Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#721 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 July 2010 - 01:16 PM

Si la noi a fost furtuna azinoapte,acum ploua iara....

#722 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 29 July 2010 - 09:09 PM

Nu ma enervez ci mi se face parul maciuca de groaza si tristete...rezultatul catastrofei Love Parade...devenita Horror Parade:21 morti si 350 raniti. Nimeni nu isi asuma responsabilitatea, toata lumea arunca pisica in curtea vecinului. Organizatorilor le este absolut egal ca a murit lume, parada a fost continuata, singurul scop fiind castigul.

Nu vreau sa stiu ce orori traiesc acum cei care au trebuit sa calce peste cadavre ca sa se poata salva pe ei insisi. Declaratiile curg de sambata incoace, martorii spun ca au fost obligati sa se miste, sa calce peste altii care isi dadeau sufletul...pentru ca daca se opreau erau ei insisi calcati in picioare. De neimaginat...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#723 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 September 2010 - 09:07 PM

Deci me-niervez in pitpalacii ma-si ca de ... jde stamani traiesc in cutii. Da' acu m-am-niervat in mod special ca am cautat de am inebunit malaiul de la mama sa imi fac si eu niste bureti cu mamaliguta. In rest, la vita bella, aventuri una peste alta :pupic:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#724 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 17 September 2010 - 09:41 PM

Nu te enerva,ca malaiul ti l-am luat io.
Taman in seara asta am facut mamaliga cu branza,cascaval,ou moale si smantana.
Reteta ii apartine lui ginere-miu,care mi-a facut o vizita neanuntata,
impreuna cu nevasta-sa.Imagine postata
Au venit de la Cluj asa scurt.Au mancat mamaliga dupa reteta proprie,si s-au dus inapoi.
300 de km sa manance la mama.

Nu au mai stat ca maine merg la o nunta.Imagine postata
No sa nu ma"nervez ?
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#725 Useril este offline   boariu iuliana 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationDublin

Postat 17 September 2010 - 09:47 PM

Ca te duci la nunta sau ca ti-or plecat copii? :biggrin: Io cred ca a 2 a ,desi pe mine is nunta m-ar enerva.

#726 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 17 September 2010 - 09:55 PM

Vezi postareaboariu iuliana, la 17 September 2010 - 09:47 PM, a spus:

Ca te duci la nunta sau ca ti-or plecat copii? Imagine postata Io cred ca a 2 a ,desi pe mine is nunta m-ar enerva.

Ca or plecat copiii la nunta.
Au venit pana la Baia Mare ,au stat 3 ore,au mancat mamaliga si s-au intors inapoi,
la Cluj,ca maine merg la nunta.

#727 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,441
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 September 2010 - 11:15 PM

Lori, te-ai mutat deci adresa pe care o aveam nu mai e valabila.
te rog sa-mi scrii in mp adresa noua, daca nu te banez :biggrin:
iti trimit faina de păpuşoi italian din care ai sa faci o mămăliguţă ca la mama
:hug:

#728 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 17 September 2010 - 11:16 PM

Vezi postareaPiscotel, la 17 September 2010 - 09:55 PM, a spus:

Au venit pana la Baia Mare ,au stat 3 ore,au mancat mamaliga si s-au intors inapoi,

Sper doar ca peste citiva ani sa fiu o mama ca tine :biggrin:

#729 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 September 2010 - 11:20 PM

Fete, mi.a trecut, pana la urma am mancat buretii fara mamuliga . La ce foame aveam in fata ochilor, deja nu mai conta.

Va pup pe toate si tineti-mi pumnii sa vina o data bucataria aia ca nu mai pot, de 6 saptamani fac camping in apartament...

Adi, iti dau mp, da! Imi e dor de voi, sper sa apuc si eu o perioada mai relaxata sa mai dau cu subsemantul pe aici. Deocamdata slabe sperante, muncesc de dimineata pana seara.
:biggrin: :hug: =))
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#730 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 17 September 2010 - 11:27 PM

Stai linistita, noi aici suntem si peste citeva saptamini cind tu o sa ai bucataria, casa si viata in ordine :biggrin:
Si eu azi vroiam sa cumpar hribi, m-am uitat la ei, la cuponul analizelor facute, si cind am vazut ca veneau din Polonia am renuntat :hug:

#731 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 18 September 2010 - 06:42 AM

Vezi postareaAdriana, la 17 September 2010 - 11:16 PM, a spus:

]
Sper doar ca peste citiva ani sa fiu o mama ca tine Imagine postata

Esti deja o mama ca mine.Imagine postata

#732 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 18 September 2010 - 06:44 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 September 2010 - 11:20 PM, a spus:

Fete, mi.a trecut, pana la urma am mancat buretii fara mamuliga . La ce foame aveam in fata ochilor, deja nu mai conta.

Va pup pe toate si tineti-mi pumnii sa vina o data bucataria aia ca nu mai pot, de 6 saptamani fac camping in apartament...

Abia astept sa pui poze cu bucataria.
Merita asteptarea.Imagine postata

#733 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 September 2010 - 09:55 AM

Vezi postareaAdriana, la 17 September 2010 - 11:16 PM, a spus:

Vezi postareaPiscotel, la 17 September 2010 - 09:55 PM, a spus:

Sper doar ca peste citiva ani sa fiu o mama ca tine :hug:

la rand, la rand! :biggrin:

#734 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 September 2010 - 09:19 PM

Deci paine proaspata cumparata azi :P ,s-ar integra de minune la pupezele lui Dragosh,nu fiti invidiosi ca va dau si voua ca mai este,asezati-va fremos ''si ordonat in rand... :P :(

Fisier atasat  S4030601.JPG (67.63K)
Number of downloads: 5

#735 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 13 October 2010 - 11:08 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 September 2010 - 09:07 PM, a spus:

Deci me-niervez in pitpalacii ma-si ca de ... jde stamani traiesc in cutii. Da' acu m-am-niervat in mod special ca am cautat de am inebunit malaiul de la mama sa imi fac si eu niste bureti cu mamaliguta. In rest, la vita bella, aventuri una peste alta :(

Haha Lapo, in aceeasi situatie sunt si eu, printre cutii si fara bucatarie :(

Da eu ma enervez ca de 2 zile bat drumul de unde m-am mutat la München....cu trenul.
Birocratie, functionari publici batuti in cap credeti ca numai in Ro exista..nooo, uite ca am dat eu peste ei.(no ofance pt cei care sunt de partea aceasta a baricadei, am fost si eu in Ro da tot ma enervez pt ca unii sunt chiar prosti)
Tb sa-mi imatriculez masina, in fine poveste lunga, da ideea e ca tb sa platesc ceva la Finante, fac plata online,fiinca mie mi-e mai usor sa lucrez din fata pc-ului cand e vb de plati, duc dovada si tanti de acolo zice "nu-i bun, tb platit cash" Pai in pana mea plata tot din contul meu se face, nu?Il intreaba pe sef, acelas raspuns " ne pare rau, reveniti maine".
Sun la Finante azi ca sa am confirmarea ca au intrat banii si le spun ce mi-a zis tanti de la inmatriculari.S-a mirat si ras in acelas timp,fiinca plata care am facut-o eu era buna.
Acum spuneti-mi voi, sa nu te enervezi? :( :)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#736 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 13 October 2010 - 12:07 PM

Ioana , spor la despachetat!!!

Nu dispera , lasa-i in plata Domnului....

Sa-tzi povestesc si io: Am primit acum cateva luni o cerere pt Kindergeld de la tanti care ma plateste...am intrebat-o : La dv tre' depusa cerea???? Sigur? DAAAAAAAAAAAneaparat la noi!!!

Ok, venii barza , facui hartzogaria , trimisai hartiile , primii primii bani , suna tel: Tanti de la HBS. Ca io asa-i ca am cetatze4nie romana? DAAAA
Ea a fost intrebata daca io n-am cerut alocatzia si in RO???

Ce sa fac????????????????

Ea este sigura ca n-am facut-o .....dar sa scriu io o hartie cum ca n-am cerut....

Pai , ca banii astia ar trebui sa-i plateasca Familienkasse , sa fac io o hartie cum ca vreau sa-mi iau cetatzenia nemtzeasca si ea vorbeste cu sefa. Bun , facui hartie , trimisai scrisoare , peste 2 zile primii alta ca sistara Kindergeld-ul si ca DOCH tre sa cer banii de la Familienkasse ca mi-s romanca!!!

Sun , ii pare rau , dar expertul e zis ca nu se poate!

I-am zis ca fata nici nu-i romanca si nici n-am de gand sa-i fac hartii.....ei , alocatzia o primesc IO!

pai pence mai trimisai scrisoare???

Bun , sun la Familienkasse , va trimitem cerere , va trimitem....mah , nici sa vina cererea aia pe jos!!!De 2 saptamani n-o mai ajuns.

Intre timp suna tanti de la HBS: Daca va luatzi cetatzenia germana sa nu uitatzi sa trimitetzi iar o cerere la noi , ca nu mai primitzi banii de la Familienkasse ci de la noi!!!!

Pusai asta aci numa' ca fapt divers , ca nu ma mai enerveaza tampeniile astea...ma lasa rece , zau!!!

#737 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2010 - 03:34 PM

Vezi postareaIoana, la 13 October 2010 - 11:08 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 September 2010 - 09:07 PM, a spus:

Deci me-niervez in pitpalacii ma-si ca de ... jde stamani traiesc in cutii. Da' acu m-am-niervat in mod special ca am cautat de am inebunit malaiul de la mama sa imi fac si eu niste bureti cu mamaliguta. In rest, la vita bella, aventuri una peste alta =))

Haha Lapo, in aceeasi situatie sunt si eu, printre cutii si fara bucatarie :D

Da eu ma enervez ca de 2 zile bat drumul de unde m-am mutat la München....cu trenul.
Birocratie, functionari publici batuti in cap credeti ca numai in Ro exista..nooo, uite ca am dat eu peste ei.(no ofance pt cei care sunt de partea aceasta a baricadei, am fost si eu in Ro da tot ma enervez pt ca unii sunt chiar prosti)
Tb sa-mi imatriculez masina, in fine poveste lunga, da ideea e ca tb sa platesc ceva la Finante, fac plata online,fiinca mie mi-e mai usor sa lucrez din fata pc-ului cand e vb de plati, duc dovada si tanti de acolo zice "nu-i bun, tb platit cash" Pai in pana mea plata tot din contul meu se face, nu?Il intreaba pe sef, acelas raspuns " ne pare rau, reveniti maine".
Sun la Finante azi ca sa am confirmarea ca au intrat banii si le spun ce mi-a zis tanti de la inmatriculari.S-a mirat si ras in acelas timp,fiinca plata care am facut-o eu era buna.
Acum spuneti-mi voi, sa nu te enervezi? :) :)

Ioana, pai cum ma, ce e cu harababura asta cu inmatriculatul? Si eu a trebuit sa o reinmatriculez, ca am schimbat Kreis-ul. Asa ca am fost frumos la Straßenverkehrsamt cu actele masinii, cu numerele ei, am platit, mi-a imprimat pe loc numerele noi, m-am dus le.am fixat la masina si gata. Toaat treaba in 15 minute. Ah, ai nevoie de un Schlüßel de la asigurari, pe ei tre sa ii anunti ca ti.ai schimbat domiciliiul si tre sa iti re.inregistrezi masina. Bine...tot m-am niervat ca a costat fro shepzeci ioroi, da' nah...capitalismul sa traiasca!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#738 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2010 - 03:43 PM

Statz ca ma-niervez io acu. Dupa ce ca am tot avut draci cu diferite magazine de mobila si cu livrari ba ca azi, ba ca martz-martz ...am anulat comanda de canapea si am facut aici...unde am platit cateva sute de euro in plus, da am zis ori nervii si timpul ori banii! Asa ca am zis, cheltui banii si gata. Boooon. Acum, eu am un Wohnecke foaaarte fain. Am o usa imensa la balcon doar ca nu este nici o rolada nici nimic la fereastra aia. E complet cheala. Si dau io tilifon la propritari sa le propun sa puna niste plysseeuri frumoase, care oricum trebuiesc aplicate pe ramele de lemn ale ferestrei. Ca daca le aplica acolo raman, Trebuiesc facute la comanda. Eu am vrut sa fac eu, din buzunarul meu. Insa m-am dus la raionul de specialitate si dupa 1 ora de Beratung mi.au spus pretul: 2.500 euro. Pai mersi nene, daca era casa mea investeam, asa nu. Si vorbesc cu nenea propritaru si el ca e prea mare suma (vorbim de oameni care au viloaie pe Sylt, nu de-adlde fitecine) si ca chiar asa ma deranjeaza? Aici- si sa ma bati ca nu ii inteleg pe nemti- astia au o boala sa stea cu ferestrele cracanate, le vede oricine in casa. Bai nene, eu vrea ca sfera mea privata sa fie protejata. Daca vreau sa umblu despuiata prin casa mea, o fac, cand mi se pune mie pata pe chelie, nu? Daca vreau sa ... dar asta deja nu va mai priveste =))

Aia care a stat inainte mea, a pus niste chestii pe care le-a lipit. Nenea propritaru a spus ca nu, nici de alea sa nu oun ca uite lipiciul a fost absorbit de lama de lemn si nu il mai pot scoate de acolo. No ghini, si eu ce fac?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#739 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 13 October 2010 - 04:07 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 13 October 2010 - 03:43 PM, a spus:

. No ghini, si eu ce fac?

Te dezbraci numa' dupa 12 noaptea.... =)) , cand copiii deja dorm.

#740 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 13 October 2010 - 04:24 PM

Lapo, totul ar fi f simplu, da se pare ca am uitat sa platesc ceva si figuram restanta :lol: , iar neni de la Kfz nu au luat in considerare plata online, voiau doar bar la banca,de parca nu-i tot überweisung, da na, al ei la tara acolo nu stiu ce.-i aia online banking :biggrin: .Pana si nenea de la Finanzamt s-a mirat ca nu mi-au luat in considerare.
Asta poate nu ma enerva daca inca stateam acolo,da a tb sa bat drumu cu trenu 2 zile la rand, iar eu fac cu trenu atat cat fac cu Bus-ul + S-ul pana la Zulassunstelle respectiv.Deci in totatal 2 ore dus 2 ore intors.Daca aveam casa pusa la pc mai ziceam, am timp sa ma plimb, dar asa.....

Cat de goliciune, nu poti sa-ti pui draperii?
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou