Ce retete de peste ati gatit azi?
#381
Postat 19 February 2012 - 12:07 AM
Daniella, halibutul miroase de felul lui mai puternic. Daca insa carnea nu este ferma cand o apesi cu degetul ci moale si mucoasa, nu e alba, atunci pestele nu e proaspat. In rest, daca il prajest, chiar daca miroase mai puternic, are un gust foarte placut.

#382
Postat 19 February 2012 - 01:20 PM

#383
Postat 19 February 2012 - 03:52 PM
moatza, la 18 February 2012 - 11:33 PM, a spus:
Se fac trei ani de cand nu am mai gasit la noi capelin (peshtiolinii

Acum, canci !

If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#384
Postat 19 February 2012 - 04:19 PM
Alexandru, la 19 February 2012 - 01:20 PM, a spus:

Despre asta canta si sir Peter Ustinov:
http://www.youtube.c...h?v=oW8Ol7mG6w0
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#385
Postat 19 February 2012 - 04:39 PM
W Mamadeus Paparotti, la 19 February 2012 - 04:19 PM, a spus:
Da, da, da!

Si în engleza da bine.

#386
Postat 20 February 2012 - 06:38 PM
Am topit 10g de unt in microwave, am tăvălit peştele prin el pînă s-a acoperit de unt pe toate părţile, după care l-am tîrît prin codimentele cajune. Frigerea am făcut-o într-o tigaie de aluminiu turnat, încinsă, fără alt adaus de grăsime. In 5 minute a fost gata. Pielea e crocantă iar condimentele s-au amestecat cu lactatele din unt şi s-au lipit de peşte ca o crustă. Delicios.


#387
Postat 20 February 2012 - 06:44 PM
W Mamadeus Paparotti, la 19 February 2012 - 03:52 PM, a spus:

Acum, canci !

ai dreptate! nici nu mi-am dat seama ca n-am mai vazut cam de demult

Dex, eu am facut ieri crap, dupa aceeasi metoda. Numa' ca langa, fu o mamaliga si niste usturoaie, vad ca tu continui dextoxu'. Brava, esti la revenire, nu?
#389
Postat 20 February 2012 - 09:00 PM
Dexter, la 20 February 2012 - 06:38 PM, a spus:
la imbietoarele retete de peste pe care le postezi folosesti intotdeauna peste proaspat?
multumesc anticipat
#390
Postat 20 February 2012 - 11:38 PM
Dexter, la 20 February 2012 - 06:53 PM, a spus:
Arata prea bine!!!



Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#391
Postat 21 February 2012 - 02:27 AM
bristena, la 20 February 2012 - 09:00 PM, a spus:
nope, depinde de dispoziţie. întotdeauna am in congelator cel puţin un fel de peşte iar cînd am chef de proaspăt, mă duc la piaţa de peşte. spigola de exemplu era importată din turcia şi era congelată
dani, ţi-am răspuns la detox
#392 Guest_Gelutza_*
Postat 22 February 2012 - 06:07 PM

#396
Postat 27 February 2012 - 11:26 PM

#397
Postat 28 February 2012 - 10:30 AM



Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#398
Postat 28 February 2012 - 12:20 PM

#399
Postat 28 February 2012 - 10:25 PM

Eu in seara asta pollack din Alaska, decongelat, pus in tava unsa cu ulei si deasupra ridichi mari de-astea de iarna si gulii inabusite in tigaie inainte cu citeva masline, apoi tava la cuptor.

#400
Postat 29 February 2012 - 02:49 PM
Daniella, la 28 February 2012 - 10:30 AM, a spus:



Am explicat aici cum o fac eu. Am scris acolo si de rosii, dar nu pun mereu, iar fructele de mare le pun spre sfarsit, cand e aproape gata paella (inainte le puneam mai devreme si parca ieseau mai gumati calamarii).
Eataly, la 28 February 2012 - 12:20 PM, a spus:

Asa gandeam si eu la inceput, ca n-o sa-mi iasa paella niciodata si cumparam mereu, pana am incercat o data si mi-am dat seama ca nu e asa complicat cum credeam.
Adriana, la 28 February 2012 - 10:25 PM, a spus:

Eu in seara asta pollack din Alaska, decongelat, pus in tava unsa cu ulei si deasupra ridichi mari de-astea de iarna si gulii inabusite in tigaie inainte cu citeva masline, apoi tava la cuptor.
Am sa tot postez paella pana am s-o vad si pe-a ta.

Si ca sa nu spuneti ca vin numai cu paella, va arat si ce-am gatit ieri (n-a mers netul ieri, de asta vin abia acum): sardine umplute cu ceapa cu sos de mustar si cartofi sarladaise (reteta de la Maya, care o are de la Alexandru. Eu va multumesc amandurora ca-s foarte buni

