Daniella , a mea se culca de Noapte buna

pe la 6.00-7.00 seara. Numai ca face cum zici ca face si a ta , scandal. O las in pace....cateodata ma gandesc ca are ceva , acum 3 seri am culcat-o flamanda!!!
Culcat-o vorba vine , ca a adormit ea plangand si maraind.
A mea se scoala o data pe noapte si apoi la 6 , sau la 5 daca am ghinion

. Daca-i prea devreme , o schimb , ii dau sa mance si mai facem cu chiu cu vai o leaca de nani. Daca-i deja 6.30 coboram ca ea dimineatza are ora de vorbit cu tat'su , scoate , frate , niste sunete....tat'su o imita , ea face si mai tare....chiuie amandoi in draci. Apoi el pleaca la servici si mi-o lasa asa ,
aufgeregt!!!!
Cateodata se mai scoala si de 2 ori , dar asta daca nu vrea sa manannce cum trebuie. ( azi noapte s-a trezit la 4.00 , asa , de chichi , sa se joace cu ursuletzii , m-am intors pe partea ailalta si am lasat-o sa chiuie. pai ce? sa invettze cand e noapte si cand e zi!!! Noaptea se doarme. Apoi s-a trezit de foame la 6.00 )
Cum recunosc ca-i e foame? mai nou isi roade pumnul , asa plescaie si suge ac zici c-o fi nush ce bunatate. Suzeta n-o mai vrea. Ai noroc , Daniella , ca a ta o vrea!!!
A avut program de masa ziua la 3 ore , acum la 4 , ca mananca mai mult. Dar eu cred ca la cei cu lapte praf e mai usor sa le faci program decat la cei alaptatzi. Totusi , dimineatza n-a mancat destul ( ca a inceput sa se screama si nu poate face 2 lucruri o data ) si da semne ca-i e foame dupa 3 ore , deja.