Pasticcio cu rosii,ceapa si scamorza afumata
#41
Postat 15 May 2010 - 11:18 AM
Nu am apucat sa fac poze, a zburat imediat...
Giulia a lasat deoparte scarmozza, iar Mara ceapa... nu-i bai am mancat noi. Buna! Cu siguranta cu caldurile care s-au preconizat in vara aceasta, o sa-mi fie usor sa o repet la greu.
#42
Postat 15 May 2010 - 05:45 PM
sorinadaniela, la 15 May 2010 - 11:18 AM, a spus:
Serios? Ca deocamdata is departe tare caldurile astea
Eu vara, cu rosiile proaspete cuore di bue din gradina o fac foarte des, si binenteles cu piine proaspata cu coaja crocanta.
#43
Postat 15 May 2010 - 11:23 PM
Sorina,ma bucur ca macar tu ai vreme buna
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#44
Postat 15 May 2010 - 11:44 PM
#45
Postat 15 May 2010 - 11:47 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#46
Postat 15 May 2010 - 11:55 PM
#47
Postat 16 May 2010 - 08:38 AM
#48
Postat 21 May 2010 - 09:16 PM
#49
Postat 26 July 2010 - 06:47 PM
Am tras feliile de paine la tigaie cu putin ulei de masline,am frecat cu usturoi,am mai presarat la urma cu busuioc uscat...
#50
Postat 27 July 2010 - 04:04 PM
Si dumenealui, cu tournedoul lui cu tot se pricepea si la muzica si la cratita.
Sa-i dam cuvantul:
"
Gaudenzio
Che pasticcio è questo qua?
Bruschino
E’ un pasticcio saporito."
Il signor Bruschino, ossia Il figlio per azzardo - Gioacchino Rossini 1813
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#51
Postat 28 July 2010 - 05:12 PM
astora eu le-as fi zis bruschete gratinate, fara indoiala sunt foarte gustoase.
#52
Postat 28 July 2010 - 05:37 PM
#53
Postat 29 July 2010 - 10:24 AM
Adriana, la 28 July 2010 - 05:37 PM, a spus:
Multumesc, Adriana, deci varianta asta e bruschetta, nu? Nu as vrea sa ma fac de ris daca as servi asa ceva unor persoane care stiu mai bine decit mine despre ce e vorba. Chiar ma tenteaza, vreau sa fiu sigura ca le servesc sub numele potrivit.
#54
Postat 29 July 2010 - 10:59 AM
Felia de piine o poti praji inainte de a pune umplutura pe ea.
Sau o poti gratina la cuptor sub grill cu umplutura pe ea.
#55
Postat 06 August 2010 - 08:46 PM
Maya, Adriana, multumesc de reteta.
Ceapa mea a fost mai rumenita,da tare buna a fost.Mai fac zilele astea la cererea sotului cu rosiile taiate bucatele sa poata manca copilu´si fara ceapa(pt mine cu ceapa )
#56
Postat 06 August 2010 - 09:56 PM
Ce fain ca gasesti brînza tot timpul.Eu nu tot timpul,dar gasesc cînd si cînd
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#57
Postat 22 September 2010 - 07:04 PM
Am rumenit olecuta ceapa pe tigaie unsa cu un strop de ulei de masline,apoi am pus feliile de rosii,tot asa un minut.Pitutele le-am bagat sub grilul de la cuptor si le-am uscat putin,apoi am pus pe ele inele de ceapa,felii de rosii si felii de scamorza affumicata (adusa din Italia,ofcors ).
De data asta am condimentat foarte usor cu rozmarin si busuioc uscat din rîsnita,si am stropit cu ceva ulei de masline si am dat la cuptor sub gril pîna s-a înmuiat brînza.
Leckeeeer!
Si daca tot aveam sarea de jambon,de ce sa nu profit de ea?
Lecker rau!!!
Nu stiu cum de am ramas fara ceapa rosie(si eu ca Nico...am observat ca la noi ceapa rosie e nelipsita ),atunci ar fi fost mai mult ca perfect!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#58
Postat 22 September 2010 - 07:54 PM
#60
Postat 26 September 2010 - 02:17 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges