Forum Culinar: Astazi, ziua mea este mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 125 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

#441 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 605
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationstau pe-un nor si cint la harpa

Postat 30 July 2010 - 07:08 AM

Vezi postareaLa-Chef-A, la 30 July 2010 - 05:30 AM, a spus:

Vezi postareavaxile, la 30 July 2010 - 04:02 AM, a spus:

mujici, vesti maaari!! fiimiu azi (nu, nu s-a dat cu pirtzuaga, pina o ajunge ca al adrianii mai are de beut lapte - nu bere ca-l omor!) s-o cacarisit in buda (cu colac d-ala de copil). si cine a avut grija de el sa stea acolo si sa-si faca treaba? taaaxuuu ... tata rulz, clar.

Asta inca nu-i nimic, sa vezi bucurie cand s-o sterge singur.:rolleyes:

oh, aia o sa fie vorba' cintecului, dupa ani si ani. n-am curaj sa ma uit asa departe in viitor
knife, poison or estrangulation? choices, choices ...

#442 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 30 July 2010 - 07:11 AM

Vezi postareadark angel, la 30 July 2010 - 05:53 AM, a spus:

de si-ar tine naravu' da-ti zic din experienta ca o sa dureze pana o face regulat la buda :rolleyes:

pi momentan naravu' lui e sa se scape-n pemparji. si sper sa nu-l tina!! mi-e greu sa realizez cum naiba se poate baliga cacalu' din picioare. poate totusi se lamureste ca-n pozitie sezinda iese mai smooth, mai eficient.

ca by-product, banui ca o sa vrea la buda cu o carte. deja am intepaturi pe tema de la mamalui. drept e ca io ma duc in vizita la vecinu' costica cu laptopu'-n brate ...

#443 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 July 2010 - 08:15 AM

Vezi postareaUma, la 27 July 2010 - 02:49 AM, a spus:

Nu-mi vine sa cred ca Marco a crescut asa de repede :rolleyes: Ma uit si la pozele lui Denise si tot asa..parca prea repede cresc...

Da, mai ales ca au crescut nu numai sub ochii nostri dar si ai vostri :love7:

Vezi postareavaxile, la 30 July 2010 - 04:00 AM, a spus:

aia arata a motocicleta de 125 cc, da' ma rog. stii cum e la mine, pina si pentru scaunu' de handicapatz cu motor trebe permis.

Daca la poza mea te refereai, asa e, exact aceeasi remarca o facea aseara taica-su cu un vecin prieten, cu care cind aveau 14 ani au inceput in acelasi fel. Dar numai arata de 125, in realitate e de 50 si e mult mai evoluata decit cea pe care au avut-o ei acu multi ani in urma.

#444 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 30 July 2010 - 09:32 AM

Vaxile, ce ma bucur pt tine.... si ma oftic pt mine...
A mea a nimerit o data din greseala buda cu un pisu siiii gata... acum sunt multumita ca imi zice imediat dupa ce a facut. Nu de alta, dar refuza efectiv sa zica daca a facut. O intrbai si-ti zicea Nu in fata... si ea era de fapt plina cine stie de cand.
A, eu am un radar infailibil: Mara... mamma mia, o depisteaza Mara imediat. Daca e pe langa mine si eu imi dau seama fara probleme, dar daca e la joaca stau linistita ca ma striga biata Mara cu o vitezaaaa...
Eu am lasat-o fara pampers... unde face, face... asta e. Sa speram ca nu mai dureaza mult, ca deja imi vine sa revin la pampers si sa o las balta... Ii mai pun doar noaptea, macar atunci sa dorm linistita... Sorina
Sorina

#445 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,481

Postat 30 July 2010 - 12:30 PM

Vaxile, felicitari omule, asta da realizare.

A mea mandra face aproape in fiecare zi cate unu' la wc. Spune 'caca' si daca suntem pe faza vrea pe wc.

Can a facut prima data in olitza s-a ridicat repede, s-a uitat la el si a zis speriata "Nu-nu! Nu-nu!". Am crezut ca mor de ras... In wc macar nu-l vede :tongue3:

#446 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 03 August 2010 - 06:38 AM

1. ziua mea e mai frumoasa ca pot sa-l vad pe Ned(inspirational talking, raluca parca a pus un video despre el) la gradi la Ada, abia astepta si ea si eu :scratch:
am cerut voia la directoare sa ma duc si mi-a zis ca sant prima mamica ce se intereseaza sa vina, a mai fost odata tipul acum 2 ani si nimeni nu s-a interesat:(
2. am plantele in gradina, the landscape guys lucreaza de 2 zile si azi termina cred(doar in fata, in spate n-a venit iarba inca ;( )

#447 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 03 August 2010 - 06:42 AM

Vezi postareaPisoi, la 30 July 2010 - 12:30 PM, a spus:

A mea mandra face aproape in fiecare zi cate unu' la wc. Spune 'caca' si daca suntem pe faza vrea pe wc.

Can a facut prima data in olitza s-a ridicat repede, s-a uitat la el si a zis speriata "Nu-nu! Nu-nu!". Am crezut ca mor de ras... In wc macar nu-l vede :scratch:

pisoi, la mine aia mare o cheama pe-aia mica sa-i arate ce-a facut si studiaza produsul amandoua :huh:
mai nou ii si arata daca s-a sters bine si-i zice sara, da sau nu dupa caz :o

sara, daca n-o prinzi pe faza tot nu spune :o decat dupa. stau dupa ea non stop dar ii mai pun pull up cateodata :o

#448 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 03 August 2010 - 07:20 AM

Vezi postareadark angel, la 03 August 2010 - 06:38 AM, a spus:

1. ziua mea e mai frumoasa ca pot sa-l vad pe Ned(inspirational talking, raluca parca a pus un video despre el) la gradi la Ada, abia astepta si ea si eu :scratch:
am cerut voia la directoare sa ma duc si mi-a zis ca sant prima mamica ce se intereseaza sa vina, a mai fost odata tipul acum 2 ani si nimeni nu s-a interesat:(
2. am plantele in gradina, the landscape guys lucreaza de 2 zile si azi termina cred(doar in fata, in spate n-a venit iarba inca ;( )

Ce bine mi-ar prinde sa il ascult si eu, ca-mi caut self-esteem-ul pe undeva pe la minus infinit :huh:...
raluca elena

#449 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 03 August 2010 - 08:17 AM

Can a facut prima data in olitza s-a ridicat repede, s-a uitat la el si a zis speriata "Nu-nu! Nu-nu!". Am crezut ca mor de ras... In wc macar nu-l vede :scratch:

da, adevaru' e ca realizez si eu acum, ca zici tu. cind il pun pe buda, e foarte mirat ca ... dispare. are o figura foarte nedumerita. n-am bagat de seama, sincer, da' dpa ce-am citit ce-ai scris tu am realizat ca bietu' baiat nu intelege unde e :huh:

si chestia cu "nunu" e la indigo. nu de sperietura (nu cred ca fetita ta era speriata). pur si simplu nu-i place sa stea asa jos.

#450 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 03 August 2010 - 08:18 AM

Vezi postareadark angel, la 03 August 2010 - 06:42 AM, a spus:

pisoi, la mine aia mare o cheama pe-aia mica sa-i arate ce-a facut si studiaza produsul amandoua :o
mai nou ii si arata daca s-a sters bine si-i zice sara, da sau nu dupa caz :o

sara, daca n-o prinzi pe faza tot nu spune :( decat dupa. stau dupa ea non stop dar ii mai pun pull up cateodata :(

:huh: :o :o tare asta!!!! :o

e pe bune sau e banc?

#451 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 03 August 2010 - 10:19 AM

as vrea io sa fie banc, stai ca vezi tu cat e de adevarat ca or sa fie 2 :D

ada mi-a adus intr-o zi un caiet pe care scria ea litere si mi-a zis ca ala e diareea ei :D(diary) :D

#452 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 03 August 2010 - 10:22 AM

Vezi postarearaluca elena, la 03 August 2010 - 07:20 AM, a spus:

Vezi postareadark angel, la 03 August 2010 - 06:38 AM, a spus:

1. ziua mea e mai frumoasa ca pot sa-l vad pe Ned(inspirational talking, raluca parca a pus un video despre el) la gradi la Ada, abia astepta si ea si eu :D

Ce bine mi-ar prinde sa il ascult si eu, ca-mi caut self-esteem-ul pe undeva pe la minus infinit :D...

n-a fost nick :( a fost ralph dar tot a avut succes. eu pe nick vroiam sa-l vad :(
dar aplauzele copiilor au spus totul si linistea cand povestea ceva trist :(
iar chestia cu poti face orice si never give up i-a ridicat in picioare, ada canta si acum never give up, never give up desi a terminat ziua la gradi.

daca erai mai aproape ralu o aduceam sa-ti cante putin :D
pesimt ca o sa tot discutam depre el

#453 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 08 August 2010 - 10:51 AM

VINE MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acúm e in München , azi dupa masa tre' sa ajunga la Frankfurt!!!!

( draga de ea , nu stie sa scrie SMS , numai sa-l citeasca :love7: si a pus pe cineva sa-i scrie unul de pe tel ei . Mi-am dat seama ca nu-i scris de ea ca scria ceva cu VETI FII acolo :wub:) :wub:) :wub:) )

#454 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 08 August 2010 - 08:42 PM

Vezi postareasnej, la 15 July 2010 - 09:03 PM, a spus:

Ce nostalgii imi starnesti acum tu... :read2: Am citit-o si rascitit-o si acum ma uitam iar dupa ea prin biblioteca. E una din cartile pe care n-am dat-o niciodata imprumut, la fel ca pe "Johnny Boamba". :blush:

Vezi postareaLapona Enigel, la 15 July 2010 - 09:18 PM, a spus:

Ai vazut-o cum arata, da? Cartea asta este pentru mine cam ce este cufarul ala pe care se bat toti pentru Davy Jones :) Cand simt ca nici macar o steluta palida nu mai palpaie pe cerul vietii mele...o deschid. E ca si cumn mi.as tine inima in mana :) Si...mai bine ma opresc aici :)

Ti-am spus: deja am cateva ture la activ pe autostrada :) Stii tu despre ce vorbesc. Iti multumesc mult! :hug:

Nu sînt din cufarul lui Davy Jones,ci din cufarul bunicii,acum în cufarul meu.
Fata din Zlataust în doua volume,editia din 1932.Sînt vechi,arata cam citite si îngalbenite de vreme,dar eu le iubesc!

Fisier atasat  FdZ (1).jpg (284.57K)
Number of downloads: 4

Fisier atasat  FdZ (2).jpg (311.07K)
Number of downloads: 4
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#455 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 09 August 2010 - 10:48 AM

Waw, Simo, felicitari! Ma bucur pt tine... eu in schimb ma bucur pt bucuria mamei, duminica pleaca acasa pt 3 saptamani. Saraca, nici nu mai doarme noaptea de fericire la gandul ca trebuie sa plece...

Maya, ce frumoase amintiri ai...

Asa, si acum sa ma bucur pt mine... Dupa 9 saptamani de monti am slabit aprox 11,5kg (plecare 104/105kg si sosire 92,9kg). Nici acum nu-mi vine sa cred... Ce bine ma simt...
A, si fac si eu ca mama... ma bucur ca un copil mic ca peste doua saptamani suntem in vacanta... doua saptamani la mare... un vis. De-abia astept!

Va pup! O zi buna! Sorina
Sorina

#456 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 09 August 2010 - 06:51 PM

Vezi postareafloricica, la 23 July 2010 - 07:15 PM, a spus:

Felicitari tuturor pentu bucuriile mari si mici !

Angel, si eu am dat testul de cetatenie pe 8 iulie dar aici dureaza intre 2 si 6 luni pana primesc un raspuns. Au fost 20 de intrebari cu raspunsuri gen grila din istorie, ecomomie, organizarea politica, sisteme electorale.
La voi s-au miscat mai repede,bravo si acum sa-ti faci poza de pasaport, frumusico!

Primit azi scrisoare roz ca tre sa ma duc sa jur credinta reginei si Canadei. Asta la doar o luna dupa test, deci mi-au purtat noroc urarile voastre, multumesc.
The more I see, the less I know.

#457 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 11 August 2010 - 08:58 PM

Vezi postareafloricica, la 09 August 2010 - 06:51 PM, a spus:

Angel, si eu am dat testul de cetatenie pe 8 iulie dar aici dureaza intre 2 si 6 luni pana primesc un raspuns. Au fost 20 de intrebari cu raspunsuri gen grila din istorie, ecomomie, organizarea politica, sisteme electorale.
La voi s-au miscat mai repede,bravo si acum sa-ti faci poza de pasaport, frumusico!

Primit azi scrisoare roz ca tre sa ma duc sa jur credinta reginei si Canadei. Asta la doar o luna dupa test, deci mi-au purtat noroc urarile voastre, multumesc.

Ai vazut!! Felicitari! Pentru mine a fost un moment special si emotionant -sper ca si tie sa-ti placa.
A cat is a friend fur-ever !

#458 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 12 August 2010 - 01:26 AM

flor, brava.
io primit scrisoare care-mi zice ca o sa primesc scrisoare sa jur credinta si io :notworthy:

#459 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 13 August 2010 - 05:39 AM

Vezi postareafloricica, la 09 August 2010 - 06:51 PM, a spus:

felicitari pentru sitoaienie! cit despre partea cu ceremonia si juratu' ... pentru mine ar fi un moment dureros. detest festivitatile, de la care ma car ca spidi gonzales. da' eniuei, de-amu' ar trebui sa-tz fie mult mai bine.

#460 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 13 August 2010 - 06:04 AM

Multam fain.

De schimbat n-are ce sa se schimbe, nici nu ma gandesc sa-mi fac pasaport ca-l am pe ala romanesc si are valabilitate mai mare.

Si io urasc cu patima festivitatile, ceremoniile.. m-au traumatizat de cand eram copchil cu soimii patriei ...
The more I see, the less I know.

Arata acest topic

• 125 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic