Forum Culinar: Dieta Montignac - Forum Culinar

Salt la continut

• 73 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac "Hai sa vorbim aici de dieta Montignac."

#421 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 03 June 2011 - 01:26 PM

Vezi postareaArmina, la 03 June 2011 - 01:07 PM, a spus:

Vezi postareaM_rules, la 03 June 2011 - 12:50 PM, a spus:

lapte monti (s a mai zis deja :P) = smantana lichida cu apa

Bun meniul :) bravo ca te ai abtinut de la junk uri :)

Unde stai? prin ce zona? ma gandesc daca stiu pe acolo ceva magazine, mai aproape

Ei, nici nu mi-a fost pofta, sincera sa fiu. Ma gandeam in caz ca vad ceva bun de nu mai pot, sa mananc cateva felii de sunca cu branza. Dar nu mi-a placut nimic :) Doar painea arata bine, vreo 6-7 sortimente de chiflute :) Iar cu foietajele nu m-am omorat niciodata. Imi plac insa chestiile rotunde cu umplutura de gem sau nuca cu zahar sau branza, le numesc ei kolac....:D

Stau prin Stodulky. Cel mai aproape si convenabil mi-ar fi Andel.

La andel ai tesco, stii deja, dar la andel chiar nu e niciun magazin bio? Se poate sa fie prin zona.

Exista si kaufland in P5 aici:

Kaufland
Pod Hranicí 1304/17
155 00 Praha 5-Stodůlky

La fel si albert: aici

Daca nu ajungi in centru pentru magazine bio, poti comanda de pe net sa ti vina la servici.
Mai stiu cateva dar: 3 sunt in centru, cum ai zis si tu la Mustek cam 2 si altul pe Jungamannova, unul e pe la Jiriho z podebrad. Ma mai gandesc daca mai stiu vreunul prin alta parte.
Mai gasesti cateva pe aici
Si aici inca cateva.
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#422 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 03 June 2011 - 04:33 PM

Vezi postareaboni, la 01 June 2011 - 03:02 PM, a spus:

gemurile cu fructoza de la Kaufland (poate sunt si prin alte parti) din gama asta sunt "curate". cumparam intr-o vreme, dar s-au scumpit si astea.... ioi
Atasament schwartau_detail.jpg

Atentie sa scrie Diat pe ele, pentru cine vrea pentru dieta, pentru ca e si din cel normal.
Si mai e unul Diat Gelee, parca scrie pe el, care mie nu imi place ca e prea apos.
Exista si in varianta din caise si parca si zmeura sau fructe de padure amestecate.

#423 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 03 June 2011 - 06:14 PM

Vezi postareaM_rules, la 03 June 2011 - 01:26 PM, a spus:

La andel ai tesco, stii deja, dar la andel chiar nu e niciun magazin bio? Se poate sa fie prin zona.

Exista si kaufland in P5 aici:

Kaufland
Pod Hranicí 1304/17
155 00 Praha 5-Stodůlky

La fel si albert: aici

Daca nu ajungi in centru pentru magazine bio, poti comanda de pe net sa ti vina la servici.
Mai stiu cateva dar: 3 sunt in centru, cum ai zis si tu la Mustek cam 2 si altul pe Jungamannova, unul e pe la Jiriho z podebrad. Ma mai gandesc daca mai stiu vreunul prin alta parte.
Mai gasesti cateva pe aici
Si aici inca cateva.

Merci, Gabi. De Kland-uri si Albert stiu, stau in zona de 1 an :). Eu ma refeream la magazine gen plafar sau astea bio. O sa ma uit si pe expati sa vad ce e si pe acolo.

Am o intrebare. Daca am mancat varza calita cu pui. Pot manca prajitura cu branza ca si desert? Adica pe modelul celei de la pasca poloneza adaptata?

#424 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 June 2011 - 06:16 PM

Vezi postareaArmina, la 03 June 2011 - 06:14 PM, a spus:

Merci, Gabi. De Kland-uri si Albert stiu, stau in zona de 1 an :). Eu ma refeream la magazine gen plafar sau astea bio. O sa ma uit si pe expati sa vad ce e si pe acolo.

Am o intrebare. Daca am mancat varza calita cu pui. Pot manca prajitura cu branza ca si desert? Adica pe modelul celei de la pasca poloneza adaptata?

Ai ceva cu IG peste 35?

Brillat-Savarin

#425 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 03 June 2011 - 06:48 PM

Vezi postareaM_rules, la 03 June 2011 - 06:16 PM, a spus:

Ai ceva cu IG peste 35?

Hm, pai varza e calita doar cu ceapa si suc de rosii altauri de piept de curcan. Aici nu e nimic peste 35.
In prajitura am facut-o dupa reteta pe care am adaptat-o. Dar faina cred ca are peste 35, din cate am citit pe site are 45 IG....deci nu pot, asa-i? :)

Am editat. Am pus jumate faina de secara care are 45 si jumate tarate de grau. Intrebare de gaga - scade IG in combinatia asta? :)

#426 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 June 2011 - 06:54 PM

Vezi postareaArmina, la 03 June 2011 - 06:48 PM, a spus:

Ai ceva cu IG peste 35?

Hm, pai varza e calita doar cu ceapa si suc de rosii altauri de piept de curcan. Aici nu e nimic peste 35.
In prajitura am facut-o dupa reteta pe care am adaptat-o. Dar faina cred ca are peste 35, din cate am citit pe site are 45 IG....deci nu pot, asa-i? :)

Ai pus tarate in greutate egala cu faina?

Brillat-Savarin

#427 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 03 June 2011 - 07:09 PM

Vezi postareaM_rules, la 03 June 2011 - 06:54 PM, a spus:

Ai ceva cu IG peste 35?

Nu am cantarit ci am pus intr-un pahar 50-50...taratele cred ca sunt mai usoare, deci dupa gramaj nu e prea egal...

#428 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 June 2011 - 07:13 PM

Vezi postareaArmina, la 03 June 2011 - 07:09 PM, a spus:

Vezi postareaM_rules, la 03 June 2011 - 06:54 PM, a spus:

Ai ceva cu IG peste 35?

Nu am cantarit ci am pus intr-un pahar 50-50...taratele cred ca sunt mai usoare, deci dupa gramaj nu e prea egal...

Trebuie in greutate, pentru ca taratele sunt foarteee usoare. Asta inseamna ca prajitura e mai mult F2, decat F1.

Brillat-Savarin

#429 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 03 June 2011 - 07:19 PM

Vezi postareaM_rules, la 03 June 2011 - 07:13 PM, a spus:

Trebuie in greutate, pentru ca taratele sunt foarteee usoare. Asta inseamna ca prajitura e mai mult F2, decat F1.

Atunci o sa mananc de pofta doar din crema de branza. Altfel, in alte conditii o pot manca sau am zbarcit-o? Adica dimineata cu cafea doar sau dupa o supa de legume? :)

#430 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 June 2011 - 07:24 PM

Vezi postareaArmina, la 03 June 2011 - 07:19 PM, a spus:

Vezi postareaM_rules, la 03 June 2011 - 07:13 PM, a spus:

Atunci o sa mananc de pofta doar din crema de branza. Altfel, in alte conditii o pot manca sau am zbarcit-o? Adica dimineata cu cafea doar sau dupa o supa de legume? :)

O consideri masa de F2 si asta e.
Cu orice o combini, ramane tot prajitura de F2.

Brillat-Savarin

#431 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 03 June 2011 - 07:27 PM

Vezi postareaM_rules, la 03 June 2011 - 07:24 PM, a spus:

Asadar e F2 din cauza fainii care are peste 35 IG si nu e in cantiate egala ca si gramaj cu tarata? Eu am tarate din Ro, de la tara si erau destul de grosiere, cred ca daca as fi pus in gramaj 50-50 iesea aiurea. Mai bine o faceam fara niciun blat si eram mai linistita! Asta e acum...

#432 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 June 2011 - 07:40 PM

Vezi postareaArmina, la 03 June 2011 - 07:27 PM, a spus:

Vezi postareaM_rules, la 03 June 2011 - 07:24 PM, a spus:

Asadar e F2 din cauza fainii care are peste 35 IG si nu e in cantiate egala ca si gramaj cu tarata? Eu am tarate din Ro, de la tara si erau destul de grosiere, cred ca daca as fi pus in gramaj 50-50 iesea aiurea. Mai bine o faceam fara niciun blat si eram mai linistita! Asta e acum...

Asta e acum, o mananca ca F2.
Daca nu aveai lipide deloc in prajitura atunci era de F1 si mergea doar la mese glucidice.

Brillat-Savarin

#433 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,430
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 June 2011 - 08:03 PM

Vezi postareaboni, la 02 June 2011 - 08:51 PM, a spus:

Vezi postareaArmina, la 02 June 2011 - 07:22 PM, a spus:

Acum am o dilema :) :) Eu am cumparat astea 2 ciocolate cu continut destul de ridicat de cacao dar, citit pe lista de ingrediente am vazut ca ele contin si zahar. Intrebare: E normal? Sau trebuie sa mai caut si sa iau doar cioco neagra fara zahar deloc.

sunt ok. zaharul este neutralizat de cantitatea mare de cacao(fibre). toata ciocolata (sau marea majoritate) cu >70% cacao are si zahar. de aceea este necesar procentul mare de cacao.
daca ciocolata nu are zahar si alt indulcitor permis nu mai este necesar continutul ridicat de cacao. bineinteles ca depinde si ce altceva mai contine.

Vezi postareaCarmella, la 03 June 2011 - 04:33 PM, a spus:

gemurile cu fructoza de la Kaufland (poate sunt si prin alte parti) din gama asta sunt "curate". cumparam intr-o vreme, dar s-au scumpit si astea.... ioi

Atentie sa scrie Diat pe ele, pentru cine vrea pentru dieta, pentru ca e si din cel normal.
Si mai e unul Diat Gelee, parca scrie pe el, care mie nu imi place ca e prea apos.
Exista si in varianta din caise si parca si zmeura sau fructe de padure amestecate.

am mutat mesajele voastre aici ca la Produse a zis M_rules ca punem doar produsele, comentariile aici :D

#434 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 June 2011 - 08:18 PM

Vezi postareaAdriana, la 03 June 2011 - 08:03 PM, a spus:

Vezi postareaboni, la 02 June 2011 - 08:51 PM, a spus:

Vezi postareaArmina, la 02 June 2011 - 07:22 PM, a spus:

Acum am o dilema :D :) Eu am cumparat astea 2 ciocolate cu continut destul de ridicat de cacao dar, citit pe lista de ingrediente am vazut ca ele contin si zahar. Intrebare: E normal? Sau trebuie sa mai caut si sa iau doar cioco neagra fara zahar deloc.

sunt ok. zaharul este neutralizat de cantitatea mare de cacao(fibre). toata ciocolata (sau marea majoritate) cu >70% cacao are si zahar. de aceea este necesar procentul mare de cacao.
daca ciocolata nu are zahar si alt indulcitor permis nu mai este necesar continutul ridicat de cacao. bineinteles ca depinde si ce altceva mai contine.

Vezi postareaCarmella, la 03 June 2011 - 04:33 PM, a spus:

am mutat mesajele voastre aici ca la Produse a zis M_rules ca punem doar produsele, comentariile aici :D

Mersi :)

Brillat-Savarin

#435 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 03 June 2011 - 10:50 PM

am mutat mesajele voastre aici ca la Produse a zis M_rules ca punem doar produsele, comentariile aici :)

Pai despre produse vorbeam si eu in mesajul meu, nu comentam despre altceva ci doar completam poza :) Aici chiar n-are niciun rost comentariul meu, in lipsa pozei.

Deci acolo doar se pun poze, sau cum?

#436 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 04 June 2011 - 12:36 AM

Vezi postareaDaniella, la 03 June 2011 - 11:06 PM, a spus:

Armina, am venit si eu la schimb cu sursa de inspiratie: cina mea (piept curcan taiat fasiute tras la tigaie in putin ulei de masline, usturoi si patrunjel tocat, cu legume congelate: ardei verde+rosu, mazare si ghebe; asezonate cu cateva frunzulite de oregano verde si deasupra presarat parmezan. De aveam alaturi o rosie proaspata era perfect, dar nu am avut si am mancat cu 2 cepe verzi si o muscatura de usturoi verde), gata in 20 minutele.

In rest azi: 1 bucatica mica de friptura (tot piept curcan, copt la cuptor), 100g camembert, 100g migdale si ... cafeleee azi :) ca am avut o zi hiper stresanta (am ajuns la 22:30 acasa de la serviciu :) ).

Ieri m-am trezit ca aveam caju prajit, desi l-am cumparat drept crud ...cum nu aveam alt pranz, l-am mancat si asa ...

Danutzo, chiar ma intrebam pe unde esti, ca ai fost cam tacuta azi. Lasa, acum e weekend si te relaxezi si tu :D. Arata bine ce ai facut tu acolo iar de usturoi verde mi-e cam dor. Aici nu am vazut, pe la magazinele de unde cumpar eu au doar ceapa verde...
Maine fac poza la prajitura. A iesit buna, dar din pacate se pare ca am calculat gresit si nu trebuia sa o fac acum, e mai nimerita pentru F2, Acum asta e, ca doar nu o sa o arunc...Nu mai fac prajituri sau alte chestii cat sunt in faza 1. Asta e prima si ultima. In caz de dulce urgent, o sa mananc o patratica de cioco...

#437 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 June 2011 - 08:12 AM

Vezi postareaCarmella, la 03 June 2011 - 10:50 PM, a spus:

am mutat mesajele voastre aici ca la Produse a zis M_rules ca punem doar produsele, comentariile aici :)

Pai despre produse vorbeam si eu in mesajul meu, nu comentam despre altceva ci doar completam poza :D Aici chiar n-are niciun rost comentariul meu, in lipsa pozei.

Deci acolo doar se pun poze, sau cum?

Poze, pret, unde se gasesc. :D
Din poza lui Boni se vede mare scris ca e Diat.

Vezi postareaDaniella, la 03 June 2011 - 11:06 PM, a spus:

Armina, am venit si eu la schimb cu sursa de inspiratie: cina mea (piept curcan taiat fasiute tras la tigaie in putin ulei de masline, usturoi si patrunjel tocat, cu legume congelate: ardei verde+rosu, mazare si ghebe; asezonate cu cateva frunzulite de oregano verde si deasupra presarat parmezan. De aveam alaturi o rosie proaspata era perfect, dar nu am avut si am mancat cu 2 cepe verzi si o muscatura de usturoi verde), gata in 20 minutele.

In rest azi: 1 bucatica mica de friptura (tot piept curcan, copt la cuptor), 100g camembert, 100g migdale si ... cafeleee azi :D ca am avut o zi hiper stresanta (am ajuns la 22:30 acasa de la serviciu :) ).

Ieri m-am trezit ca aveam caju prajit, desi l-am cumparat drept crud ...cum nu aveam alt pranz, l-am mancat si asa ...

Arata foarte bine cina :D
La multi ani! lui Bea :D

Vezi postareaArmina, la 04 June 2011 - 12:36 AM, a spus:

Danutzo, chiar ma intrebam pe unde esti, ca ai fost cam tacuta azi. Lasa, acum e weekend si te relaxezi si tu :D. Arata bine ce ai facut tu acolo iar de usturoi verde mi-e cam dor. Aici nu am vazut, pe la magazinele de unde cumpar eu au doar ceapa verde...
Maine fac poza la prajitura. A iesit buna, dar din pacate se pare ca am calculat gresit si nu trebuia sa o fac acum, e mai nimerita pentru F2, Acum asta e, ca doar nu o sa o arunc...Nu mai fac prajituri sau alte chestii cat sunt in faza 1. Asta e prima si ultima. In caz de dulce urgent, o sa mananc o patratica de cioco...

Asa e, aici nu au deloc usturoi :D(( eu mancam doar de Pasti, acum mi e dor de usturoi verde, ca nu se gaseste deloc (hmm de fapt am vazut in gradina botanica usturoi verde si loboda, dar nu aveam cum sa iau :D )
E bine in primele 3 luni sa stai deoparte de dulciuri, cat sa ajuti pancreasul, apoi iti poti face prajituri de F1 linistita, mai rar, dar ori pui faina de migdale ori faina monti 50% 50% in greutate.

Brillat-Savarin

#438 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 04 June 2011 - 08:12 AM

Armina si eu vreau sa fac ceva prajitura ca am toate ingredientele alea perisabile si luni plec o saptamana. Sa vad cum ma descurc sa fac ceva de F1. Oare gasesc fructoza si la Billa sau la plafar?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#439 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 June 2011 - 08:13 AM

Vezi postareaDaniella, la 04 June 2011 - 08:12 AM, a spus:

Armina si eu vreau sa fac ceva prajitura ca am toate ingredientele alea perisabile si luni plec o saptamana. Sa vad cum ma descurc sa fac ceva de F1. Oare gasesc fructoza si la Billa sau la plafar?

La plafar probabil e mai scumpa, dar ar trebui sa fie si la Billa. Incearca mai intai la Billa si daca nu, atunci la plafar :)

Brillat-Savarin

#440 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 04 June 2011 - 08:16 AM

M_rules multumesc :) Bea nu ma lasa sa scriu ...fo9loseste tastatura mea drept pian! ma duc pe dincolo sa mai citesc ideile de a consuma mascarponele si branza de vaci :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

Arata acest topic

• 73 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic