Astazi, ziua mea este mai frumoasa
Postat 04 December 2014 - 11:43 AM
Peter, la 03 December 2014 - 07:14 PM, a spus:

Dar sa vezi la anul, cind o sa ma si pricep si o sa stiu cum trebuie sa functioneze...

Scuzati poza neprofesionista:
Peter
La gust n-am cum sa ma bag

Postat 04 December 2014 - 01:10 PM
Asa ca anu asta, i-am facut cadou o smecherie d'aia de-ti strange dopul si ti-l baga in sticla.
Eu ma bucur ca s-a oprit ploaia la Torino.Ca Manu e cu clasa in vizita la cafenele istorice din centru si fac degustari de ciocolata.Daca ploua era urat.
Postat 04 December 2014 - 03:43 PM
Mâine la școală...
Postat 05 December 2014 - 08:58 AM
Postat 05 December 2014 - 07:34 PM
Eataly, la 04 December 2014 - 01:10 PM, a spus:
Asa ca anu asta, i-am facut cadou o smecherie d'aia de-ti strange dopul si ti-l baga in sticla.
Nu l-am imbuteliat ca vrem sa-l folosim

Am reusit sa fac vreo 8 litri, ca degeaba ai mult lichid, dupa ce scade drojdia si alea, alea si dupa ce se limpezeste, nu mai ramine asa mult.
Si acum il tin in doua damigene si il las ca sa se mai dezvolte. Poate il las acolo si uit de el pina la anul...
La anul daca o sa am struguri mai fac. Dar o sa folosesc o alta metoda.
Peter

Postat 09 December 2014 - 12:33 AM

Sorina si Eataly ma bucur pentru Giulia si Manu: sanatate si vreme insorita pe mai departe!
Peter, ai dreptate! toti avem motive de bucurie! de ex, azi am avut multe si minunate motive de bucurie. Astfel, si eu ma bucur si sunt recunoscatoare astazi pentru ca:
- m-am trezit de dimineata, sanatoasa, cu acoperis deasupra capului, respir si am o noua zi de viata pe care aleg sa o traiesc cu bucurie si sa incerc sa raman neafectata de factorii perturbatori externi ...
- am auzit la meteo ca miercuri iese soarele! azi a fost a 28 zi de cand nu am vazut nici o raza ... le contorizez ... ca-s mai mult decat meteo-dependenta! sunt soare-dependenta!

- am reusit sa gasesc azi cadoul potrivit (este extrem de pretentios) pentru Domnul Dani, ... e trecut de 12 noaptea si e 9 decembrie, ziua lui ...
- iar picei i-am gasit rochita "de Elsa" pentru serbarea de Craciun (va fi pe 20 dec) ... dar odata ce i-am aratat-o ar vrea sa o poarte de pe acum ...

Nu mai insir..., dar motive de bucurie sunt multe si marunte ... Frumusetea sta in ochii privitorului.
Bine ai grait Peter! va doresc tuturor sa treceti in revista in fiecare dimineata minimum 3 motive pentru care azi va bucurati! viata va capata minunate aspecte magice ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 09 December 2014 - 06:03 AM
Daniella, la 09 December 2014 - 12:33 AM, a spus:
- m-am trezit de dimineata, sanatoasa, cu acoperis deasupra capului, respir si am o noua zi de viata pe care aleg sa o traiesc cu bucurie
Ce bine ai spus. Asa gandesc si eu.

Multa sanatate si numai bine domnului din dotare.

Peter

Postat 09 December 2014 - 09:20 AM
la multi ani frumosi si sanatosi pt domnul Dani!!!
sa va bucurati impreuna de aceasta zi!
pupic
Postat 09 December 2014 - 11:15 AM

Al meu nu e pretentios ptr lucruri pretioase, e pretentios ca vrea neaparat surpriza, ceva la care nu s-ar astepta. Sper ca am gasit si anul asta, a venit ieri Fanu'.
Io-s bucuroasa ca am premiza sa reusesc ce mi-am propus, adica saptamana asta sa merg prin doctori si sa ma mai caut si preventiv, ca niciodata nu am timp de lucrurile cu adevarat importante. Asa ca mi-am alocat timp si bani doar ptr sanatatea mea, ieri si azi am facut diverse controale (ptr linistea capului, mai ales) si mai urmeaza.
Postat 09 December 2014 - 04:26 PM
Bre, eu mă bucur că aseară am reușit să facem bradul. Vreau să vă spun că e prima dată când contribuția mea a fost miiiicaaaa mică de tot. Fetele au făcut majoritatea. Nu de alta dar până acum erau pline de avânt muncitoresc timp de 5 minute, după aia eu tăiam eu spânzurat. Are mama fete mari (zise cioara)!
Așaaaa, și mă mai bucur de nu aveți idee... Îmi vine să mă iau la pupături de una singură. Luuumeeee lume, am terminat cu campania Moș Crăciun. Minune, am terminat de cumpărat tot pt toți. E prima dată în viață când sunt gata înainte de vreme. Eu sunt persoana ultimului moment, așa că pt mine e o minune... Cred că îmbătrânesc și am început să devin mai înțeleaptă sau să o iau razna (depinde, încă nu am hotărât).
Postat 06 January 2015 - 02:39 PM

Postat 07 January 2015 - 10:39 PM
Peter, Stella, verber, sorina, moatza va multumesc mult de tot pt urari!

Deci, motzulinul a apreciat cadoul? Sau nu e acum ziua d lui motz?
Al meu a apreciat, s a bucurat mult... era ce-si dorea si nu-si gasea de -o vreme...un pulovaras trendy...

Postat 08 January 2015 - 04:10 PM
Postat 08 January 2015 - 05:55 PM
Daniella, la 07 January 2015 - 10:39 PM, a spus:
ooo, a fost acu' o luna. noi mai sporty-asa, i-am luat un pedometru mai smecher, cu o multime de functii, ca trudea la sala si nu stia cate calorii consuma

de craciun i-am luat o camasa in dungulite fine, alb-rosu, ca-i dinamovist. de asta s-a bucurat si mai tare.
da' io am intrat de altceva aici, in sfarsit sper sa se schimbe ceva in bine la birou si sa scap de satrapi. parca mi-e si frica sa sper!
Postat 09 January 2015 - 12:42 AM
Lol! "Satrapi"

Mai ce familie de sportivi v-ati facut! Felicitari!
L-am nimerit si eu de Craciun, cu un hanorac...mereu nu-i placea ba culoarea, ba croiala, ba masura..., acum turnat si pe plac! Se pare ca decembie asta am avut amandoua noroc!

Postat 09 January 2015 - 10:02 PM
A ajuns azi pachetul de la tata:carne afumată, mușchi afumat, cârnați afumați, babic, șuncă, tobă, varză murată + 2 sticle de moare, murături.
Toate superbune.
Tot azi am dat și o fugă (mică) prin magazine și am profitat de ceva reduceri.