Ce retete de peste ati gatit azi?
#741
Postat 20 November 2012 - 03:21 PM
#743
Postat 20 November 2012 - 04:44 PM
#744
Postat 22 November 2012 - 12:46 AM

noi am facut peste prajit cu orez cu verdeturi (sabzi polo) si salata de rosii cu ceapa.

#746
Postat 01 December 2012 - 02:38 AM

#747
Postat 02 December 2012 - 10:47 AM
Crap prajit in faina de malai si linga o mamaligutza si un mujdei de usturoi.

#748
Postat 09 December 2012 - 07:43 PM
Am facut pastrav la cuptor, iara, chiftele de peste si supa de creveti cu dovlecei

#749
Postat 09 December 2012 - 11:04 PM

#750
Postat 10 December 2012 - 12:02 AM

#751
Postat 10 December 2012 - 03:05 PM
Eu, ieri am facut o plachie a la Redivivus.
#753
Postat 08 January 2013 - 02:50 PM
Ce fierbe in oala mea?

Bestia asta au taiat-o in jumate, am impartit-o in doua cu un nene.
Numai jumatatea mea avea 2 kile!

Probabil ca o imperechez cu niste cartofi fierti.
#754
Postat 16 January 2013 - 02:23 PM

#755
Postat 16 January 2013 - 02:29 PM
#756
Postat 16 January 2013 - 08:06 PM
- pt. baza : 300 g miez de paine neagra , 150 g unt
- pt. "crema" : 600 g crema de branza , 125 g smantana grasa , 1 ceapa rosie , 200 g somon afumat , marar verde , 5 g gelatina
- pt. decor : felii de somon afumat , castravete , rosii cherry , lamaie , marar verde , masline
Miezul de paine se macina , se adauga untul topit si se omogenizeaza.
O forma cu marginile detasabile se unge cu ulei. Se preseaza amestecul de paine si unt in tava si se da la rece.
Intre timp se pregateste crema. Crema de branza se amesteca cu smantana, se adauga somonul taiat cubulete , ceapa tocata marunt , mararul tocat si se omogenizeaza. Gelatina se hidrateaza in 2 linguri apa rece , apoi se topeste pe baie de aburi. Se lasa putin la racit si se adauga la crema de branza. Se omogenizeaza si se toarna in forma deasupra blatului de paine.
Se pune la frigider pentru 3-4 ore , apoi se scoate din forma si se decoreaza.
#757
Postat 16 January 2013 - 09:24 PM
#758
Postat 16 January 2013 - 09:26 PM
#759
Postat 16 January 2013 - 10:41 PM
Eataly, eu inca n-am indraznit sa cumpar o caracatita. M-am uitat luni la ele, dar mi s-au parut cam mari asa ca am lasat pe alta data. Vreau si eu sa incerc salamul ala despre care am tot citit pe aici.
Azi, sardine umplute cu ceapa si sos de mustar.

#760
Postat 17 January 2013 - 11:02 PM
