Lui bub' ii place f. mult,dar nu are inca manualitate asa ca lucrez inca mult cu manuta lui .Ii place mult si atacul artei de pe disney junior,asa ca la teorie e doxa,practica ne omoara

Inainte sa ne apucam de o lucrare mai serioasa,trebuie sa-si ascuta creioanele si sa-si pregateasca totul la indemana inclusiv ciorne (pt. incercari),l-am invatat mereu sa faca un fond,daca e in creion sa tina creionul inclinat la 45 de grade(nu vertical)si sa-l miste oblic....poate sa foloseasca mai multe culori,galben cu portocaliu,blu pt. cer ,degrade de verde pt iarba,apoi cu un servetel sterge singur cu miscari circulare desenul astfel incat sa estompeze si sa combine culorile,la fel cu acoarele doar ca folosim vata pt. fond.Deasemeni stie ca intai se face contur subtire sau gros dupa caz si apoi coloram,facem detalii,folosim mult sclipici si carioci speciale,aplicatii...Pt floarea cea mare l-am invatat sa fac intai usor cu un creion gri o spirala ca la melc,apoi sters cu radiera ca abea sa se intrezareasca,dealungul spiralei sa faca precum la litera m mic de mana (el are tendinta sa faca prea dese si prea ascutite,nu-i nimik,doar ca astfel floarea lui iese prea creatza'

Spun toate astea ca sa vedeti ce lucram si cum lucram noi impreuna,ca altfel nu-i iese lui singur asa din prima ,cert e ca-i place f. mult,eu in schimb nu am mereu rabdarea necesara,dar trebuie sa-mi fac ...
P.S modelul unei ciorne botite gata de aruncat la gunoi...

Number of downloads: 0