Forum Culinar: Dieta Montignac - Forum Culinar

Salt la continut

  • 73 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac "Hai sa vorbim aici de dieta Montignac."

#401 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 02 June 2011 - 01:46 PM

Adriana, MM zice asa: cand te trezesti (dupa spalatul pe dinti) papi fructele (ca si cantitate exhivalentul a 2 mere, exceptie banana), apoi pana iti faci toaleta trece jumatatea de ora si poti manca mic dejun.

  • daca mananci fructe si apoi iei o masa glucidica trebuie 2-3 ore pauza intre ele
  • daca mananci fructe in timpul zilei trebuie si inainte de fructe 3/4 ore si dupa fructe 3/4 ore.

Carnea se digera mai greu si principala faza a digestiei are loc in stomac (si legumele se digera mai greu decat fructele), cand ai introdus carnea impreuna cu fructele in stomac bolul alimentar sta acolo pana se digera carnea, in acest timp fructele (a caror digestie incepe din gura)raman prizoniere in stomac, fermenteaza si te balonezi ...totul se transforma intr-o bomba (Asta este explicatia rudimentara pe scurt, dar povestea e mult mai lunga, pornind de la enzimele necesare digestiei fiecarui tip de aliment si unde incepe si se termina digestia, cand le amesteci iese un mare haos pt aparatul digestiv -ori otrava cum ii spune MM - si de-aia balonari, colon iritabil, colita de fermentatie, bila lenesa etc).
Chestia cu fructele pe stomacul gol e un must do. Fructele de padure si lamaia fac exceptie pt ca nu prea au glucide (la fel si fructele fierte pt ca nu mai fermenteaza prea mult - dar care prin fierbere pierd fibrele. Vitaminele sunt, de asemenea, perisabile in apa si la preparare termica).

Ce as vrea sa stiu e care e diferenta in cazul fructelor deshidratate.

Migdalele sunt permise impreuna sau intre mesele lipidice, oleaginoasele nu intra la fructe.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#402 Useril este offline   M_rules 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 02 June 2011 - 01:54 PM

Vezi postareaDaniella, la 02 June 2011 - 01:46 PM, a spus:

Adriana, MM zice asa: cand te trezesti (dupa spalatul pe dinti) papi fructele (ca si cantitate exhivalentul a 2 mere, exceptie banana), apoi pana iti faci toaleta trece jumatatea de ora si poti manca mic dejun.

  • daca mananci fructe si apoi iei o masa glucidica trebuie 2-3 ore pauza intre ele
  • daca mananci fructe in timpul zilei trebuie si inainte de fructe 3/4 ore si dupa fructe 3/4 ore.

Carnea se digera mai greu (si legumele se digera mai greu decat fructele), cand ai aruncat carnea impreuna cu fructele in stomac bolul alimentar sta acolo pana se digera carnea, in acest timp fructele fermenteaza si te balonezi ...totul se transforma intr-o bomba (Asta e explicatia rudimentara pe scurt, dar povestea e mult mai lunga, pornind de la enzimele necesare digestiei fiecarui tip de aliment si unde incepe si se termina digestia - la unele alimente incepe din gura, la altele in stomac sau intestinul gros, cand le amesteci iese un mare haos pt aparatul digestiv si de-aia balonari, colon iritabil, colita de fermentatie, bila lenesa etc).
Chestia cu fructele pe stomacul gol e un must do. Fructele de padure si lamaia fac exceptie pt ca nu au glucide (la fel si fructele fierte - dar care prin fierbere pierd vitaminele).

Ce as vrea sa stiu e care e diferenta in cazul fructelor deshidratate.

Migdalele sunt permise impreuna sau intre mesele lipidice, oleaginoasele nu intra la fructe.


M ai pierdut la 2-3 ore dupa fructe, dimineata pe stomacul gol :lol:
Eu imi aduc aminte asa:
- fructe IG sub 35 pe stomacul gol, apoi mic dejun oricare, pauza de 15-20 minute intre
- fructe IG 35-50 pe stomacul gol, apoi mic dejun lipidc, pauza cam de 1 ore intre

Adriana e ok atunci, dar mai bine te feresti de fructe cu IG intre 35-50, ramai la cele sub 35; asa nici nu ti bati capul cu pauzele intre gustari si restul meselor :))))
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#403 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 02 June 2011 - 02:10 PM

am gresit, offf :lol: , atata am sucit mesajul pana am scris anapoda, deci:

"Şi, atunci, când trebuie mâncate?
De fiecare dată când sunteţi pe stomacul gol. Dimineaţa, de exemplu, înainte de micul dejun. Dar, după aceea, va trebui să aşteptaţi, până să începeţi să mâncaţi, astfel: o jumătate de orâ, dacă micul dejun este glucidic (adică pe bază de cereale, de exemplu) şi o oră, dacă este lipidic (ouă, şuncă, brânzeturi).
De asemenea, veţi putea mânca fructe seara, târziu, înainte de culcare. Adică, la cel puţin 2-3 ore după ce aţi luat cina.
Un fruct poate-fi consumat, eventual, şi la mijlocul după-amiezii. Dar va trebui să vă asiguraţi că a trecut suficient timp de la prânz (circa trei ore) şi că mai este destulă vreme până la cină (cel puţin o oră).
Puteţi chiar să luaţi mese compuse numai din fructe. Cu condiţia să nu mâncaţi decât atâta.
Lămâia aproape că nu conţine zahăr, de aceea, puteţi să-i beţi sucul (neîndulcit) în orice moment sau să-l folosiţi la mâncare.
Totodată, evitaţi pepenele galben la începutul mesei, pentru că el ar provoca o mică secreţie de insulină susceptibilă, de a “capta”, după aceea, lipidele din felul principal.
Voi încheia aceste rânduri cu privire la fructe printr-o precizare suplimentară. Pe cât posibil, mâncaţi fructul împreună cu coaja. Ea conţine celuloză, ceea ce vă ajută în tranzitul intestinal; în coajă se află cea mai mare cantitate de celuloză (şi, uneori, chiar vitamine).
Coaja fructelor limitează puterea lor glicemică. Deci veţi slăbi mai mult (sau vă veţi îngrăşa mai puţin), dacă respectaţi această regulă."


Multumesc, M_rules pentru tragere de atentie :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#404 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,430
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 June 2011 - 03:25 PM

Vezi postareaM_rules, la 02 June 2011 - 01:54 PM, a spus:

Adriana e ok atunci, dar mai bine te feresti de fructe cu IG intre 35-50, ramai la cele sub 35; asa nici nu ti bati capul cu pauzele intre gustari si restul meselor :lol:)))

ok,mersi frumos

#405 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 02 June 2011 - 04:05 PM

Fetele, vreau sa va inteb, am gasit dincolo pus de Boni, reteta de blat de tarta:

aluat:
100 g unt sau margarina
2 galbenusuri
un ou intreg
50 ml lapte sau smintina
250 g faina

referitor la faina. citisem tot acolo cateva pagini in urma ca se face cu faina de soia. Faina integrala sau 50/50 cu tarate nu merge?

multam fain

#406 Useril este offline   M_rules 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 02 June 2011 - 04:11 PM

Vezi postareaArmina, la 02 June 2011 - 04:05 PM, a spus:

Fetele, vreau sa va inteb, am gasit dincolo pus de Boni, reteta de blat de tarta:

aluat:
100 g unt sau margarina
2 galbenusuri
un ou intreg
50 ml lapte sau smintina - banuiesc ca e lapte monti
250 g faina - 50-50% faina integrala cu tarate, in greutate SAU faina de migdale, care e mai buna :)

referitor la faina. citisem tot acolo cateva pagini in urma ca se face cu faina de soia. Faina integrala sau 50/50 cu tarate nu merge?

multam fain


Monti si dpdv al sanatatii merge cum am corectat :lol:
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#407 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 02 June 2011 - 04:24 PM

smantana poate ramane si smantana normala?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#408 Useril este offline   M_rules 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 02 June 2011 - 04:26 PM

Vezi postareaDaniella, la 02 June 2011 - 04:24 PM, a spus:

smantana poate ramane si smantana normala?

