Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#701 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 23 July 2010 - 06:53 PM

Vezi postareagloxinia, la 23 July 2010 - 06:10 PM, a spus:

Simo, am avut de strans urina de pe 24 de ore, nu stiu cum i se spune acelei analize insa a iesti tare mult zahar acolo si cei de la laborator s-au alarmat si m-au chemat la glicemie. Atunci am avut 159. Ei zic ca a fost peste 180 caci de la pragul acela iese zaharul in urina. Apoi am mai fost de vreo 2 ori la medicul de familie sa ma intap si mi-am masurat cu aparatul acela mic glicemia insa niciodata pe nemancate ca ajungeam ba dupamasa, ba seara la cabinet. Si era pe la 140 deci binisor fata de ce avusem inainte. Si nu mi-am mai luat-o pana dupa nastere cand s-a normalizat. Insa am nascut cum am facut 38 de saptamani caci Alex crescuse tare si riscam sa fie capos si sa nu il pot naste decat prin cezariana. S-a nascut cu 4 kg. Daca mai statea o luna nici nu vreau sa ma gandesc cat ar fi cantarit. Acum la 1 an si 9 luni are 11 kg deci nici vorba sa fie tot asa mare.Si inca suge :(

gloxi , aici nu se face asa ceva , eu am valoarea asta 160 si e bine. Aici se ia analiza pe nemancate apoi bei juma de litru de glucoza , apoi tai o ora , iar faci analiza , iar stai o ora , iar analiza. Este mult mai exacta. Si de asta sunt doctorii in masura de la inceput sa spuna cam ce te asteapta. Simplul test de glicemie nici nu-l baga-n seama ca e neconcludent. Depinde si ce ai mancat inainte , sau seara....in fine...
(mai pe larg la gravide :pupic: )

#702 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 23 July 2010 - 08:45 PM

Vezi postareasimonaro29, la 23 July 2010 - 02:52 PM, a spus:

nu m-am enervat dar mi-s trista tare...tocmai m-a sunat prietena mea care e gravida in luna a 6-a si are diabet de graviditate! Degeaba am incercat sa o linistesc , n-a mers!Nu-i va di usor sa se tot intzepe de cel putzin 6 ori pe zi si sa manance dupa lista....

De 6 ori mi se pare mult, numa pt a verifica zaharul din singe?
Eu trebuia de 3 ori ,la o ora dupa fiecare masa principala si maxim de zahar in singe nu trebuia sa depaseasca 130mg% si la fiecare 2 zile trebuia sa ma intep pe stomacul gol si nu trebuia sa depaseasca 96mg%

#703 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 July 2010 - 10:38 PM

Deci ma' nene',am si eu o problma de ma nerveaza...Hmmm....chiar nush cum sa va zic,ca-i pe ''delikatelea''rau''' :love7: incep cu inceputul care-i f. normal,avem caini vagabonzi e caldura si geamuri deschise si ei latra toata noaptea nu putem dormi(am facut sesizare,am inteles ca-s vecini care le dau de mancare,problema nu-i asta)am o tante',nush nici macar daca-i din stanga sau sus sau jos,si pe la 5 -6 dimineata o fi caiinii caldura nu shtiu ca are multa treaba nene cu hata'hata',io' n-am nik cu ea doamne feri'da urat mai face nene' deci schiauna intr-un hal de n-ai idee..initial am crezut c-o fi avand coshmaruri saraca da' in fiecare zi la aceeasi ora?!!!!!...Noi de caldura ne-am impartit astfel:cel mare la ai mei ca-i mai racoare si-s mai aproape de prietenii lui,sotul in sufragerie,eu cu bubuletul in dormitor....aAcu' sotu' e gelos ca de ce el n-aude?!!!...Pai e pe partea dormitorului clar...
Bubuletu zice cand o aude,''punjeee coca mica''',c-adica plange coca mica,ce era sa-i zic si eu na'??!!!! :love7: ... :love7: :bounce:

#704 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 23 July 2010 - 10:47 PM

Vezi postareaGeany, la 23 July 2010 - 10:38 PM, a spus:

Deci ma' nene',am si eu o problma de ma nerveaza...Hmmm....chiar nush cum sa va zic,ca-i pe ''delikatelea''rau''' :love7: incep cu inceputul care-i f. normal,avem caini vagabonzi e caldura si geamuri deschise si ei latra toata noaptea nu putem dormi(am facut sesizare,am inteles ca-s vecini care le dau de mancare,problema nu-i asta)am o tante',nush nici macar daca-i din stanga sau sus sau jos,si pe la 5 -6 dimineata o fi caiinii caldura nu shtiu ca are multa treaba nene cu hata'hata',io' n-am nik cu ea doamne feri'da urat mai face nene' deci schiauna intr-un hal de n-ai idee..initial am crezut c-o fi avand coshmaruri saraca da' in fiecare zi la aceeasi ora?!!!!!...Noi de caldura ne-am impartit astfel:cel mare la ai mei ca-i mai racoare si-s mai aproape de prietenii lui,sotul in sufragerie,eu cu bubuletul in dormitor....aAcu' sotu' e gelos ca de ce el n-aude?!!!...Pai e pe partea dormitorului clar...
Bubuletu zice cand o aude,''punjeee coca mica''',c-adica plange coca mica,ce era sa-i zic si eu na'??!!!! :love7: ... :bounce: :love7:

Bubuletzul tau e bestial :love7:

=)) =)) =))
Imagine postata

#705 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 July 2010 - 10:57 PM

Vezi postareaOlgutza, la 23 July 2010 - 10:47 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 23 July 2010 - 10:38 PM, a spus:

Bubuletu zice cand o aude,''punjeee coca mica''',c-adica plange coca mica,ce era sa-i zic si eu na'??!!!! :love7: ... :bounce: :love7:

Bubuletzul tau e bestial :love7:

=)) =)) =))

Mdaa!!!... Olgto' draga si inca n-ai vazut nimik!!!Daca ai fi o musca in casa la mine ai muri de ras,nici n-ar mai fi nevoie de plici pe bune!!!!!!! =)) =))

#706 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 24 July 2010 - 04:41 AM

Vai, stateam cu mama mea in acelasi pat si faceam conversatii minore ca sa ne distragem atentia.." Ei, si cum crezi ca va fi vremea maine, ploua?" si amandoua eram cu ochii in tavan sa nu cada pestre noi tencuiala :bounce:)
In gand "ce-or fi mancat aia de au asa pofta ? Cred ca ploua, ai vazut ce-au zis la stiri..." dupa ce se aude apa trasa la toaleta inseamna ca s-au linistit, " hai sa dormim". Na, la bloc se aude tot :love7:
The more I see, the less I know.

#707 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 24 July 2010 - 09:19 AM

Ia sa trecem la nervi adevarati,sa lasam vecinii cu problemele lor,hihi

Am nervi,mari de tot,mari,mari :love7: Nu se mai opreste ploaia,fir-ar sa fie de ploaie.Eu am vrut sa fac astazi gratare la gradina.Am zis ca pun si un pavilion,sa nu ne ude prea tare(stiam ca e vreme urata).Speram sa se mai opreasca din cand in cand,dar de doua zile ploua in continuu.N-am cum sa merg la gradina ca e toata iarba uda.Mor de ciuda!!!!!!De ce tot timpul cand am eu liber e vreme urata? :bounce:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#708 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 24 July 2010 - 10:36 AM

Vezi postareasimonaro29, la 23 July 2010 - 06:53 PM, a spus:

Vezi postareagloxinia, la 23 July 2010 - 06:10 PM, a spus:

Simo, am avut de strans urina de pe 24 de ore, nu stiu cum i se spune acelei analize insa a iesti tare mult zahar acolo si cei de la laborator s-au alarmat si m-au chemat la glicemie. Atunci am avut 159. Ei zic ca a fost peste 180 caci de la pragul acela iese zaharul in urina. Apoi am mai fost de vreo 2 ori la medicul de familie sa ma intap si mi-am masurat cu aparatul acela mic glicemia insa niciodata pe nemancate ca ajungeam ba dupamasa, ba seara la cabinet. Si era pe la 140 deci binisor fata de ce avusem inainte. Si nu mi-am mai luat-o pana dupa nastere cand s-a normalizat. Insa am nascut cum am facut 38 de saptamani caci Alex crescuse tare si riscam sa fie capos si sa nu il pot naste decat prin cezariana. S-a nascut cu 4 kg. Daca mai statea o luna nici nu vreau sa ma gandesc cat ar fi cantarit. Acum la 1 an si 9 luni are 11 kg deci nici vorba sa fie tot asa mare.Si inca suge :bounce:

gloxi , aici nu se face asa ceva , eu am valoarea asta 160 si e bine. Aici se ia analiza pe nemancate apoi bei juma de litru de glucoza , apoi tai o ora , iar faci analiza , iar stai o ora , iar analiza. Este mult mai exacta. Si de asta sunt doctorii in masura de la inceput sa spuna cam ce te asteapta. Simplul test de glicemie nici nu-l baga-n seama ca e neconcludent. Depinde si ce ai mancat inainte , sau seara....in fine...
(mai pe larg la gravide :love7: )

Simo aici la ce spui tu i se zice glicemie provocata. Se face la 6 luni pentru a vedea daca ai predispozitie la diabet de sarcina. In niciuncaz nu am auzit pe cineva sa faca insulina in urma acestei glicemii provocate.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#709 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 July 2010 - 11:11 AM

Vezi postareapetunie, la 24 July 2010 - 09:19 AM, a spus:

Ia sa trecem la nervi adevarati,sa lasam vecinii cu problemele lor,hihi

Am nervi,mari de tot,mari,mari :love7: Nu se mai opreste ploaia,fir-ar sa fie de ploaie.Eu am vrut sa fac astazi gratare la gradina.Am zis ca pun si un pavilion,sa nu ne ude prea tare(stiam ca e vreme urata).Speram sa se mai opreasca din cand in cand,dar de doua zile ploua in continuu.N-am cum sa merg la gradina ca e toata iarba uda.Mor de ciuda!!!!!!De ce tot timpul cand am eu liber e vreme urata? :love7:

Petunico,pare rau ca ti-a stricat ploaia planurile,trimite vre-un nor macar si la Bacau ca la noi e o canicula si nici strop de ploaie....

Cat despre lasat vecinii cu problemele lor,fuarte''adevarat dar cand problemele lor devin si ale tale e mai nashpa'...Tante cu pricina face un taraboi oribil si penibil la 5-6 dimineata in fiecare zi si-l trezeste pe bubulet,i-am zis ca-i o cocuta mica care plange ce era sa-i zic si eu na.... :bounce:

#710 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 24 July 2010 - 12:33 PM

Vezi postareaGeany, la 24 July 2010 - 11:11 AM, a spus:

Petunico,pare rau ca ti-a stricat ploaia planurile,trimite vre-un nor macar si la Bacau ca la noi e o canicula si nici strop de ploaie....

Cat despre lasat vecinii cu problemele lor,fuarte''adevarat dar cand problemele lor devin si ale tale e mai nashpa'...Tante cu pricina face un taraboi oribil si penibil la 5-6 dimineata in fiecare zi si-l trezeste pe bubulet,i-am zis ca-i o cocuta mica care plange ce era sa-i zic si eu na.... :tongue3:

As trimite otzara ploaie daca as putea.Pe la ai mei a plouat putin azi de dimineata,dar nesemnificativ,a zis tata.

Vroiam sa zic sa lasati vecinii ca eu am probleme mai grave :biggrin:
Eu sunt bucuroasa ca am vecini batrani,care nu cred ca mai pot sa se hutza-hutza :toothy9;
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#711 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 24 July 2010 - 08:38 PM

Eu nu ma enervez dar am ramas socata cand am dat azi drumul la stiri...love parade s-a transformat in death parade. 15 morti acum 3 ore... panica in masa.

De o vreme love parade s-a mutat din E, din Berlin la noi. Anul acesta e in Duisburg si eu azi...trebuia sa fiu acolo cu o colega. Ca un facut insa am avut multa treaba si am zis, bai maine si acum dau drumul la tv si vad asta. Anul trecut parada s.a anulta din cauza dificultatilor financiare si lipsei de sponsori. Anul acesta s-a tinut pe principiul: orice, atata timp cat curge banu'. Asa ca au organizat-o pe o suprafata unde doar 300.000 persoane incap si pana la urma au venit 1,5 milioane oameni, conform stirilor...

Fortele de ordine au fost cu mult prea putine, cele de salvare la fel. Cu toata ca s-a aflat organizatorii nu au oprit manifestatia. So much about capitalism.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#712 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 24 July 2010 - 09:27 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 24 July 2010 - 08:38 PM, a spus:

Eu nu ma enervez dar am ramas socata cand am dat azi drumul la stiri...love parade s-a transformat in death parade. 15 morti acum 3 ore... panica in masa.

De o vreme love parade s-a mutat din E, din Berlin la noi. Anul acesta e in Duisburg si eu azi...trebuia sa fiu acolo cu o colega. Ca un facut insa am avut multa treaba si am zis, bai maine si acum dau drumul la tv si vad asta. Anul trecut parada s.a anulta din cauza dificultatilor financiare si lipsei de sponsori. Anul acesta s-a tinut pe principiul: orice, atata timp cat curge banu'. Asa ca au organizat-o pe o suprafata unde doar 300.000 persoane incap si pana la urma au venit 1,5 milioane oameni, conform stirilor...

Fortele de ordine au fost cu mult prea putine, cele de salvare la fel. Cu toata ca s-a aflat organizatorii nu au oprit manifestatia. So much about capitalism.

Auleu...asta o vedeam e vremuri la tv...mi se parea tare fain... muzica house...voie buna...dar nu stiam si de droguri si altele care epractica la manifestarile astea...romanasul nostru bea o bericica si un vin da astia trag pe nas ca si aici...
Imagine postata
Imagine postata

#713 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 24 July 2010 - 09:37 PM

Da, alcool si droguri. Dar nu din cauza asta, a fost un accident. Cica de multi ce erau s.au urcat pe niste pereti ai unui tunel care marginea zona si apoi au cazut, ceva de genul. Nici eu nu am inteles prea bine, deocamdata nu zice nimeni nimic. Se face conferinta de presa cu cei de la administratia si reglementarea acestor evenimente.

Eu am plecat dimineata si intai ajung in centru, olandezi peste tot, politie la gara. Deci ca sa vezi cat de cu pluta pot sa fiu, ma intreb bai e vreun meci??? Am uitat total de love parade. In orice caz e putreda chestia asta cu amplasamentul pentru 300000 persoane unde ei trebuiau sa preconizeze deja cam cati oameni or sa fie. Oricum cred ca s-a stopat tot.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#714 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 25 July 2010 - 11:35 AM

Vezi postareasissi, la 23 July 2010 - 08:45 PM, a spus:

Vezi postareasimonaro29, la 23 July 2010 - 02:52 PM, a spus:

nu m-am enervat dar mi-s trista tare...tocmai m-a sunat prietena mea care e gravida in luna a 6-a si are diabet de graviditate! Degeaba am incercat sa o linistesc , n-a mers!Nu-i va di usor sa se tot intzepe de cel putzin 6 ori pe zi si sa manance dupa lista....

De 6 ori mi se pare mult, numa pt a verifica zaharul din singe?
Eu trebuia de 3 ori ,la o ora dupa fiecare masa principala si maxim de zahar in singe nu trebuia sa depaseasca 130mg% si la fiecare 2 zile trebuia sa ma intep pe stomacul gol si nu trebuia sa depaseasca 96mg%

Cumnata-mea se intzepa si ininte si dupa masa , tu nu? Si scria pe un caiet.....ca sa vada cata insulina sa-si injecteze....

#715 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 25 July 2010 - 11:41 AM

Vezi postareagloxinia, la 24 July 2010 - 10:36 AM, a spus:

Simo aici la ce spui tu i se zice glicemie provocata. Se face la 6 luni pentru a vedea daca ai predispozitie la diabet de sarcina. In niciuncaz nu am auzit pe cineva sa faca insulina in urma acestei glicemii provocate.

cumnatele mele au facut , amandoua. Au incercat cu dieta , n-a scazut , la Gabi DELOC, a trebuit sa se intzepe relativ repede. La Dana a mers pana aproape de luna a noua cu dieta ,asa ca s-a intzepat numai o luna...

Gloxi , crede-ma , le vedeam cum se intzepau in burta....e ingrozitor! Nu mi-e teama de injectzii dar cand stii ca cineva are BB in burta...te apuca plansul!

Dupa nastere au scapat amandoua.

#716 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 26 July 2010 - 03:21 PM

Nu as putea sa spunea ca ma enervez, ci doar ca sunt dezamagita de cei la care am tinut, carora le-am fost alaturi cand au avut nevoie,dar care au ajuns sa ma faca albie de porci.

E frustrant sa ajungi in situatii de astea.Cu toate astea nu pot sa scot din suflet sentimentele frumoase care le-am avut , sa dau uitarii momentele frumoase si sa las loc urii sau ranchiunii.

Ma enervez doar ca lumea nu gandeste inainte de a spune cuvinte urate si ca nu se gandesc la ceilalti ci doar la starea finaciara si binele lor.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#717 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 26 July 2010 - 03:30 PM

Vezi postareaIoana, la 26 July 2010 - 03:21 PM, a spus:

Nu as putea sa spunea ca ma enervez, ci doar ca sunt dezamagita de cei la care am tinut, carora le-am fost alaturi cand au avut nevoie,dar care au ajuns sa ma faca albie de porci.

E frustrant sa ajungi in situatii de astea.Cu toate astea nu pot sa scot din suflet sentimentele frumoase care le-am avut , sa dau uitarii momentele frumoase si sa las loc urii sau ranchiunii.

Ma enervez doar ca lumea nu gandeste inainte de a spune cuvinte urate si ca nu se gandesc la ceilalti ci doar la starea finaciara si binele lor.

Felul în care gîndesti,arata ca ai un caracter frumos!(desi cîteodata e bine sa uiti de el! =)) )

:lol:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#718 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 26 July 2010 - 05:06 PM

Vezi postareaMaya, la 26 July 2010 - 03:30 PM, a spus:

Felul în care gîndesti,arata ca ai un caracter frumos!(desi cîteodata e bine sa uiti de el! :P )

:pupic:

De multe ori asa spun si eu, ca ar tb sa uit de el, da nu pot.As ajunge la fel ca persoanele din poveste.Sufar, ma consum, apoi imi revin.:P
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#719 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 July 2010 - 08:16 PM

Vezi postareaIoana, la 26 July 2010 - 03:21 PM, a spus:

Ioana nici nu stii cat ma regasesc eu in tot ce ai scris,poate voi povesti si eu candva,au trecut 4 ani deja dar tot nu pot inca sa cred sa concep si sa-mi revin....

#720 Useril este offline   savanah 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 42
  • LocationIasi, intre dealuri impadurite

Postat 27 July 2010 - 12:39 PM

Toata vara asa am tinut-o, cu nori negri de furtuna. Am avut doua saptamani de canicula si acum am luat-o de la capat.

Fisier atasat  Nori de furtuna_resize.jpg (51.1K)
Number of downloads: 4
Numai un om de valoare recunoaste calitatile celuilalt!

Blogul lui Ana.blogspot.com

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic