Dexter, la 10 February 2013 - 11:55 PM, a spus:
cam sunt de evitat cei de fermă care provin din china, tailanda, vietnam, india, america latină. am citit un articol horror despre ce poţi găsi prin bazinele fermelor de creveţi, nu întru in amănunte dar inchipuiţivă ce-i mai dezgustător, plus sodă caustică

Dar ce zici de un fel de peste,de care unii chiar sunt incantati(nu eu,caci eu pe langa ca nu sunt fan peste,ma oripilez doar la idee) care este prelucrat inentionat cu soda caustica,pentru a fi consumat in starea 'gelifiata' dac-am inteles bine,caci eu nici sa-l gust
nu m-ating Poate e un 'must' soda caustica,mai stii ?
De celelalte tari,nu stiu,dar in Tailanda,am vazut personal ca oamenii mancau peste pescuit direct dintr-un canal de-a carui culoare si miros nici nu vreau sa-mi aduc aminte,pentru ca era un canal in care se scrugea direct apa reziduala de la ei din 'casa'. Asa ca,banuiesc ca e si asta o normalitate la ei.
Si ca sa fiu si mai on-topic, cosulete cu parmesan si crema de branza cu somon,pe langa renumitele rulouri,tot cu somon,aproape unicul peste cu care ma-mpac,atat in stare afumata cat si proaspata.