Da, de ce crezi ca nu?
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#409 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 02 June 2011 - 06:38 PM

Vezi postareaM_rules, la 02 June 2011 - 04:11 PM, a spus:

Vezi postareaArmina, la 02 June 2011 - 04:05 PM, a spus:

Fetele, vreau sa va inteb, am gasit dincolo pus de Boni, reteta de blat de tarta:

aluat:
100 g unt sau margarina
2 galbenusuri
un ou intreg
50 ml lapte sau smintina - banuiesc ca e lapte monti
250 g faina - 50-50% faina integrala cu tarate, in greutate SAU faina de migdale, care e mai buna :lol:

referitor la faina. citisem tot acolo cateva pagini in urma ca se face cu faina de soia. Faina integrala sau 50/50 cu tarate nu merge?

multam fain


Monti si dpdv al sanatatii merge cum am corectat :)


Multumesc, Gabi. Eu am copiat direct de acolo. Margarina era exclusa in cazul meu, eu nu o folosesc la nimic. As fi pus smantana. Am trecut azi prin Billa si am gasit faina de soia. Migdale macinate trebuie sa ma mai uit, aici nu aveau, intr-adevar e o Billa mai micuta. :) Am trecut si pe la DM si am luat o punga de 1 kg de faina de secara de la Alnatura. O sa pun poze la celalalt topic.

#410 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 02 June 2011 - 08:33 PM

Fetelor senioare, reteta de Pasca poloneza de aici http://artaculinara....__0 poate fi monti daca e ajustata?

Blatul: - 1 pahar faina grau - faina integrala in amestec cu tarate sau faina de soia;
- 1/2 pahar zahar pudra - 2 linguri fructoza;
- 1 ou;
- 1/2 pahar lapte dulce - lapte de soia sau 2 linguri smantana;
- 100 gr unt/margarina (eu pun unt);
- 3 linguri cacao;
- 1 plic praf de copt;
- 1 plic zahar vanilat - pastaie de vanilie sau esenta.

Crema de branza:
- 500 gr branza de vaci sau mai mult , stoarsa bine de zer;
- 2 oua;
- 1 pahar zahar pudra - 3-4 linguri fructoza;
- 1 plic zahar vanilat - la fel ca mai sus;
- 1 lingura faina(am pus vreo 3 linguri) - se poate inlocui cu faina integrala sau de soia sau cu 2 oua?;
- 50 gr stafide (am uitat sa pun, pentru ca le-am mancat una cate una).

Ce ziceti, am adaptat corect?

#411 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 02 June 2011 - 08:44 PM

Vezi postareaArmina, la 02 June 2011 - 07:02 PM, a spus:

Daniella, poate te insipra :)


Armina, arata supeeer! Sa-ti fie de bine! Asa imi place sa postati mancarurile aici, ca sa nu mai salivez la alea de pe alte topicuri! grozav! brava de initiativa! :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#412 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,768
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 02 June 2011 - 08:47 PM

da Armina, e bine, cu o singura precizare: incearca sa inlocuiesti faina de soia cu faina/pudra de migdale/nuci/alune sau amestecul 50%-50% faina integrala cu tarate. soia nu este sanatoasa. doar cea fermentata e buna. nu stiu daca nu a pus Gabi link catre sursa, dar noi discutam de ceva vreme "dincolo" subiectul soia. ce gasesti acolo retete mai vechi de ale mele sunt cu soia ca inca nu stiam ce si cum, si acum nu pot sa modific acolo ca sa fac precizarea. da' am tot scris mai apoi, cand am prins ocazia.
la fel si laptele de soia e bine sa fie evitat. unde avem lapte il putem inlocui, dupa caz, cu smantana dulce (pentru frisca) diluata, smantana acra sau alte lichide.

#413 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,768
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 02 June 2011 - 08:51 PM

Vezi postareaArmina, la 02 June 2011 - 07:22 PM, a spus:

Acum am o dilema :) :) Eu am cumparat astea 2 ciocolate cu continut destul de ridicat de cacao dar, citit pe lista de ingrediente am vazut ca ele contin si zahar. Intrebare: E normal? Sau trebuie sa mai caut si sa iau doar cioco neagra fara zahar deloc.

sunt ok. zaharul este neutralizat de cantitatea mare de cacao(fibre). toata ciocolata (sau marea majoritate) cu >70% cacao are si zahar. de aceea este necesar procentul mare de cacao.
daca ciocolata nu are zahar si alt indulcitor permis nu mai este necesar continutul ridicat de cacao. bineinteles ca depinde si ce altceva mai contine.

#414 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 02 June 2011 - 08:56 PM

Vezi postareaboni, la 02 June 2011 - 08:47 PM, a spus:

da Armina, e bine, cu o singura precizare: incearca sa inlocuiesti faina de soia cu faina/pudra de migdale/nuci/alune sau amestecul 50%-50% faina integrala cu tarate. soia nu este sanatoasa. doar cea fermentata e buna. nu stiu daca nu a pus Gabi link catre sursa, dar noi discutam de ceva vreme "dincolo" subiectul soia. ce gasesti acolo retete mai vechi de ale mele sunt cu soia ca inca nu stiam ce si cum, si acum nu pot sa modific acolo ca sa fac precizarea. da' am tot scris mai apoi, cand am prins ocazia.
la fel si laptele de soia e bine sa fie evitat. unde avem lapte il putem inlocui, dupa caz, cu smantana dulce (pentru frisca) diluata, smantana acra sau alte lichide.


Boni, eu am inceput sa citesc acolo de vreo 2 zile. Sunt vreo 900 de pagini la sezatoare, am ajuns abia pe la pagina 20, deci probabil mai tarziu o sa dau si de discutia despre faina de soia. Azi citind acolo am cumparat o punga sa fac ceva dulce in weekend. Acum ca mi-a spus si Gabi si tu, o sa o las incolo, nu a costat nici prea mult, vreun euro si un pic. Mie soia nu imi place de niciun fel...dar am zis ca faina o fi altfel si in combinatie cu alte arome nu se simte. O sa ma uit prin alte magazine dupa faina de migdale. Asadar pentru mine, cu cat mai putina soia cu atat mai bine :)

Am sa incerc sa fac pascuta asta, eu as numi-o mai repede o prajitura cu branza si ciocolata. Sunt curioasa cum iese. O sa revin cu impresii din weekend. :)

#415 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 02 June 2011 - 09:04 PM

Vezi postareaDaniella, la 02 June 2011 - 08:44 PM, a spus:

Vezi postareaArmina, la 02 June 2011 - 07:02 PM, a spus:

Daniella, poate te insipra :)


Armina, arata supeeer! Sa-ti fie de bine! Asa imi place sa postati mancarurile aici, ca sa nu mai salivez la alea de pe alte topicuri! grozav! brava de initiativa! :)


Pai Danuto, eu cred ca aproape orice reteta de o vezi tu la retete in imagini poate fi adaptata si de ce sa nu fie buna si sa arate si bine :). Mie mi se pare fad sa mananc doar salata cu de toate si piept de pui...

Acum am facut pentru pranzul din caserola de maine o mancare de fasole boabe. Initial am vrut sa pisez fasolea si sa o frec cu ulei si sa ii pun deasupra ceapa calita stinsa cu suc de rosii dar m-a apucat lenea sa o mai si pisez si apoi m-am gandit ca daca o faca ca o pasta o sa simt nevoia sa o mananc pe o felie de paine. Asa ca am adaugat boabele gata fierte in sosuletul care se forma, am sarat si piperat, pus niste cimbru si gata. At fi mers niste castraveti murati cu ea dar ce am vazut prin magazine toti aveau zahar. Ca sa imi fac pofta o sa pun si eu cativa dar sa mai treaca isteria asta cu bacteria si sa apara si aia micuti....

#416 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,768
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 02 June 2011 - 09:11 PM

Vezi postareaArmina, la 02 June 2011 - 09:04 PM, a spus:

Pai Danuto, eu cred ca aproape orice reteta de o vezi tu la retete in imagini poate fi adaptata si de ce sa nu fie buna si sa arate si bine :).

asa e!!! asta mi-a placut si mie foarte tare de la inceput, ca mi-am gatit aproape orice imi gateam si inainte, exceptie facand garniturile de cartofi sau mamaliga.

#417 Useril este offline   M_rules 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 03 June 2011 - 12:03 PM

Vezi postareaArmina, la 02 June 2011 - 08:33 PM, a spus:

Fetelor senioare, reteta de Pasca poloneza de aici http://artaculinara....__0 poate fi monti daca e ajustata?

Blatul: - 1 pahar faina grau - faina integrala in amestec cu tarate sau faina de soia;
- 1/2 pahar zahar pudra - 2 linguri fructoza;
- 1 ou;
- 1/2 pahar lapte dulce - lapte de soia sau 2 linguri smantana;
- 100 gr unt/margarina (eu pun unt);
- 3 linguri cacao;
- 1 plic praf de copt;
- 1 plic zahar vanilat - pastaie de vanilie sau esenta.

Crema de branza:
- 500 gr branza de vaci sau mai mult , stoarsa bine de zer;
- 2 oua;
- 1 pahar zahar pudra - 3-4 linguri fructoza;
- 1 plic zahar vanilat - la fel ca mai sus;
- 1 lingura faina(am pus vreo 3 linguri) - se poate inlocui cu faina integrala sau de soia sau cu 2 oua?; ori pui faina integrala 50% 50% ori faina de migdale dar nu merge doar faina integrala
- 50 gr stafide (am uitat sa pun, pentru ca le-am mancat una cate una).

Ce ziceti, am adaptat corect?


Fata de ce ti a spus Boni deja, mai am o completare, vezi sus.

De faina de soia am spus deja, cat si de laptele de soia. Nu sunt bune deloc. Faina de migdale gasesti in Lidl (cea mai buna) sau Kaufland sau iti poti face acasa :)

La albert gasesti castraveti murati, fara zahar (dar dpdv al sanatatii nu prea sunt indicati, din pacate au zaharina :)))) dar sunt foarte buni.

Tarate cumpara de la plafarele de aici, alea de la DM sunt scumpe, sunt din DE si sunt de grau. Cele de secara sau ovaz, de care ti am spus au gust mai bun si sunt mai fine, decat cele de grau.

Eu am facut de Pasti, de dincolo reteta, pasca fara blat, am folosit faina de migdale, a iesit excelenta si am pus visine in loc de stafide, au mers foarte bine.
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#418 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 03 June 2011 - 12:43 PM

Vezi postareaM_rules, la 03 June 2011 - 12:03 PM, a spus:

Fata de ce ti a spus Boni deja, mai am o completare, vezi sus.

De faina de soia am spus deja, cat si de laptele de soia. Nu sunt bune deloc. Faina de migdale gasesti in Lidl (cea mai buna) sau Kaufland sau iti poti face acasa :D

La albert gasesti castraveti murati, fara zahar (dar dpdv al sanatatii nu prea sunt indicati, din pacate au zaharina :)))) dar sunt foarte buni.

Tarate cumpara de la plafarele de aici, alea de la DM sunt scumpe, sunt din DE si sunt de grau. Cele de secara sau ovaz, de care ti am spus au gust mai bun si sunt mai fine, decat cele de grau.

Eu am facut de Pasti, de dincolo reteta, pasca fara blat, am folosit faina de migdale, a iesit excelenta si am pus visine in loc de stafide, au mers foarte bine.


Multumesc Gabi, de lamuriri. Nu am ajuns inca prin centru. O sa incerc in weekend. Am vazut ca cei de la country life au mai multe magazine dar mai toate sunt pe langa Mustek sau intr-o zona mai departe de mine :)

Castraveti as vrea sa pun eu. Cand o sa apara cei mai micuti.

Ce este laptele Monti? Am vazut ca faceati referire pe alocuri. Este ceva ce faceti voi sau cumparati?

Astazi de dimineata am mancat cateva fructe. Am avut team breakfast. M-am putut abtine fara niciun efort de la toate foietajele si dulciurile, painea de toate felurile cu branzeturi si mezeluri. Nici nu imi era pofta prea mare sa le consum. Asa ca am mancat vreo cateva capsuni, vreo 5 boabe de struguri (stiu ca au IG mare) si un mar. Dupa vreo ora am avut o felie din painea Pumpernickel.
La pranz: iahnie de fasole cu cateva rosiute
Cina: mai am din pieptul de curcan facut la cuptor acum vreo 2 zile. O sa fac probabil o varza calita si il inglobez si pe piept sa prinda gust si sa se mai inmoaie :).
Poate vreo 2 patratele de ciocolata neagra....mai vedem cum stau cu poftele :)

Weekend fain sa aveti, daca nu ne mai vedem pa aici.

#419 Useril este offline   M_rules 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 03 June 2011 - 12:50 PM

Vezi postareaArmina, la 03 June 2011 - 12:43 PM, a spus:


Multumesc Gabi, de lamuriri. Nu am ajuns inca prin centru. O sa incerc in weekend. Am vazut ca cei de la country life au mai multe magazine dar mai toate sunt pe langa Mustek sau intr-o zona mai departe de mine :)

Castraveti as vrea sa pun eu. Cand o sa apara cei mai micuti.

Ce este laptele Monti? Am vazut ca faceati referire pe alocuri. Este ceva ce faceti voi sau cumparati?

Astazi de dimineata am mancat cateva fructe. Am avut team breakfast. M-am putut abtine fara niciun efort de la toate foietajele si dulciurile, painea de toate felurile cu branzeturi si mezeluri. Nici nu imi era pofta prea mare sa le consum. Asa ca am mancat vreo cateva capsuni, vreo 5 boabe de struguri (stiu ca au IG mare) si un mar. Dupa vreo ora am avut o felie din painea Pumpernickel.
La pranz: iahnie de fasole cu cateva rosiute
Cina: mai am din pieptul de curcan facut la cuptor acum vreo 2 zile. O sa fac probabil o varza calita si il inglobez si pe piept sa prinda gust si sa se mai inmoaie :).
Poate vreo 2 patratele de ciocolata neagra....mai vedem cum stau cu poftele :)

Weekend fain sa aveti, daca nu ne mai vedem pa aici.


lapte monti (s a mai zis deja :P) = smantana lichida cu apa

Bun meniul :D bravo ca te ai abtinut de la junk uri :)

Unde stai? prin ce zona? ma gandesc daca stiu pe acolo ceva magazine, mai aproape
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#420 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 03 June 2011 - 01:07 PM

Vezi postareaM_rules, la 03 June 2011 - 12:50 PM, a spus:

lapte monti (s a mai zis deja :P) = smantana lichida cu apa

Bun meniul :) bravo ca te ai abtinut de la junk uri :)

Unde stai? prin ce zona? ma gandesc daca stiu pe acolo ceva magazine, mai aproape


Ei, nici nu mi-a fost pofta, sincera sa fiu. Ma gandeam in caz ca vad ceva bun de nu mai pot, sa mananc cateva felii de sunca cu branza. Dar nu mi-a placut nimic :) Doar painea arata bine, vreo 6-7 sortimente de chiflute :) Iar cu foietajele nu m-am omorat niciodata. Imi plac insa chestiile rotunde cu umplutura de gem sau nuca cu zahar sau branza, le numesc ei kolac....:D

Stau prin Stodulky. Cel mai aproape si convenabil mi-ar fi Andel.

Arata acest topic


  • 73 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi