Deci ma' nene',am si eu o problma de ma nerveaza...Hmmm....chiar nush cum sa va zic,ca-i pe ''delikatelea''rau'''

incep cu inceputul care-i f. normal,avem caini vagabonzi e caldura si geamuri deschise si ei latra toata noaptea nu putem dormi(am facut sesizare,am inteles ca-s vecini care le dau de mancare,problema nu-i asta)am o tante',nush nici macar daca-i din stanga sau sus sau jos,si pe la 5 -6 dimineata o fi caiinii caldura nu shtiu ca are multa treaba nene cu hata'hata',io' n-am nik cu ea doamne feri'da urat mai face nene' deci schiauna intr-un hal de n-ai idee..initial am crezut c-o fi avand coshmaruri saraca da' in fiecare zi la aceeasi ora?!!!!!...Noi de caldura ne-am impartit astfel:cel mare la ai mei ca-i mai racoare si-s mai aproape de prietenii lui,sotul in sufragerie,eu cu bubuletul in dormitor....aAcu' sotu' e gelos ca de ce el n-aude?!!!...Pai e pe partea dormitorului clar...
Bubuletu zice cand o aude,''punjeee coca mica''',c-adica plange coca mica,ce era sa-i zic si eu na'??!!!!

...