marry, la 14 January 2016 - 10:30 AM, a spus:
Multumesc foarte mult pentru raspunsul tau detaliat Geany. O sa tin cont de ce ai scris mai sus si sper sa ma ajute. Tu ai folosit ceva din acele remedii sau din ce ai citit?...)
Mersi mult
Si una si alta draga mary,adica de exemplu tipsul cu vopseaua il stiu datorita faptului ca am lucrat la o parfumerie-cosmetice,unde printre altele aveam la vanzare si vopsea de par si nuantator,tipsul l-am aflat de la cliente si pt. un par care cade am inteles ca e f.indicat.Era la mare moda pe atunci gama ''petrole hahn''sampon pt. diverse tipuri de par
.Nu cred ca ,chiar face minuni dar rau nu are ce sa faca.La fel sunt si diverse masti pt. par,eu nu am folosit,dar aveam cliente fidele care foloseau regulat.
Cu ulei de ricin m-am mai masat si eu la radacina parului inainte de spalare facand un masaj usor asa,si stand apoi vreo 20 de min. apoi spalat,asta stiu de la mama (cum am zis e bun si pt. gene si pt unghii,mama in tinerete folosea des si avea unghii superbe la fel si gene),la fel cand e sezonul am folosit de multe ori la clatire infuzie de frunze de nuc,ca asa face si mama,la fel mereu ma clatesc in ultima apa cu otet,dintodeauna.Daca vrei un par mai apretat e buna si berea,mama il folosea pe post de fixativ cand isi punea bigudiuri,dar e buna si ca si tratament.La inceputul topicului(pe prima pagina) a treia postare sunt eu cu ''podoaba mea''

si am scris acolo despre spalare ,pieptanare etc..Pe a doua pagina e si Kiken-Hanna si ea are un par superb,vezi ce a scris si ea...
Ma bucur daca asi putea sa-ti fiu de folos macar cat de cat,tu citeste ce am scris eu si acolo si aici,si toate coroborate,s-ar putea sa te ajute dar in timp,tratament minune,miracol peste noapte nu ai sa vezi....rabdare si perseverenta
Aaa!! de la farmacie ,cand imi cadea parul si aveam si unghii fragile ,mie mi-a recomandat farmacista Aspasia(am luat o cutie+1 gratis ca asa era oferta).Nu e un miracol,dar ceva ceva parca s-a vazut...
http://www.pentrudiv...ru-caderea.html,am folosit impreuna cu uleiul de ricin asa ca nu stiu ce sa zic.Mai stiu ca pt. par e buna vitamina E.Si acum imi mai cade paru din cand in cand,ca sunt perioade cand cade mai mult,altele cand cade mai putin...incerc sa ma vopsesc cat mai rar si ok.