Forum Culinar: Ce retete de peste ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete de peste ati gatit azi?

#761 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 January 2013 - 07:50 PM

Am facut si un subiect cu paste cu peste, vrei sa o pun acolo?
http://artaculinara....-cu-pe%C8%99te/

#762 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 23 January 2013 - 07:59 PM

Da , te rog .

#763 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 January 2013 - 11:11 PM

ok :)

#764 Useril este offline   Radu Cristina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 157
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationBacau

Postat 30 January 2013 - 01:29 PM

ieri, nu astazi cod pane cu brocoli tanar

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-151-13595453397512.jpg

#765 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 31 January 2013 - 01:33 PM

Tortino di alici, patate e pomodori secchi(Tortulet de anchoas proaspete, cartofi si rosii uscate)

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-9-13596318189945.jpg

Pestisorii curatati de cap si sirea spinarii pusi la marinat in suc de lamaie si ulei evo pentru o ora, la frigider.

Un strat de cartofi fierti, feliati jos, un strat de pestisori deasupra rosii uscate in ulei.Eu le-am despielitat.

La cuptor, un sfert de ora.Lasata un pic si rasturnata.

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-9-13596319463365.jpg

#766 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 31 January 2013 - 01:43 PM

Super draguta, as face si eu din asta!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#767 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 31 January 2013 - 03:08 PM

Ioana, in general "alici"-ele astea-s bune prajite.Si cum is bune pentru omega 3 si nu vreau sa prajesc, le prepar asa. :occasion14:

#768 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 31 January 2013 - 03:14 PM

Nici eu nu tin neaparat sa le prajesc, asa ca pot incerca la fel ca tine!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#769 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 03 February 2013 - 12:08 PM

Trandafiri de somon cu sos de vin.

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1267-13598860867817.jpg

#770 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 10 February 2013 - 04:00 PM

nu se cheama ca le-am gatit eu, doar le-am dat la cuptor
si cum la mine e raritate maxima sa iau ceva semipreparat, am zis ca pt cine are un Lidl in zona, merita o incercare de gust:

Scoici umplute si frigaruie de crevete pane cu fulgi de cocos

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2013/post-685-13605047525652.jpg


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#771 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 10 February 2013 - 04:35 PM

Chestia verde ce contine?? Ai pus-o tu sau era de la inceput??
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#772 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 10 February 2013 - 05:03 PM

Asa erau. Este unt cu mult usturoi si patrunjel/busuioc, sunt practic sigilate deasupra cu unt verde, care la cuptor se topeste si se rumenesc usor. In 8-12 minute-s gata. Si crevetelul in 4 minute. La asta zicea ca se face in baie de ulei, sau prajite in tigaie, eu le-am spreiat cu EV si le-am facut tot la cuptor, la fel de lung ca pe scoici, au mers de minune asa ...
Sunt 12 scoici, 10 creveti per carton.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#773 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 10 February 2013 - 05:20 PM

Interesant, ca tot nu ma inghesui eu spre Metro dupa din alea fresh, de-o pofta..
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#774 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 10 February 2013 - 06:02 PM

da si eu la fel, ajung rar la Metro in zilele de peste proaspat, in rest, trebuie sa gasim ceva proaspat, de incredere in reteaua asta de distributie pescareasca romaneasca ... Mai au si o supa de peste la Lidl la semipreparate congelate si la natur au diverse sortimente de cod o sa le incerc si va spun. Intre timp, am mai spus la un topic crevetii tiger la punga de un kg, marca De Luxe, 59,9 /kg, de la Lidl sunt foarte buni, cruzi (gri), nu au miros urat deloc si sunt curatati de intestin - ii recomand.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#775 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 10 February 2013 - 06:51 PM

Vezi postareaDaniella, la 10 February 2013 - 06:02 PM, a spus:

De Luxe, 59,9 /kg, de la Lidl sunt foarte buni, cruzi (gri), nu au miros urat deloc si sunt curatati de intestin - ii recomand.


Din ce tara vin crevetii astia?
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#776 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 10 February 2013 - 07:39 PM

Nu m-am uitat, ca nu am stiut ca are vreo relevanta. Sunt vreunii de evitat?
Sunt astia:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2013/post-685-13605180646159.jpg


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#777 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 10 February 2013 - 11:55 PM

cam sunt de evitat cei de fermă care provin din china, tailanda, vietnam, india, america latină. am citit un articol horror despre ce poţi găsi prin bazinele fermelor de creveţi, nu întru in amănunte dar inchipuiţivă ce-i mai dezgustător, plus sodă caustică =))

#778 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 15 February 2013 - 10:11 PM

Se cheama ca am gatit, chiar daca nu-s de azi. Nu stiu cum le zice in romana, in spaniola e berberechos. Pe net am gasit cardium, dar cum nu-mi suna numele...

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1290-13609590771029.jpg

#779 Useril este offline   verber 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 16 February 2013 - 06:38 AM

Am prajit 2 sole si am pregatit creveti gri fu rosioare si mayoneza
Seara supa groasa de peste cumparata 1kilo 2.99e dintr un supermarchet "pestos"din OLANDICA

#780 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 16 February 2013 - 10:51 AM

Vezi postareaMaya, la 10 February 2013 - 06:51 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 10 February 2013 - 06:02 PM, a spus:

De Luxe, 59,9 /kg, de la Lidl sunt foarte buni, cruzi (gri), nu au miros urat deloc si sunt curatati de intestin - ii recomand.

Din ce tara vin crevetii astia?

Nu mai sunt , cred ca au fost doar in colectia "De Luxe" din decembrie si au mai avut si-n ianuarie pana au terminat stocul.

vai Dex, habar nu aveam, credeam ca fermele de reveti sunt pe ape in zone nepoluate, ca si la moluste. De cand mi-ai spus, m-am tot uitat si nu am gasit pana acum la noi decat acvacultura Thailanda si varsati a caror origine e necunoscuta. Tb sa caut la hypermarketurile mari.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

Arata acest topic


  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi