Forum Culinar: Ce retete de peste ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete de peste ati gatit azi?

#741 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 20 November 2012 - 03:21 PM

Mama ce buna era asta duminica seara, numai ca nu m-am gandit la ea!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#742 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 20 November 2012 - 03:22 PM

Cu ton sau cu pui? :notworthy:

#743 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 20 November 2012 - 04:44 PM

Pai aveam si doua pulpite ramase de izbeliste si conserva de ton, deci mergea oricum, parca as fi facut cu ton!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#744 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 22 November 2012 - 12:46 AM

vreau sarmaleeeeee :occasion14:

noi am facut peste prajit cu orez cu verdeturi (sabzi polo) si salata de rosii cu ceapa.

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-341-1353537957501.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#745 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 22 November 2012 - 08:51 PM

Vezi postareaaura, la 22 November 2012 - 12:46 AM, a spus:

vreau sarmaleeeeee :biggrin:

noi am facut peste prajit cu orez cu verdeturi (sabzi polo) si salata de rosii cu ceapa.


E timpul sa prajesc si eu niste peste si sa-l asez langa niste orez, ca tine, prea am tinut-o pe carne in ultima vreme! :floare:

#746 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 01 December 2012 - 02:38 AM

Cod cu cartofi si ardei copti. Am mai pus si rosii, capere, ceapa si usturoi.

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-341-13543223147813.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#747 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 02 December 2012 - 10:47 AM

Ieri:

Crap prajit in faina de malai si linga o mamaligutza si un mujdei de usturoi.

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-13544380649514.jpg

#748 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 09 December 2012 - 07:43 PM

Cum postul asta are multe dezlegari la peste in ultima saptamana am avut peste la greu pe masa.

Am facut pastrav la cuptor, iara, chiftele de peste si supa de creveti cu dovlecei
Imagine atasata: monthly_12_2012/post-479-13550749515984.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#749 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 09 December 2012 - 11:04 PM

Ieri, o paella. N-am avut decat o sepie mare si niste creveti, ca mi-a fost lene sa ies din casa sa iau si altele.

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1290-13550869900289.jpg

#750 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 10 December 2012 - 12:02 AM

Mie imi place cum arata! :)
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#751 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 10 December 2012 - 03:05 PM

Ioana, cum ai facut supa de dovlecei cu creveti?


Eu, ieri am facut o plachie a la Redivivus.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#752 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 10 December 2012 - 05:05 PM

Vezi postareaaura, la 10 December 2012 - 03:05 PM, a spus:

Ioana, cum ai facut supa de dovlecei cu creveti?


Eu, ieri am facut o plachie a la Redivivus.


hip-hip-uraaaa! :floare:

#753 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 08 January 2013 - 02:50 PM

Ghiciti ghicitoarea mea:
Ce fierbe in oala mea?

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-9-13576492604247.jpg

Bestia asta au taiat-o in jumate, am impartit-o in doua cu un nene.
Numai jumatatea mea avea 2 kile! B)

Probabil ca o imperechez cu niste cartofi fierti.

#754 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 16 January 2013 - 02:23 PM

Nu e de azi , dar e ultima chestie "mai altfel" facuta zilele astea ... cheesecake cu somon

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-780-13583390152258.jpg

#755 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 16 January 2013 - 02:29 PM

Si retetea?? asta m-ar tenta si pe mine grav!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#756 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 16 January 2013 - 08:06 PM

Am folosit :
- pt. baza : 300 g miez de paine neagra , 150 g unt
- pt. "crema" : 600 g crema de branza , 125 g smantana grasa , 1 ceapa rosie , 200 g somon afumat , marar verde , 5 g gelatina
- pt. decor : felii de somon afumat , castravete , rosii cherry , lamaie , marar verde , masline

Miezul de paine se macina , se adauga untul topit si se omogenizeaza.
O forma cu marginile detasabile se unge cu ulei. Se preseaza amestecul de paine si unt in tava si se da la rece.
Intre timp se pregateste crema. Crema de branza se amesteca cu smantana, se adauga somonul taiat cubulete , ceapa tocata marunt , mararul tocat si se omogenizeaza. Gelatina se hidrateaza in 2 linguri apa rece , apoi se topeste pe baie de aburi. Se lasa putin la racit si se adauga la crema de branza. Se omogenizeaza si se toarna in forma deasupra blatului de paine.
Se pune la frigider pentru 3-4 ore , apoi se scoate din forma si se decoreaza.

#757 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 16 January 2013 - 09:24 PM

F frumos, Izuk!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#758 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 16 January 2013 - 09:26 PM

Ma ai pe constiinta, daca-mi puneai cel mai frumos tort al tau ma lasa rece! Dar asa cevaaaaa!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#759 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 16 January 2013 - 10:41 PM

Izuk, foarte frumos cheesecake-ul tau.
Eataly, eu inca n-am indraznit sa cumpar o caracatita. M-am uitat luni la ele, dar mi s-au parut cam mari asa ca am lasat pe alta data. Vreau si eu sa incerc salamul ala despre care am tot citit pe aici.

Azi, sardine umplute cu ceapa si sos de mustar.

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1290-135836886682.jpg

#760 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 January 2013 - 11:02 PM

wow, super arata...si caracatita, si pestii, si super tortul lui Izuk :)

Arata acest topic


  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi