Any, pestele l-am facut de dieta fara ulei, doar in grasimea lasata de el, am spalat pestele, i-am pus sare, piper, fulgi de ardei iute daca va place condimentat, si condimente de peste. Am taiat doua cepe si le-am pus in tava cu o ceasca de vin alb de obicei pun putin ulei, dar acum fara cum am zis, apoi sare si coriandru macinat atunci la rasnita pentru ca mie mi de pare ca da o aroma placuta sosului si pestelui si pentru ca nu am avut rosii proaspete am pus 3/4 conserva de rosii cuburi pe peste si pe sub el, Am pus pestele la cuptor la 200 grade, acoperit cu folie de aluminiu cam 20 minute apoi am dat folia jos si am mai lasat vreo 30 minute, nu stiu exact, pana s-a rumenit frumos pestele iar ceapa era moale. Eu am scazut sosul mai tare ca am un mofturos la masa si nu mananca sosuri, dar tu poti jongla cu cantitatile de vin, ceapa si rosii functie de preferintele familiei tale. La fel si cu condimentele, am pus ce ne place si in cantitatile dorite!
Aceasta postare a fost editata de mino: 02 May 2020 - 06:26 AM