Cei-i ala aparat cu aerosoli???
Ne e dor de buni , si mie dar mai ales ei , ca eu n-o iau in bratze la fiecare mrrr...
E Ok . Ne descurcam.
Da , doarme in camera ei dar cu mama ei
tat'su doarme in camera de oaspetzi. O sa mai dureze vreo 2 saptamani , apoi ne mutam in dormitorul mare. In camera de oaspe´tzi nu era loc asa cum am vrut eu pt ea. In dormitorul mare mai sunut scule ´si tampenii , ca pana n-am terminat garderoba si cat am lucrat la baia mare l-am folosit pe post de depozit.
Ieri a facut numai tampenii , i-am dat si eu sa manance intre mese , apoi mai tarziu ii era , dar nu-i era foame....pana la urma seara dupa ce am venit de la cumparaturi s-a uitat vreo ora la ursuletzi si s-a cerat cu ei si a adormit pana la 3.00!!!! Cam flamanda ca seara n-a vrut decat 60 ml. La 3.00 a mancat 120 , asa mananca ea noaptea. Pe la 6 si jumate ( azi ne-am trezit mai tarziu) a mancat normal , 90 , dar ar mai fi mancat.
Azi mergem la tati la servici cu papa bun , asa ca tre sa manance acum la 9.00 si apoi pe la 12 .........daca vrea inainte de 12 ii dau , daca nu mananca dupa 12, dupa ce ajungem la tati la servici.
La asta-i place in masina tare ,dar cand stam la stopuri e prapad!!! Numai in miscare , d'le!!!