Forum Culinar: Ce retete de peste ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete de peste ati gatit azi?

#1401 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 13 March 2019 - 08:43 AM

Vezi postareaAdriana, la 13 March 2019 - 12:36 AM, a spus:

deocamdata am copt pestele, ramine in alta zi sa fac chiftelele

am luat o felie de ton si am pus un strat bun de seminte pe ea. copt in putin ulei in tigaie cu capac. pusa sub vid si congelata
ramine sa revin cu impresii :rolleyes:


n-am facut chiftele de peste niciodata, mi se pare greu.
fileurile la noi au oase destule, iar unul fara oase - nici nu stiu care ar fi :rolleyes: - parca mi se pare cam scump ptr chiftele.
si tb pregatit termic inainte? eu credeam c-ar merge crud.

ton am luat odata, din intamplare, dar n-am stiut sa-l fac si a fost groaznic, l-am aruncat.
mai tarziu, la tv am vazut ca doar se prajeste scurt pe toate partile, pana se coace pe margini, interiorul tre sa fie rosu, crud.
chiar sunt curioasa cum a iesit al tau.

#1402 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,464
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 March 2019 - 12:17 PM

o sa-ti arat de acasa cum arata si ma uit si cit costa, dar n-are oase deloc sau daca are vreo 2-3 mari le scot cind il deschid din pachet
nu e obligatoriu sa fie copt dinainte, le faceam crude de obicei, uite aici cum
doar ca ieri cind am vazut ca nu mai am timp sa le fac l-am copt ca sa nu se strice, de congelat nu puteam pentru ca era deja decongelat
https://www.artaculi...post__p__180087

tonul da, teoretic tre sa fie roz inauntru, al meu cre ca nu va fi :rolleyes:

#1403 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,019
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 13 March 2019 - 08:39 PM

Vezi postareamoatza, la 12 March 2019 - 12:33 PM, a spus:

Vezi postareaclau_ash, la 12 March 2019 - 11:50 AM, a spus:

Chiftelute de peste cu sos de rosii. Poze n-am apucat sa fac :rolleyes:


te credem, ca esti fata misto!


🤗🤗🤗

Azi am facut o salata de ton cu maioneza,ceapa si castraveti acri taiati marunt. Fiica-mea e moarta dupa ea

#1404 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,464
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 March 2019 - 12:21 AM

Interesanta
Ton de la cutie?

#1405 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,019
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 14 March 2019 - 05:58 AM

Vezi postareaAdriana, la 14 March 2019 - 12:21 AM, a spus:

Interesanta
Ton de la cutie?


Da . Sunt cutii mai maricele , de 800 de grame. Fac amestecul asta si ma folosesc de el la salate si sandwichuri.(scurg tot uleiul din conserva).

Thaliei ii plac sandwichurile in pita asa ca e comod ca nu curge 😄😂

#1406 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,464
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 March 2019 - 10:13 AM

mersi
o sa o incerc si eu ca ma atrage combinatia

#1407 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 March 2019 - 10:41 AM

Si eu fac tramezzini( un fel de sandvisuri cu o paine speciala pt asa ceva) cu ton amestecat cu maioneza, apoi dupa ce am uns felia cu amestecul asta pun rondele de castraveti murati.
Cateodata pun si cappere cu ton si maio.

#1408 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,464
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 March 2019 - 10:53 AM

mersi si tie
po' sa fac salata intr-o seara si sa reciclez ce ramine a doua zi in tramezzini la pachetel

cre' ca stiti ca tramezzino a fost inventat la Torino :rolleyes:

#1409 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,050
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 14 March 2019 - 03:05 PM

+1, citeodata amestec tonul cu maio și galbenus de ou si umplu oole pasta aia sau ton + maio + ceapa verde sau ton + philadelphia
nu stiam ca tramezzini sunt torinezi

#1410 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 March 2019 - 04:11 PM

Vezi postareaany_annette, la 14 March 2019 - 10:41 AM, a spus:

Si eu fac tramezzini( un fel de sandvisuri cu o paine speciala pt asa ceva) cu ton amestecat cu maioneza, apoi dupa ce am uns felia cu amestecul asta pun rondele de castraveti murati.
Cateodata pun si cappere cu ton si maio.


tonno e carciofini :D :D

Ton din conserva, scurs, anghinare in ulei scursa si maionezaaaaaaaaa. :D :D :D
De mancat cu polonicul. :rolleyes:

#1411 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 March 2019 - 04:23 PM

Vezi postareaEataly, la 14 March 2019 - 04:11 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 14 March 2019 - 10:41 AM, a spus:

Si eu fac tramezzini( un fel de sandvisuri cu o paine speciala pt asa ceva) cu ton amestecat cu maioneza, apoi dupa ce am uns felia cu amestecul asta pun rondele de castraveti murati.
Cateodata pun si cappere cu ton si maio.


tonno e carciofini :D :D

Ton din conserva, scurs, anghinare in ulei scursa si maionezaaaaaaaaa. :D :D :D
De mancat cu polonicul. :rolleyes:


Super idee, multam fain Lili, o sa probez. Cu siguranta o sa-mi placa.

#1412 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,050
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 14 March 2019 - 05:34 PM

si eu, am de amindoua chiar ma gindeam cum sa mai fac anghinarea

#1413 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 March 2019 - 11:01 PM

Macrou fiert suficient cat sa nu se desfaca in mii de bucati.Cam 15 minute de la primul clocot. Curatat de piele si oase cand e rece.

Stropit cu suc lamaie, ulei, patrunjel, usturoi obtional.

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-9-0-87448400-1552597008.jpg

De facut cu o zi inainte de servire.Se pastreaza la rece pana la 3 zile.
Vara fierb chiar 4 bucati si il am in frigider gata de consum.

#1414 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 March 2019 - 11:45 PM

Vezi postareaEataly, la 14 March 2019 - 11:01 PM, a spus:

Macrou fiert suficient cat sa nu se desfaca in mii de bucati.Cam 15 minute de la primul clocot. Curatat de piele si oase cand e rece.

Stropit cu suc lamaie, ulei, patrunjel, usturoi obtional.

Atasament 20190314_201836.jpg

De facut cu o zi inainte de servire.Se pastreaza la rece pana la 3 zile.
Vara fierb chiar 4 bucati si il am in frigider gata de consum.


Eu tot asa il fac, dar l-am facut intotdeauna in aceeasi zi. O sa tin cont de pontul de pe-o zi pe alta. Super, mai ales vara de la frigider. O sa tin cont.

#1415 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,050
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 15 March 2019 - 11:10 PM

am facut tonul cu anghinărici (adica inimioare mici) si maio japoneza si l-am mancat cu polonicu . a fost super mega nemaipomenit de bun Imagine postata
din pacate polonicu a fost mai rapid ca pozografiatoru Imagine postata

#1416 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,464
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 March 2019 - 12:12 AM

eu am cumparat anghinaricile si piinea de tramezzini
e pe vine =))

#1417 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,050
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 16 March 2019 - 04:06 AM

A doua tură

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-1215-0-01642800-1552701892.jpg

#1418 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 16 March 2019 - 12:05 PM

Any, eu il prefer lasat la frigider sa se imbine bine aromele.Dar sigur e bun si mancat imediat.

Vara cum am spus, il pun ba in salata , ba la insalata di riso, insalata di pasta etc.

Pfuai, ce pofta mi-ati facut de tonno carciofini.Nu pot sa-mi fac ca plec cu Manu la un concurs in Val d'Aosta si sunt curbe multe. =))

#1419 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,464
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 March 2019 - 11:22 PM

Vezi postareaEataly, la 14 March 2019 - 11:01 PM, a spus:

Macrou fiert suficient cat sa nu se desfaca in mii de bucati.Cam 15 minute de la primul clocot. Curatat de piele si oase cand e rece.

fain
o sa-l fac si eu asa

tramezinii mei cu salata de ton si anghinare
am uns feliile cu un pic de ajvar ca mai aveam un rest intr-un borcan
s-au imbinat foarte bine gusturile
Imagine atasata: monthly_03_2019/post-4-0-99457300-1552857774.jpg

#1420 Useril este offline   black_cat 

  • crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,545
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 18 March 2019 - 09:58 AM

Neaparat o sa incerc si eu combinatia de ton cu anghinare. Eu de obicei fac o salata de ton din conserva, maioneza, zeama de lamaie, tija de telina taiata cubulete si dupa chef sau ce am prin casa uneori adaug ceapa verde, patrunjel, tabasco sau un praf de curry. Bucatelele de telina ii dau un gust proaspat si o fac crocanta.
brain loading....please wait....

Arata acest topic


  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi