Ma enervez!
Postat 29 July 2010 - 09:09 PM
Nu vreau sa stiu ce orori traiesc acum cei care au trebuit sa calce peste cadavre ca sa se poata salva pe ei insisi. Declaratiile curg de sambata incoace, martorii spun ca au fost obligati sa se miste, sa calce peste altii care isi dadeau sufletul...pentru ca daca se opreau erau ei insisi calcati in picioare. De neimaginat...

Postat 17 September 2010 - 09:07 PM

Postat 17 September 2010 - 09:41 PM
Taman in seara asta am facut mamaliga cu branza,cascaval,ou moale si smantana.
Reteta ii apartine lui ginere-miu,care mi-a facut o vizita neanuntata,
impreuna cu nevasta-sa.

Au venit de la Cluj asa scurt.Au mancat mamaliga dupa reteta proprie,si s-au dus inapoi.
300 de km sa manance la mama.
Nu au mai stat ca maine merg la o nunta.

No sa nu ma"nervez ?
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 17 September 2010 - 09:47 PM

Postat 17 September 2010 - 09:55 PM
boariu iuliana, la 17 September 2010 - 09:47 PM, a spus:

Ca or plecat copiii la nunta.
Au venit pana la Baia Mare ,au stat 3 ore,au mancat mamaliga si s-au intors inapoi,
la Cluj,ca maine merg la nunta.
Postat 17 September 2010 - 11:15 PM
te rog sa-mi scrii in mp adresa noua, daca nu te banez

iti trimit faina de păpuşoi italian din care ai sa faci o mămăliguţă ca la mama

Postat 17 September 2010 - 11:16 PM
Postat 17 September 2010 - 11:20 PM
Va pup pe toate si tineti-mi pumnii sa vina o data bucataria aia ca nu mai pot, de 6 saptamani fac camping in apartament...
Adi, iti dau mp, da! Imi e dor de voi, sper sa apuc si eu o perioada mai relaxata sa mai dau cu subsemantul pe aici. Deocamdata slabe sperante, muncesc de dimineata pana seara.

Postat 17 September 2010 - 11:27 PM

Si eu azi vroiam sa cumpar hribi, m-am uitat la ei, la cuponul analizelor facute, si cind am vazut ca veneau din Polonia am renuntat

Postat 18 September 2010 - 06:42 AM
Adriana, la 17 September 2010 - 11:16 PM, a spus:
Sper doar ca peste citiva ani sa fiu o mama ca tine

Esti deja o mama ca mine.

Postat 18 September 2010 - 06:44 AM
Lapona Enigel, la 17 September 2010 - 11:20 PM, a spus:
Va pup pe toate si tineti-mi pumnii sa vina o data bucataria aia ca nu mai pot, de 6 saptamani fac camping in apartament...
Abia astept sa pui poze cu bucataria.
Merita asteptarea.

Postat 29 September 2010 - 09:19 PM

Number of downloads: 5
Postat 13 October 2010 - 11:08 AM
Lapona Enigel, la 17 September 2010 - 09:07 PM, a spus:

Haha Lapo, in aceeasi situatie sunt si eu, printre cutii si fara bucatarie

Da eu ma enervez ca de 2 zile bat drumul de unde m-am mutat la München....cu trenul.
Birocratie, functionari publici batuti in cap credeti ca numai in Ro exista..nooo, uite ca am dat eu peste ei.(no ofance pt cei care sunt de partea aceasta a baricadei, am fost si eu in Ro da tot ma enervez pt ca unii sunt chiar prosti)
Tb sa-mi imatriculez masina, in fine poveste lunga, da ideea e ca tb sa platesc ceva la Finante, fac plata online,fiinca mie mi-e mai usor sa lucrez din fata pc-ului cand e vb de plati, duc dovada si tanti de acolo zice "nu-i bun, tb platit cash" Pai in pana mea plata tot din contul meu se face, nu?Il intreaba pe sef, acelas raspuns " ne pare rau, reveniti maine".
Sun la Finante azi ca sa am confirmarea ca au intrat banii si le spun ce mi-a zis tanti de la inmatriculari.S-a mirat si ras in acelas timp,fiinca plata care am facut-o eu era buna.
Acum spuneti-mi voi, sa nu te enervezi?

Postat 13 October 2010 - 12:07 PM
Nu dispera , lasa-i in plata Domnului....
Sa-tzi povestesc si io: Am primit acum cateva luni o cerere pt Kindergeld de la tanti care ma plateste...am intrebat-o : La dv tre' depusa cerea???? Sigur? DAAAAAAAAAAAneaparat la noi!!!
Ok, venii barza , facui hartzogaria , trimisai hartiile , primii primii bani , suna tel: Tanti de la HBS. Ca io asa-i ca am cetatze4nie romana? DAAAA
Ea a fost intrebata daca io n-am cerut alocatzia si in RO???
Ce sa fac????????????????
Ea este sigura ca n-am facut-o .....dar sa scriu io o hartie cum ca n-am cerut....
Pai , ca banii astia ar trebui sa-i plateasca Familienkasse , sa fac io o hartie cum ca vreau sa-mi iau cetatzenia nemtzeasca si ea vorbeste cu sefa. Bun , facui hartie , trimisai scrisoare , peste 2 zile primii alta ca sistara Kindergeld-ul si ca DOCH tre sa cer banii de la Familienkasse ca mi-s romanca!!!
Sun , ii pare rau , dar expertul e zis ca nu se poate!
I-am zis ca fata nici nu-i romanca si nici n-am de gand sa-i fac hartii.....ei , alocatzia o primesc IO!
pai pence mai trimisai scrisoare???
Bun , sun la Familienkasse , va trimitem cerere , va trimitem....mah , nici sa vina cererea aia pe jos!!!De 2 saptamani n-o mai ajuns.
Intre timp suna tanti de la HBS: Daca va luatzi cetatzenia germana sa nu uitatzi sa trimitetzi iar o cerere la noi , ca nu mai primitzi banii de la Familienkasse ci de la noi!!!!
Pusai asta aci numa' ca fapt divers , ca nu ma mai enerveaza tampeniile astea...ma lasa rece , zau!!!
Postat 13 October 2010 - 03:34 PM
Ioana, la 13 October 2010 - 11:08 AM, a spus:
Lapona Enigel, la 17 September 2010 - 09:07 PM, a spus:

Haha Lapo, in aceeasi situatie sunt si eu, printre cutii si fara bucatarie

Da eu ma enervez ca de 2 zile bat drumul de unde m-am mutat la München....cu trenul.
Birocratie, functionari publici batuti in cap credeti ca numai in Ro exista..nooo, uite ca am dat eu peste ei.(no ofance pt cei care sunt de partea aceasta a baricadei, am fost si eu in Ro da tot ma enervez pt ca unii sunt chiar prosti)
Tb sa-mi imatriculez masina, in fine poveste lunga, da ideea e ca tb sa platesc ceva la Finante, fac plata online,fiinca mie mi-e mai usor sa lucrez din fata pc-ului cand e vb de plati, duc dovada si tanti de acolo zice "nu-i bun, tb platit cash" Pai in pana mea plata tot din contul meu se face, nu?Il intreaba pe sef, acelas raspuns " ne pare rau, reveniti maine".
Sun la Finante azi ca sa am confirmarea ca au intrat banii si le spun ce mi-a zis tanti de la inmatriculari.S-a mirat si ras in acelas timp,fiinca plata care am facut-o eu era buna.
Acum spuneti-mi voi, sa nu te enervezi?

Ioana, pai cum ma, ce e cu harababura asta cu inmatriculatul? Si eu a trebuit sa o reinmatriculez, ca am schimbat Kreis-ul. Asa ca am fost frumos la Straßenverkehrsamt cu actele masinii, cu numerele ei, am platit, mi-a imprimat pe loc numerele noi, m-am dus le.am fixat la masina si gata. Toaat treaba in 15 minute. Ah, ai nevoie de un Schlüßel de la asigurari, pe ei tre sa ii anunti ca ti.ai schimbat domiciliiul si tre sa iti re.inregistrezi masina. Bine...tot m-am niervat ca a costat fro shepzeci ioroi, da' nah...capitalismul sa traiasca!

Postat 13 October 2010 - 03:43 PM

Aia care a stat inainte mea, a pus niste chestii pe care le-a lipit. Nenea propritaru a spus ca nu, nici de alea sa nu oun ca uite lipiciul a fost absorbit de lama de lemn si nu il mai pot scoate de acolo. No ghini, si eu ce fac?

Postat 13 October 2010 - 04:24 PM

Asta poate nu ma enerva daca inca stateam acolo,da a tb sa bat drumu cu trenu 2 zile la rand, iar eu fac cu trenu atat cat fac cu Bus-ul + S-ul pana la Zulassunstelle respectiv.Deci in totatal 2 ore dus 2 ore intors.Daca aveam casa pusa la pc mai ziceam, am timp sa ma plimb, dar asa.....
Cat de goliciune, nu poti sa-ti pui draperii?