Am facut ieri o terina cu afine, dar am folosit Quark, in loc de mascarpone (adicatelea am respectat reteptu' original postat de Pisco). La zahar, am pastrat cantitatile reduse si bine am facut. A iesit o prajitura extraordinara. Ia priviti uzina noastra:
(asa-i ca-i belea??? 

)
Cum ziceam: am amestecat branza Quark, iaurtul si zaharul:
Procedeul e cel descris la 
terina de zmeura. Am pus afinele cu zahar si lamaie la fiert, apoi am adaugat 3 foi de gelatina inmuiata in prealabil. Am turnat compozitia intr-o tava, apoi am lasat-o sa se raceasca. Dupa ce s-a inchegat, am adaugat crema de branza:
Peste cateva ore, am pregatit si sosul.
- 200 g afine
 - 100 g zahar
 - zeama de la o lamaie
 
Le-am amestecat pe toate:
Apoi am bagat mixerul la treaba, sa le faca terci:
Am scos prajitura din frigider, am tinut-o nitel pe aburi (apa calda era calaie 

) si s-a transformat prajiturica mea intr-o terina plangacioasa:
O feliuta scoasa la aer:
Si alta, servita cu sosul strecurat:
Doreste cineva sa guste?