Ce retete de peste ati gatit azi?
#81
Postat 21 March 2011 - 12:38 PM
Am cumparat
- 2 saculeti de midii, aproape 6 euro
- o bucata de rana pescatrice, vreo 17 euro
- 3 dorade de crescatorie, Italia, in jur de 16 euro
- mai aveam in congelator o punga de creveti de la Coop, mi se pare 6 euro si midii de saptamina trecuta
Patru persoane am mincat:
vineri la cina:
- zuppa di cozze http://artaculinara....zuppa-di-cozze/
- dorada la cuptor
simbata la prinz
- frigarui din midii in pastela http://artaculinara....dii-in-pastela/
- risotto gamberetti e peperoni http://artaculinara....dpost__p__82501
simbata la cina
- rana pescatrice cu sos de rosii si masline http://artaculinara....dpost__p__82649
#82
Postat 23 March 2011 - 12:37 AM

#83
Postat 23 March 2011 - 08:50 AM
#84
Postat 23 March 2011 - 11:22 AM


Any doradele tale arata splendid, cum sunt? simplute ulei-zeama de lamaie si ceva verdeata cu un fir de usturoi inauntru?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#85
Postat 23 March 2011 - 02:01 PM
Daniella, la 23 March 2011 - 11:22 AM, a spus:


Any doradele tale arata splendid, cum sunt? simplute ulei-zeama de lamaie si ceva verdeata cu un fir de usturoi inauntru?

Mai mult decat simple, in burta le-am pus cate o jumatate de felie de lamaie, un catel de usturoi taiat pe jumatate si un fir de patrunjel.
Deasupra un fir de ulei de masline.
Apoi am facut un sosoulet cu ulei de masline, lamaie stoarsa, sare, piper, usturoi taiat fin fin de tot si patrunjel tocat.
Am amestecat tot si am pus sosuletul asta peste peste in farfurie.
#87
Postat 25 March 2011 - 05:51 PM
#91
Postat 26 March 2011 - 02:05 AM
Inainte de cuptor
Imagini atasate
#92
Postat 26 March 2011 - 08:56 AM
any_annette, la 26 March 2011 - 02:05 AM, a spus:
Inainte de cuptor
Any



Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#93
Postat 26 March 2011 - 03:08 PM
#94
Postat 02 April 2011 - 04:15 PM
- Fetelor, va place pestele?
- Nu, ca ne bate!
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#97
Postat 06 April 2011 - 10:48 AM
e uimitor cum scrumbia are culoarea gri metalizata in stare cruda si dupa ce o frig pe gratarul circular devine aurie bronzata, de parca ar fi afumata.
si un exemplu de macrou afumat din comertul local, foarte bun cu usturoi si paine neagra
Imagini atasate
#99
Postat 06 April 2011 - 12:33 PM