Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#3261 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 10 October 2012 - 10:53 AM

Zuzule tu esti o fata cu suflet mare!! :rolleyes: :rolleyes:
===========================================
Iata ca a venit omu cu ultimele analize si cu diagnosticul lui Choupy

F I P

http://www.vet.corne...chures/fip.html

http://www.animale.r...ease/87/print/1
se pare ca nu exista nici o sansa si ca in doar 10% din cazuri exista scapare.

Deci daca in tarile unde sunteti exista acest vaccin faceti l!!
===============================================
Deci acum incet incet ma voi linisti si resemna caci asta e ...nici Choupy nici noi nu am avut sansa!

#3262 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 10 October 2012 - 12:03 PM

Verb imi pare rau, o imbratisare calda iti trimit :rolleyes:
Imagine postata

#3263 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 10 October 2012 - 12:18 PM

Vezi postareaCarmen L, la 10 October 2012 - 12:03 PM, a spus:

Verb imi pare rau, o imbratisare calda iti trimit :rolleyes:

Multumesc Carmen...sunteti intr adevar niste fete inimoase! :rolleyes:
Aveti grija daca aveti pisici...moala asta e mortala!!

#3264 Useril este offline   Myra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 23-March 11

Postat 10 October 2012 - 12:46 PM

Verber, chiar am vrut sa-ti spun ca e probabil ca lichidul sa fi fost in cavitatea abdominala, nu in stomac (ca asa nu era nimic neobisnuit.) In mod normal vet-ul/vet-ii ar fi trebuit sa-si dea seama la palpare, si sa se fi gandit ca e peritonita infectioasa felina sau ciroza, dupa care eliminau ce era mai improbabil (asta daca nu aveau cum sa faca analize.) O sansa mica ar fi avut cu interferon, dar oricum, nu faceai decat sa-i prelungesti suferinta cu cateva luni-1-2 ani, ca mai mult nu ar fi trait.
Eu de la vet stiu ca vaccinul impotriva pif nu-i foarte eficient, deci e putin probabil sa fi putut evita imbolnavirea.
Incearca sa dezinfectezi toata casa si toate locurile lui, ca sa previi imbolnavirea pisicilor cu care mai intrati voi in contact.

Imi pare rau si pentru el, si pentru voi. Nu-ti ramane decat sa te resemnezi ca, atat cat a trait, a fost fericit impreuna cu voi. :rolleyes:

#3265 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 10 October 2012 - 01:36 PM

Verber, am citit de la inceput despre Choupy si, chiar daca nu am scris, am sperat ca se va face bine

Imi pare rau ca l-ati pierdut!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#3266 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 10 October 2012 - 01:38 PM

Carmen,nu am scris pana acum...am tot sperat ca puiul mic sa se faca bine...imi pare rau,mai ales ca eu l-am cunoscut live,si stiu cat de frumos si jucaus era...ma rog pentru el,sa-i fie bine acolo unde a ajuns,ma rog pentru tine sa poti trece peste disparitia lui.te imbratisez cu drag :rolleyes: :rolleyes:
Prietenii advarati sunt rari

#3267 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 10 October 2012 - 01:41 PM

Am vrut eu cu o amica sa adoptam un pisic de la un cabinet veterinar, l-a luat acasa beneficiarul era bine, a doua zi rau, dupa aia perfuzii, plateam amandoua ca dementele, el era din ce in ce mai slab, posesorul derutat!
Si cand am stat cu el ultima zi la cabinet s-a scapat catre asistenta ei ca putea sa fie PIF ca a fost epidemie in toamna aia! Am crezut ca vad rosu, eu le-am vaccinat pe ale mele, dar asa cum zicea si Myra nu e nimic sigur! Cat de nesimtit si inconstient poti sa fii, ca stia ca am pisici, amica mea avea si ea un motan bolnav de diabet de 14 ani, daca exista cel mai mic dubiu, nu trebuia sa ne lase sa-l atingem macar!
Cabinetul era aproape de omul meu, m-am dus la el, mi-am scos toate hainele si le-am pus la spalat, lasa ca de foame nu mureau labutele intr-o zi!
Am plans jumate de noapte ca la 11 seara ne-a sunat ca Turi a murit!
Nu, nu e doctorul meu vet! era unul din apropiere de amica asta care vazuse cati pisoi avea prin curte si l-a dus acolo pe amaratul asta gasit pe niste trepte!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#3268 Useril este offline   Motana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 103
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationaici! aici!

