa fie un Craciun bucuros!!
Pupam bubuAlexu....na acus vede si el ca mosu exista(ala culinaresc)
Ma misca bucuria voastra :cheers:

Bub' ca bub' dar pana si eu pot jura ca exista mosul acum :hug: multumesc din suflet! Nu am cuvinte,sunt .f emotionata,va dati seama ,puneti-va putin in locul meu!
Aseara nu-mi mai mergea forumul,eram de o frustrare maxima,tot ma foiam in pat si iar veneam sa vad sa mai incerc doar doar oi putea intra,nik... :((
Il trimesesem jos pe sot la ora aia ,i-am spus ca nu ma intereseaza de unde o mai gasi deschis,baterii sa se faca pt. masinuta lui bub,(a gasit si a venit si cu o palincuta mica de bihor cu pere,la emotiile ce le aveam si nervii ca nu puteam sa intru aici sa scriu a mers de numa,mai avem si pe azi la shoncolita :crying: )

#1546 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 18 December 2012 - 09:13 AM

Geany, deci la voi a venit deja Mos Craciun! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de cadouri, mai ales si in mod special dl.'Bub ochiosul.
Si sa traiasca si sa infloreasca si Mosi Craciunii care s-au gandit la voi, sa fie sanatosi si sa mai faca si altadata asa surprize frumoase!
GEORGIA

#1547 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Vezi postareaverber, la 18 December 2012 - 09:08 AM, a spus:

Geany in sfarsit a ajuns, ce ma bucur. Poza cu bubu e mosul pentru noi, of ce as mai smotoci un obrajor.
Astept sa gaseasca calea spre tine si cealalta parte. Pacat ca nu avem o camera ascunsa sa savuram si oi reactiile.

Da ce atota vorbarie.....gata a venit mosu si noi cupoza bubuletzului avem cadoul mult dorit! :cheers:

Ahhaamm! Dupa ce mi-am muscat limba aseara ca nu-mi mergea forumul ,numa sa incerce cineva sa ma opreasca din vorbit.... :crying: :hug:

#1548 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Dadada, asa e poza cu Bubul fericit e cea mai tare :crying:
Gianino fata cre'ca a uitat mosu ceva in desaga, si mai face-o tura pe la matale, asa ca stai acasa :cheers:.

#1549 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 December 2012 - 09:20 AM

Vezi postareaGeany, la 18 December 2012 - 09:06 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 17 December 2012 - 10:41 PM, a spus:

Geany, dupa cum zicea si Daniella, ne-am fi dorit cu totii sa va vedem mutritele. Dar stiam ca vei pune poze, asa ca asteptam cu nerabdare sa aflam reactia voastra. Si mie imi place taaaaaare mult poza cu ciupilu', e sugestiva! Noi asta asteptam sa vedem! :cheers:

Sarumana ,mutritele e usor de imaginat: :o si :(( sau :) ..aaaa... :) ..bub: :hug: ..etcetc :-*
Eu; :o :)

Bub' nici nu vazuse ce-i in pachet dar cand l-a vazut l-a luat in brate si il ''iubea'' ca era tare frumos legat cu panglica rosie!

Mai ramane sa asteptam poza cu noii sosoni! :crying:

#1550 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2012 - 09:23 AM

Vezi postareastella, la 18 December 2012 - 06:54 AM, a spus:

Iha Gianinooooo, cre'ca a invatat pe de rost mosu adresa voastra :((. e drept ca a avut probleme cu GPS-ul si
fetele erau in mare fibrilatie, ( in special inimoasa de zoaza care era cred mai nerabdatoare ca Bub-ul sa ajungo odata moshu' shela :-* :hug: )
Sa aveti un Craciun fericit si sa fiti mereu veseli si inimosi .
Ps sa ne arati cum esti ca motanu' incaltat :)

Paii ma suna Zoaza ieri :''unde iesti' ca-i galagie?!''...paii sunt cu sotul la cumparaturi'' :cheers: ..;''aha,iimmhhaa,bine-bine''..dupa ceva timp iar ma suna:''unde iesti'?!''...pa'-s acasa''..aici a rabufnit:''stii ceva ,nu mai pleci nicaieri!...Haaa?! :crying: cum sa nu mai plec,mac' sa-l iau pe bub' de la gradi am treaba iesti' cu capu?!''..ea:''il iei pe bub' si vii direct acasa si gata nu mai pleci nicaieri,stai acasa ca-ti ajunge''..imi zic( zoaza e cu capu' ),apoi am intrat in fibrilatii intrebandu-ma : da oare de ce?!..hmm sigur se intampla ceva,o fi de bine ,o fi de rau?! ce mi se coace?! nu vreau-nu vreau,nici de bine nici de rau,doamne oare ce o fi?! etc etc etc :) iti dai seama :) rad de numa' doar cand imi amintesc!!

Sarumana Stelin,sa va dea d-zeu inzecit-insutit -inmiit inapoi,ca sunteti toti niste oameni atat de deosebiti ,multa sanatate tuturor!

Eu chiar nu stiu cum v-asi putea rasplati vreodata,ca bucuria ce i-ati facut lui bub' e imensa!

#1551 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2012 - 09:26 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 18 December 2012 - 08:07 AM, a spus:

Da, vedeti ca pe Mos il paleste guta, reumatica, de cum intra-n Romania :cheers:

Hi hi hi! :crying:

Apai si mosul se mai impiedica de-o palinca di-un sorici,cine stie pe unde intarzaie si el?! :hug:

#1552 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 December 2012 - 09:26 AM

Vezi postareaGeany, la 18 December 2012 - 09:23 AM, a spus:

Eu chiar nu stiu cum v-asi putea rasplati vreodata,ca bucuria ce i-ati facut lui bub' e imensa!

Pai, e simplu! Procedezi la fel ca si pana acum: postezi poze cu ciupilu', in timp ce se joaca cu masinuta (care chipurile urca pe pereti, da?), mai vii cu ceva poze cu harbuzu' murat..... si gata! :cheers:

#1553 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2012 - 09:30 AM

Sarumana! :crying: multumesc din suflet,primisem pe la 19 telefon de la Atlasib ca o doamna Daniella mi-a trimis un pachet si ca sa vin sa-l ridic,am intrebat cand si mi-a spus oricand,am intrat in fibrilatii si i-am trimis p.m lui Dany sa vad daca ea e autoarea,sau daca stie ceva macar s-o trag de limba,da' ea nik' muta ca un peste :(( ,cand pe la 21(9) suna un baiet la usa cu un copilas ce se ascundea dupa el,(asa de mila ne-a fost mie si sotului de el ca la ora aia taticul si copilasul imparteau pachete pe la usi,a sta sotul de vorba putin cu ei),a fost f. emotionant bub' ii era parca si mila si teama sa deschiza cadoul!
Multumesc si multa sanatate si voua! :hug: :cheers:

#1554 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2012 - 09:34 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 18 December 2012 - 09:13 AM, a spus:

Geany, deci la voi a venit deja Mos Craciun! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de cadouri, mai ales si in mod special dl.'Bub ochiosul.
Si sa traiasca si sa infloreasca si Mosi Craciunii care s-au gandit la voi, sa fie sanatosi si sa mai faca si altadata asa surprize frumoase!

Paii a tot venit giorgi' draga ,cred ca si-a varsat desaga numai la mine,s-o si fi saturat saracul :crying:
A venit si de la Oana,si de la Zoaza' si de la Steluta si acum si de la toate fetele si nu numai de pe forum :cheers:

Multa sanatate si la voi Giorgi'! Multumesc!

#1555 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2012 - 09:36 AM

Vezi postareastella, la 18 December 2012 - 09:13 AM, a spus:

Dadada, asa e poza cu Bubul fericit e cea mai tare :)
Gianino fata cre'ca a uitat mosu ceva in desaga, si mai face-o tura pe la matale, asa ca stai acasa :crying:.

Deci pe bune acum glumesti! :hug: cred ca parcheaza mosul la mine si gata ca sa nu mai faca atatea drumuri :cheers:

:(( :-*

#1556 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2012 - 09:45 AM

Vezi postareaFoxyy, la 18 December 2012 - 09:26 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 18 December 2012 - 09:23 AM, a spus:

Pai, e simplu! Procedezi la fel ca si pana acum: postezi poze cu ciupilu', in timp ce se joaca cu masinuta (care chipurile urca pe pereti, da?), mai vii cu ceva poze cu harbuzu' murat..... si gata! :violent6:

Acuma bijutereste cu tacso' in bucatarie la ea ca sa o faca sa se incarce cu un transformator ca bateriile se consuma repede (deja le-a consumat)

Fisier atasat  SAM_6300.JPG (39.35K)

Fisier atasat  SAM_6301.JPG (40.08K)

Pepenas acusi de craciun langa tochitura!

#1557 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationWalking on sunshine

Postat 18 December 2012 - 09:54 AM

Buna dimineata!
Eu nu prea scriu, dar nu pot sa nu va urez sa va bucurati mult, mult de cadourile de la Mosu'. Ce poate fi mai frumos decat zambetul unui copil? Pentru mine e cel mai frumos cadou...Si daca zambeste toata familia, atunci nu putem fi decat fericiti!

PD...Sper sa ajunga toti Mosii, pentru ca eu nu mai am unghii de ros si Foxxy nu mai are nervi sa ma suporte in fiecare seara pe mess punanadu-i intrebari :violent6:
PD 2...Multumesc mult "renilor" lui Mos Craciun :unsure: , cei care se ocupa de tot..

O zi frumoasa si plina de surprize in continuare!
Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .

#1558 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 18 December 2012 - 09:57 AM

Eu mor de nervi ca "Mos" ca n-am stiut o data!! Din calendar, sa nu va ganditi la altceva.
Astept sa vad daca elfii sunt mai inspirati ca mine!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1559 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,769
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 18 December 2012 - 10:01 AM

Bravo, bravo Imagine postata
Aşa-s de frumoase gesturile astea!!! Iar scrisoarea e de pus in ramă.

Geany, să vă bucuraţi de toate şi să fiţi sănătoşi şi voioşi.

#1560 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2012 - 10:04 AM

Vezi postareaTitirimundi, la 18 December 2012 - 09:54 AM, a spus:

Buna dimineata!
Eu nu prea scriu, dar nu pot sa nu va urez sa va bucurati mult, mult de cadourile de la Mosu'. Ce poate fi mai frumos decat zambetul unui copil? Pentru mine e cel mai frumos cadou...Si daca zambeste toata familia, atunci nu putem fi decat fericiti!

PD...Sper sa ajunga toti Mosii, pentru ca eu nu mai am unghii de ros si Foxxy nu mai are nervi sa ma suporte in fiecare seara pe mess punanadu-i intrebari :violent6:
PD 2...Multumesc mult "renilor" lui Mos Craciun :unsure: , cei care se ocupa de tot..

O zi frumoasa si plina de surprize in continuare!

Sarumana! Imi pare asa de rau ca mosul v-a dat emotii!

Asta imi aduce aminte ca eram in biserica in rochie de mireasa la ora stabilita cu tot alaiul la altar si preotul nu mai aparea,ne-a fiert oleaca (sau poate pt. mine timpul parca se dilatase'' si mi s-o fi parut mie mult :unsure: )o matusa mi-a soptit la ureche,ca si asta e un canon,asteptarea''si sa fiu rabdatoare...

Asa ca poate ca si asteptarea voastra ,a facut ca totul sa fie cu mult mai palpitant :P desi imi pare rau de unghiutele voastre rontaite ... :-* :D

De ce nu ne scrii mai des,pe la han macar,cand ai timp?! :P

Sarbatori fericite si tie si tuturor celor dragi tie ,multa,multa sanatate,si multumesc din suflet! :P

Arata acest topic

• 125 Pagini +
  • « Prima
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul