Ce retete de peste ati gatit azi?
#201
Postat 12 November 2011 - 02:05 PM
#203
Postat 13 November 2011 - 04:58 AM
azi facem rougets la gratar( in ro nu stiu cum ii zice..)° deci e vorba de un peste mediteraneean de culoare rosiatica
Sper sa maninc si eu ca imi plac f mult
#204
Postat 13 November 2011 - 02:59 PM
Adriana, la 12 November 2011 - 11:27 PM, a spus:
E reteta salvare cand uit sa dezghet carnea pentru cina (da, se mai intampla, varsta e de vina
Ingrediente: 3 conserve de ton de 130g, 3 chifle (am mereu la indemana uscate) inmuiate in apa si apoi scurse bine, o ceapa mica taiata marunt, 2 oua , condimente dupa gust. Eu pun sare, un praf de usturoi, unul de piper si presar putzin marar uscat. Amestec ingredientele si pun la prajit in ulei incins cu o lingura, apoi le turtesc usor. Au forme neregulate, de aceea le numesc parjoale. Nu stiu sa zic cate bucati ies, intre 14 si 17, depinde cat maglavais pui in lingura.
Sunt convinsa ca ar merge coapte in cuptor, pentru cei ce doresc sa manance mai dietetic.
#206
Postat 15 November 2011 - 09:02 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#207
Postat 15 November 2011 - 09:29 PM
o boare de făină + condimente cajune + fripţi in tigaie în ulei de nuci prăjite
#208
Postat 15 November 2011 - 09:47 PM
Dexter, la 15 November 2011 - 09:29 PM, a spus:
o boare de făină + condimente cajune + fripţi in tigaie în ulei de nuci prăjite
Dexter, sa-ti fie de bine !
(stai stressless
#209
Postat 17 November 2011 - 03:57 PM

Azi m-am luat cu altele (am umblat chiauca prin magazine) si cand ma uit la ceas zic Rambo sigur a inchis pescaria la ora asta.
Asa ca, pentru prima data am vrut sa incerc creveti si midii congelate.
La centrul comercial au un stand plin cu mormane de creveti, midii, calamari si altele, la kg. E o tanti acolo si te serveste cu ce si cat vrei.
Am luat asa de-o portie sa avem de paste si pentru crevetii lui Titi. Gustul clar nu e ca al alora proaspeti, plus ca erau de Atlantic.
Dar buni, midiile mi-au placut mai mult, adica erau mult mai gustoase.
O data-n an merg, ca ar fi pacat cu marea aici la 2 metri sa iau lighioane congelate.

#210
Postat 18 November 2011 - 01:21 AM
#212
Postat 18 November 2011 - 07:52 AM
#213
Postat 18 November 2011 - 11:28 AM
zerda, la 18 November 2011 - 07:52 AM, a spus:
Doamne fereste, se intelege ca nu-i cu rautate
Eu mananc orice peste si creatura marina, de parca m-as fi nascut la mare, cea mai mare placere si bucurie a mea e ca i-am obisnuit si pe-ai mei care la inceput sa n-auda de fructe de mare!
Mama mai ciugulea asa sa-mi faca mie placere, dar tata daca vedea o midie sau un crevete in farfurie fugeaaaaa!
Anul asta in schimb la mare ori la pranz ori la cina, foarte des am facut, midii,calamari si orice vietate si le-a placut enorm de mult.
Singurele chestii pe care nu le mananc sunt stridiile.
#216
Postat 30 November 2011 - 06:00 PM
#217
Postat 30 November 2011 - 06:58 PM
#218
Postat 30 November 2011 - 07:02 PM
Adriana, la 30 November 2011 - 06:58 PM, a spus:
Pa' si unde avem noi la ce gatim azi subforum peste?!
Edit. Scuze m-am lamurit e la pesti...daca eu nu gatesc peste si nu-s cu peste deaia nu stiu...Scuze fug acolo si zic tot...
O sa incerc pe viitor si macroul tau la oala cu presiune ca l-am notat mai demult
#220
Postat 30 November 2011 - 07:11 PM
Foxyy, la 30 November 2011 - 07:04 PM, a spus:
Abea acum am vazut sa mor' io'...Gata deacu stiu,da eu cu pestele nu ma prindeti prea curand,ca nu-mi place
Il mai fac pe al Adrianei si gata...Sau te pomeni ca m-am prins de shmen si o dau in pesti?!

Ajutor













