- daca mananci fructe si apoi iei o masa glucidica trebuie 2-3 ore pauza intre ele
- daca mananci fructe in timpul zilei trebuie si inainte de fructe 3/4 ore si dupa fructe 3/4 ore.
Carnea se digera mai greu si principala faza a digestiei are loc in stomac (si legumele se digera mai greu decat fructele), cand ai introdus carnea impreuna cu fructele in stomac bolul alimentar sta acolo pana se digera carnea, in acest timp fructele (a caror digestie incepe din gura)raman prizoniere in stomac, fermenteaza si te balonezi ...totul se transforma intr-o bomba (Asta este explicatia rudimentara pe scurt, dar povestea e mult mai lunga, pornind de la enzimele necesare digestiei fiecarui tip de aliment si unde incepe si se termina digestia, cand le amesteci iese un mare haos pt aparatul digestiv -ori otrava cum ii spune MM - si de-aia balonari, colon iritabil, colita de fermentatie, bila lenesa etc).
Chestia cu fructele pe stomacul gol e un must do. Fructele de padure si lamaia fac exceptie pt ca nu prea au glucide (la fel si fructele fierte pt ca nu mai fermenteaza prea mult - dar care prin fierbere pierd fibrele. Vitaminele sunt, de asemenea, perisabile in apa si la preparare termica).
Ce as vrea sa stiu e care e diferenta in cazul fructelor deshidratate.
Migdalele sunt permise impreuna sau intre mesele lipidice, oleaginoasele nu intra la fructe.