sorinadaniela, la 06 May 2010 - 08:02 PM, a spus:
Adriana, macar de-as putea face asa ceva. Suntem un condominio micut: doua vilete, in total 7 apartamente (cu o curte in comun), asa ca nu avem administrator. Exista o persoana care se ocupa de plata curentului. Este singura chestie care o avem in comun, in afara curtii...
Ca sa va explic mai bine... in curte, pe langa spatiul liber, exista si 3 locuri de parcare, care sunt alocate viletei vecine (nu cea in care stau eu). In concluzie, el considera ca toata curtea e a lor, cu toate ca nu e adevarat... dar cu cine poti discuta...
'Caricatura' de administrator care o avem, e batran, bolnav, vai de mama lui... eu cel putin nu l-am mai vazut pe afara de cateva saptamani... El are si un catelus de talie mica, care nu deranja pe nimeni. Precizez ca si el (administratorul) e cu chirie si sta in vileta cu nebunul nostru, si totusi nu mai sta in curte, nici el, nici cainele...
Nu avem un regulament condominial, e valid insa contractul de inchiriere, iar in el nu am nici-o intredictie de acest tip...
Sa-i inteleaga Dumnezeu... oricum pe mine ma va dura in pleazna si de acum incolo de ceea ce zice el... Copiii mei se vor juca in continuare in curtea comuna, fie ca el vrea sau nu... Sorina
Sorina, poate ca -asa cum sugereaza si Rares- nu ar fi rau sa treci pe la politie, si sa le povestesti incidentul, mai ales partea cu amenintarile.