Postat 10 October 2012 - 02:54 PM

Verber, imi pare tare rau, am citit si am sperat pana in ultima clipa ca bietul pisoias isi va reveni... :rolleyes:
Mangaie-te cu gandul ca macar nu mai sufera puiul mic...
Primeste o imbratisare calda si de la mine... :rolleyes:
Ashea deci...
Pisicile, spre deosebire de oameni, isi ling numai propriul fund!
I Can only please One Person A Day, and Today Ain't Your Day! Tomorrow Ain't lookin' Too Good Either

#3269 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 10 October 2012 - 04:05 PM

Myra,Alpha,Destiny,Motana
Va sunt recunoscatoare :floare: :D :D :D ca mi sunteti aproape in durerea noastra care me a palit.
Nu am meritat asa ceva si acum stiind ca aceasta boala era necrutatoare ne mai consolam!!
Am primit tot asa cuvinte frumoase si de la alte fete de pe animale.ro cuvinte care ne alina!
Va multumesc din suflet ca mi sunteti alaturi si va pretuiesc mult!

#3270 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 10 October 2012 - 04:20 PM

Imi permit sa postez aici o parte de mesajul de recomfort pe care l am primit de la cineva(care cred ca e vet)
Toate astea pt a va determina sa fiti f atente cu micutii
Asta e o maladie necrutoatoare:
=============================================
Sa nu-ti mai reprosezi nimic in legatura cu eforturile de a-l salva pe Choupy, carmaw. Si NICI vet-ilor de acolo. PIF este o "nenorocire" FARA LEAC... Si: aproape "fara iesire"... Indiferent de varsta. Nici vaccin nu exista impotriva virusului... DIN NEFERICIRE! In momentul in care, pe celalalt topic, ai postat ca Choupy avea "lichid in abdomen" (el Plecase deja Dincolo), gandul m-a dus la PIF, ascita fiind unul dintre simptomele tipice...
PIF este o maladie care NU lasa supravietuitori (decat, poate, ca exceptii!)...
Choupy, in suferinta lui, in boala lui, ti-a dat ragazul de a incerca sa il salvezi, ca sa nu-ti poti reprosa vreodata ca nu ai incercat sa faci nimic pentru el - dar, poate, SI ca sa apuci sa te obisnuiesti cu gandul...
======================================================================
Va multumesc sunteti niste fete deosebite si sunt bucuroasa ca sunt pe un forum cu persoane calde si inima plina! :D :floare: :D

#3271 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 10 October 2012 - 04:29 PM

fetele mele dragi iata un alt link pe care trebuie sa l cititi mai ales caca vreti sa adoptati cumparati o pisica.
Am inteles de aici ca cel mai bine era daca Choupy raminea in casa....

http://www.doctor-ho...ip-fiv-felv.php

#3272 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 October 2012 - 04:39 PM

Eu am mai spus asta, dar mi s-a reprosat ca sunt gardian de pisici, pe un forum de animale!

#3273 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 10 October 2012 - 04:58 PM

Vezi postareazerda, la 10 October 2012 - 04:39 PM, a spus:

Eu am mai spus asta, dar mi s-a reprosat ca sunt gardian de pisici, pe un forum de animale!

Hmmm..multa gura anapoda pe forumuri...
Acum ma intreb cum sterilizez casa mai ales ca pe salteaua noastra a facut pipi
Spalat ,frecat cu alcool,otet sau cu ce??
Bine ma apuc miine sa fac masini la 90 ...e suficinet??

#3274 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 10 October 2012 - 06:45 PM

Vezi postareaverber, la 10 October 2012 - 04:29 PM, a spus:

Am inteles de aici ca cel mai bine era daca Choupy raminea in casa....

Vezi postareazerda, la 10 October 2012 - 04:39 PM, a spus:

Eu nu vad asa, dar asta e parerea mea. Deci nici ca tu esti gardianul pisicilor si nici ca pisicile nu au ce cauta afara. De ce ne lasam copiii afara? De ce mai iesim noi din casa?

Atît în casa cît si afara, ni se pot întîmpla de toate... atît noua cît si pisicilor. Bineînteles ca unele chestii se pot evita stînd în casa, ca sa nu spun captivitate, la fel valabil pentru feline, pentru noi sau oricar alta fiinta.
Si va rog nu ma întelegeti gresit. Nu am nimic împotriva celora care tin pisoii în casa. Sînt constienta ca sînt situatii în care o pisica nu poate avea acces afara din mai multe motive (strazi circulate de exemplu, etc, etc...) si e mai bine asa pentru ea.

Daca o pisica de exemplu ar trebui sa stea doar în casa, eu nu as putea avea pisici. Constelatia asta nu s-ar potrivi stilului meu de viata/locului si felul în care traiesc. Nu intru în alte amanunte, dar doar simplul fapt ca nu as mai putea sta cu toate usile si geamurie deschise, m-ar împiedica sa am pisici, ceea ce mi-ar face viata mai saraca. Asta este...

Verber, veterinarii recomanda dezinfectarea cu detergenti dezinfectanti si apoi cu apa (pentru chestiile mari ce nu merg în masina de spalat, si la jucarele sa se renunte de tot), iar în cazul în care se aduce o alta pisica în casa, nu mai repede de 4 saptamîni.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#3275 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 10 October 2012 - 07:21 PM

Multumesc mult MAYA o sa trec la 'asanare'
saracu' Choupylica :floare:

#3276 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 October 2012 - 07:38 PM

Maya, stau la etajul doi langa Gara de Nord in capitala, pe Duca! Circulatia nu e numai foarte intensa, este si haotica!
Inainte am stat in Piata Kogalniceanu, la Izvor, acolo e chiar balamucul din lume!
Inainte de acolo am stat in Vitan la etajul 7, crezi ca puteam lasa pisicile sa se plimbe se duceau ele pe jos 7 etaje, sunau la interfon si reveneau??
Ce anume ma sfatuiesti tu sa fac, sa le las sa moara sau sa le omor, ca sa nu fiu egoista ca le tin in casa, sa nu se chinuie saracele prin gunoaie in libertate si intinse pe asfalt?!? Mi se rupe in paispe de orice constelatie, daca vreuna are de suferit!
Pisicile astea nu stiu ce este AFARA, nu au fost afara decat la desele mele mutari!Daca le dau drumul sunt carne de tun( de maidanez, de automobilist, de motociclist,de psihopat care se distreaza sa dea cu pisica de pereti, ca sunt si sociabile, etc.)
Eu am patru pisici care sunt silite sa stea numai in casa si nu ma simt deloc vinovata! Poate ma injura ele, dar cu asta m-oi descurca eu! Pisica de la munca Chitz n-a implinit 2 ani cand a calcat-o masina, merci frumos, prefer asa!

#3277 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 10 October 2012 - 07:51 PM

Vezi postareazerda, la 10 October 2012 - 07:38 PM, a spus:

Maya, stau la etajul doi langa Gara de Nord in capitala, pe Duca! Circulatia nu e numai foarte intensa, este si haotica!
Inainte am stat in Piata Kogalniceanu, la Izvor, acolo e chiar balamucul din lume!
Inainte de acolo am stat in Vitan la etajul 7, crezi ca puteam lasa pisicile sa se plimbe se duceau ele pe jos 7 etaje, sunau la interfon si reveneau??
Ce anume ma sfatuiesti tu sa fac, sa le las sa moara sau sa le omor, ca sa nu fiu egoista ca le tin in casa, sa nu se chinuie saracele prin gunoaie in libertate si intinse pe asfalt?!? Mi se rupe in paispe de orice constelatie, daca vreuna are de suferit!
Pisicile astea nu stiu ce este AFARA, nu au fost afara decat la desele mele mutari!Daca le dau drumul sunt carne de tun( de maidanez, de automobilist, de motociclist,de psihopat care se distreaza sa dea cu pisica de pereti, ca sunt si sociabile, etc.)
Eu am patru pisici care sunt silite sa stea numai in casa si nu ma simt deloc vinovata! Poate ma injura ele, dar cu asta m-oi descurca eu! Pisica de la munca Chitz n-a implinit 2 ani cand a calcat-o masina, merci frumos, prefer asa!

TU AI CITIT CE AM SCRIS EU? SAU TE-AM ENERVAT DOAR CA AM SCRIS CEVA??? Esti culmea culmilor!!!!
De unde si pîna unde ai înteles tu ca eu am scris sa lasi pisicile afara???? Chiar nu întelegi niciodata nimic sau îti place sa te agiti aiurea?

Nu am nimic împotriva celora care tin pisoii în casa. Sînt constienta ca sînt situatii în care o pisica nu poate avea acces afara din mai multe motive (strazi circulate de exemplu, etc, etc...) si e mai bine asa pentru ea.

Daca taceam filozof destept ramîneam!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3278 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 October 2012 - 08:24 PM

Teoretic daca scrii cu majuscule se cheama ca tipi!
Nu m-a deranjat ca ai scris absolut niciodata, absolut nimic! Poate e doar ca ma simt vinovata ca nu le pot oferi pisicilor mele o gradina cu flori, sau o casa din care sa intre si sa iasa fara sa le calce masinile, asta a fost marja de alegere stramta la care m-a silit viata!
TU ai citit ce am scris eu??
De unde si pana unde ca chiar eu nu inteleg niciodata nimic??
Sa te reportez la tine?
Poate citesti si ce ai scris sub fragmentul inrosit.

#3279 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 10 October 2012 - 08:31 PM

Vezi postareazerda, la 10 October 2012 - 08:24 PM, a spus:

Teoretic daca scrii cu majuscule se cheama ca tipi!
Nu m-a deranjat ca ai scris absolut niciodata, absolut nimic! Poate e doar ca ma simt vinovata ca nu le pot oferi pisicilor mele o gradina cu flori, sau o casa din care sa intre si sa iasa fara sa le calce masinile, asta a fost marja de alegere stramta la care m-a silit viata!
TU ai citit ce am scris eu??
De unde si pana unde ca chiar eu nu inteleg niciodata nimic??
Sa te reportez la tine?

Stiu ca tip, si crede-ma am tipat pentru prima data, si am facut-o intentionat!!! Nu accept sa insinuezi ceva ce nu am spus! Si da, reporteaza-ma cui doresti!

Normal ca m-am ambalat ca tocmai tu cu pisici nu citesti ce scriu. Nu ca ar trebui sa citesti ce scriu eu, doamne fereste, doar ca ceea ce scriam eu nu are de a face cu ceea ce ai raspuns tu!
Eu la rîndul meu, chiar ma simteam vinovata, ca lasîndu-i afara îi expun la anumite pericole, dar din dragul de a avea pisici în casa si viata mea, o fac. Deci ma consideram pe mine o egoista, nu pe tine ca le tii în casa! Din contra, chiar înteleg ca la etajul nu stiu care, nu ai cum sa lasi pisici afara la sosea! Doar nu-s cretinoida!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3280 Useril este offline   Maneki Neko 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 10 October 2012 - 08:32 PM

Offfff :floare: am citit aseara si mi se invartea capul, am iesit repede de pe forum ca nu mai puteam de plans, l-am speriat si pe Pic, l-am luat in brate si am plans, nu puteam scrie. Verber, imi pare extrem de rau, stiu ca nu te ajuta cu nimic, dar te imbratisez strans, mi se face rau cand ma gandesc la voi, prin ce treceti si la bietul pui cat a suferit :D(

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul