Kiva, la 13 April 2015 - 07:14 PM, a spus:
Am o multime de coji de oua pe care oscilez intre a le macina si presara apoi in jurul plantelor sau a face o solutie despre care am citit pe un blog de gradinarit si care ajuta plantele sa isi pastreze inflorescenta. Anul trecut am avut o planta de rosi din soiul inima de bou si a avut probleme serioase sa pastreze florile. A rodit dar nu suficient si ma gandeam anul asta sa le ajut un pic

Acu ca citesc, si la mine la cuore de bue au mai picat citeva flori.

De anul trecut mi-am luat Hornmehl sa-mi pun intre straturi la Hochbeet, poate incerc cu asta sa dau cum spui tu langa plantele de
rosii.
Eu serios inca nu am vazut urzici pe la mine prin zona, desi am mers vineri si mai departe cu bicicletele, tot n-am vazut ca m-am uitat chiar atent dupa urzici.... Spre vara incolo o sa fac si eu, dar pute ca dracu.
In alta ordine de idei, si la mine in Hochbeet au fost mancate doua-trei frunzulite de la ridichi, dar stiu acum ca sunt melci adusi cu
balegarul cind am umplut Hochbeetul.
Am jur imprejur o banda de cupru care nu permite melcilor(ca nu le place materialul) sa treaca de el si asa ei nu se pot urca pina in Hochbeet. Si totusi, vezi este posibilitati destul ca dracii sa vina pina unde vor...dar am otrava mea si am scapat deja de ei. Se vede la
Schleimspur...
Asa arata la mine acum. Ieri am mai pus un alt rand de ceapa, dar numai ptr. ceapa verde.

Number of downloads: 0
Peter