Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#1281 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 24 February 2011 - 07:18 PM

Vezi postareaUma, la 24 February 2011 - 03:48 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 24 February 2011 - 02:10 PM, a spus:

Tre sa fug,dar vroiam sa va scriu pe scurt ca azi dimineata pe la 3 nu stiam ce matasos e lipit de pielea mea!
Cicilica dormea lipit de bulanu meu!A trebuit sa merg la baie si s-a luat dupa mine,apoi a plecat.La 4 s-a întors napoi si s-a culcat iar lipit de mine :)

Dragul mamii de Cicisor! Avea nevoie de iubire de la mama lui adoptiva :)Baietii nu erau in
zona sa fie gelosi?

Mike dormea între mine si Dan,Fel dormea pe perne în sufragerie.
Cînd l-a observat Mike,(de fapt l-a observat doar ca ne-am trezit si noi si îl admiram pe Cici ce linistit dormea el lipit de tzîmpii mei :angry: ) a venit la el,s-a asezat lînga si îl sfida cu privirea!Nu l-a atacat deloc dar daca putea vorbi,sigur striga:Dispari de lînga pielea mea!!!
A vazut ca pe ala îl doare în slapi,a sarit peste el,jos din pat,si s-a oprit în usa si îl astepta...ma gîndesc ca a folosit miscarea asta ca manevra de "hai dupa mine".Nu prea i-a functionat.Dar cum ne-am ridicat si noi,ca daca tot am primit pauza,ne-am dus la baie,s-a trezit si Ciciloiu si a plecat în final dupa Mike afara.
Smecherila de Mike s-a intors în 5 minute si s-a cuibarit din nou între noi.

Pe la 4 si un pic,iar vine Berryla si se lipeste de mine.De data asta însa,Mike nu l-a mai simtit,dormea dus,cred ca era fericit ca l-a pacalit :D
La 5 a sunat ceasul lui Dan,asa ca s-a trezit si Mike!Sa vezi ce dezamagit s-a uitat la Cici!Nu-i venea sa creada ca iar e acolo!
Si Felix e gelos cîteodata pe Mike,dar se întoarce si pleaca daca nu-i convine,dar Mike e ca un copil mic...parca-i poti citit expresia aia de ciuda si gelozie pe fata,mai ca nu începe sa plînga :hug:

Toata saptamîna a fost noptile la noi,si daca nu a dormt pe canapea,sau pe scaune,alerga cu Felix ca doi nebuni!Deja de 3 nopti ne trezim pe la 4 !
Ne-am obisnuit cu "tratament" de asta,si daca bash nu fug asa de sa rastoarne una alta,sau sa se dea ei de podele nici nu ne trezim.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1282 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 24 February 2011 - 07:37 PM

Dragul de el, il paca Mike cat vrea, dar Cicisor stii ca are blana groasa pe el nu prea il ating sensibilitatile..Insa Mike, alta poveste :angry:

Am o prietena buna care sta la "tara" aici - are o propietate destul de mare, cu o padurice in fata casei -ei bine, motanul Lucas a fost primul si dupa vre-o 4 ani au adoptat si o catelusa mica si pufoasa dar cu gura mare si pata pusa pe bietul Lucas. Lucas deobicei se suia undeva sus, pe birouri, sa doarma ca sa scape de latratoare-numai ca din cand in cand, fugea afara, catelul dupa el..si se ducea in padurice. Lucas aparea dupa 5 minute inapoi la culcare, si bietul pufoasa aparea si ea dupa juma de zi...toanta mica il cauta de zor in padurice!!
Acum sunt amici..cred ca si-a dat seama ca pierde in fata lui Lucas :hug:
A cat is a friend fur-ever !

#1283 Useril este offline   anaiordan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 282
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationGrecia-Syros

Postat 25 February 2011 - 03:10 PM

ce povesti frumose! :-* Dragii de ei!

Si Mica mea e asa de iubitoare de cateva saptamani...cum ma duc la birou sa ma apuc de munca hop imi sare pe birou si se aseaza intre mine si laptop..si incepe sa imi toarca...si numai spun de masajul de dimineata :)

pupici la toate mustacioasele!
:violent1: :-*

#1284 Useril este offline   mariette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: kaky
  • Postari: 281
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 01 March 2011 - 08:21 PM

Si mustaciosul meu ...somnoros:

Fisier atasat  1.JPG (312.11K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  2.JPG (293.04K)

Fisier atasat  3.JPG (233.59K)

#1285 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 01 March 2011 - 09:51 PM

Vezi postareamariette, la 01 March 2011 - 08:21 PM, a spus:

Mai si ce ma mai rasfat eu ca stiu ca sunt pozat si dragalit :lol:

#1286 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 02 March 2011 - 12:02 AM

Dragul Lukishor,da bine-i mai sta pe paturica verzuie!Da bine în cadru,somnorosul dezmierdat! :lol:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1287 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 02 March 2011 - 09:14 AM

Da, sigur, rasfatul este cat casa de mare, of, ce le mai place sa fie rasfatati si noi nu rezistam sa nu-i rasfatam! Pupici pe nasuc de taciunel!!!
GEORGIA

#1288 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 02 March 2011 - 03:20 PM

Mariette, ce taciune frumos si rasfatat ai tu acolo! Parca e Nera mea. Pupam mustetile negre :occasion15:

#1289 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 09 March 2011 - 02:27 PM

Eu faceam curat in casa si dumnealui s-a cocotat pe pernele puse la aerisit:

Fisier atasat  IMG_0088.JPG (79.99K)
Number of downloads: 2
Fisier atasat  IMG_0089.JPG (92.66K)

Si pozitia lui preferata:

Fisier atasat  IMG_0091.JPG (132.55K)
GEORGIA

#1290 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 09 March 2011 - 05:35 PM

Puturosul!Parca a facut olecuta burticica :P
Frumos de numa!Are ochii aia de te baga în boala! :)

Eu nici nu i-ammai pozat,inca nu am laptop,si mai dureaza pîna mi-l fac aia de la Sony...si sper sa-mi convina de data asta :P
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1291 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 March 2011 - 09:30 AM

Vezi postareaMaya, la 09 March 2011 - 05:35 PM, a spus:

Puturosul!Parca a facut olecuta burticica :D
Frumos de numa!Are ochii aia de te baga în boala! :love7:

Eu nici nu i-ammai pozat,inca nu am laptop,si mai dureaza pîna mi-l fac aia de la Sony...si sper sa-mi convina de data asta :D

Da, a facut olecuta de burticica, am inceput sa-i dau mancarea cu ratia, chiar daca ar manca non-stop si vet-ul mi-a zis ca s-a cam ingrasat si ar trebui pus la regim.
Pupici pe mustati la blanosii tai!!!
GEORGIA

#1292 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 15 March 2011 - 03:31 PM

Georgiana, pupam noi ochisorii cei albastrii.

Acum sa va zic eu din categoria ce nu fac parintii pt copilul lor.:(
Aseara domsoara s-a bagat sa doarma la noi in pat, e de fel nu doarme acolo decat cand nu suntem noi(ori dupa ce ne-am trezit, ori pana ne bagam in pat), insa aseara era pe plapuma mea care era indoita de dimineata de cand lasasem la aerisit.Ce era sa fac sa deranjez copilul?Nope.Ii zic soatei,in seara asta dormim amandoi sub plapuma ta pe partea ta de pat.Noroc ca avem pat mare si 2 plapumi.M-a mirat ca ea daca ne simte ca ne bagam la culcare sta ce sta si se duce la ea in pat,dar nu si aseara.Abia la 5 s-a dat jos si m-am invelit si eu normal.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1293 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 15 March 2011 - 03:49 PM

Normal ca stam drepti,sau dormim în pozitia ghiocel!Important e sa doarma felinele de-a lungul patului,pe diagonala...sau oricum!Atît de mici,si au nevoie de asa mult loc cînd se întind!
Pupam mustecioarele lui Mizulina! :)

La noi vestirea primaverii s-a lasat azi dimineata pe la 3.00... si cum altfel,decît cu primul soricel!?
Deci a început sezonul de vînatoare a lui Felix,si mi-e groaza deja de acum cînd îi va trece si Mikidutului vreu soarec printre gheare!
(Aia înseamna ca-l scapa în casa,si tre' sa-l prindem noi...daca Felix nu e prin zona! :o )
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1294 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 15 March 2011 - 06:50 PM

Vezi postareaMaya, la 15 March 2011 - 03:49 PM, a spus:

Normal ca stam drepti,sau dormim în pozitia ghiocel!Important e sa doarma felinele de-a lungul patului,pe diagonala...sau oricum!Atît de mici,si au nevoie de asa mult loc cînd se întind!
Pupam mustecioarele lui Mizulina! :)

La noi vestirea primaverii s-a lasat azi dimineata pe la 3.00... si cum altfel,decît cu primul soricel!?
Deci a început sezonul de vînatoare a lui Felix,si mi-e groaza deja de acum cînd îi va trece si Mikidutului vreu soarec printre gheare!
(Aia înseamna ca-l scapa în casa,si tre' sa-l prindem noi...daca Felix nu e prin zona! :o )

Ehehe, sper sa fie Felixelul in zona ca altfel iar va vad mutand mobila in miez de noapte sa scoateti rodentul afara :)

Nu ma mir deloc de pozitie speciala ca e felina intinsa...de multe ori se pune calare cumva pe mine si adoarme profund si trag si eu perna sa fiu pe langa ea, cu lumina inca aprinsa la veioza numai sa nu o deranjez...si cand se muta ea, ma mut si eu si inchid lumina...sau de multe ori in ditamai patul eu dorm pe o margine si ea de-a latul si ma mai si impinge cu labutele din spate ca vrea chiar MAI mult loc...sau urcat direct pe mine si povestit mult la ureche pe la ora 2 noaptea...si chiar nu ma deranjeaza :)Ca daca fata are nevoie de iubire si are nevoie de conversatie la 2 eu ce sa fac???

#1295 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 15 March 2011 - 08:35 PM

Vezi postareaUma, la 15 March 2011 - 06:50 PM, a spus:

Ca daca fata are nevoie de iubire si are nevoie de conversatie la 2 eu ce sa fac???

Pai chiar asa!Ce crezi ca ai voie sa locuiesti la ea acasa pe gratis?Ceva tre' sa faci si tu pentru asta! :hug:

Daca Mike nu e cumva calare pe o parte de-a nostra,îl putem muta cum vrem,nici nu stie!Asa de adînc doarme!Dar daca doarme asa frumos la noi pe mîna cu capul,stam asa pîna oricum se închilozeaza si nu o mai simtim...si stii de ce?Ca ne place sa-l admiram cum doarme(stiu ca întelegi,ca sîntem dusi :-* )

Felix,chiar daca doarme pe careva,nu e chiar asa greu.Cel mai mult doarme pe pieptul lui Dan,asta daca e vorba de calare.Cu mine îi place sa doarma îmbratisat,adica eu sa-l iau pe la spate :hug: si sa-l tin la pieptul meu,sau ii mai place sa doarma lipit de bulanele mele.
Sau daca eu nu dorm,si-s la tv pe canapea,sa doarma el pe bulanele mele :D

Mike doarme mult mai mult cu noi decît Felix.El nu e sensibil daca ne întoarcem mult pe o parte sau alta în timp ce dormim si-l scuturam si pe el :D ,pe cînd Felix e mai sensibil...si daca eu nu pot dormi bine si ma tot azvîrl prin pat,atunci pleaca,si cînd ajunge în usa întoarce capul si se uita la mine si se uita asa haios!Asa de :"...fi'tzar somnu tau!"
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1296 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 15 March 2011 - 10:15 PM

Vezi postareaMaya, la 15 March 2011 - 08:35 PM, a spus:

...si daca eu nu pot dormi bine si ma tot azvîrl prin pat,atunci pleaca,si cînd ajunge în usa întoarce capul si se uita la mine si se uita asa haios!Asa de :"...fi'tzar somnu tau!"

Urechi date pe spate, ochii facuti mici..privirea speciala pentru mama lui :rolleyes:

Acum vre-o doua zile Maya si-a gasit o pozitie noua! Eram intinsa pe canapea, tineam telefonul cu stanga si puica mea, mi-a incalecat mana dreapta, si s-a pus cu capul pe pieptul meu..spatele lipit de mine.In timpul asta eu faceam masaj la burtica si ea facea masaj cu toate patru labutele in aer :angry:))Si din cand in cand, dadea capul peste spate sa o pup pe frunte!
Ca sa nu mai vorbim ca daca sunt la telefon se urca in brate (evident, eu stau pe canapea) si incepe sa aiba ea conversatii :))

#1297 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 16 March 2011 - 02:36 PM

Normal ca suntem musafiri in casa lor :floare: .Mitzuleana de ex cand stau cu lapi in brate sine si desi n-are loc se inghesuie si se aseaza jumate pe laptop, jumate pe burta mea si normal ca nu mai pot face nimic.Daca incerc sa scriu ceva incepe sa dea nervoasa din coada ca o deranjez :hungry:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1298 Useril este offline   mariette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: kaky
  • Postari: 281
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 16 March 2011 - 08:28 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 09 March 2011 - 02:27 PM, a spus:

Eu faceam curat in casa si dumnealui s-a cocotat pe pernele puse la aerisit:

Atasament IMG_0088.JPG
Atasament IMG_0089.JPG

Si pozitia lui preferata:

Atasament IMG_0091.JPG

un frumos...da,cu burtica!

#1299 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 16 March 2011 - 10:16 PM

Vezi postareaIoana, la 16 March 2011 - 02:36 PM, a spus:

Normal ca suntem musafiri in casa lor :headbang: .Mitzuleana de ex cand stau cu lapi in brate sine si desi n-are loc se inghesuie si se aseaza jumate pe laptop, jumate pe burta mea si normal ca nu mai pot face nimic.Daca incerc sa scriu ceva incepe sa dea nervoasa din coada ca o deranjez :D

Seniorul meu asa se întinde de tre' sa azvîrl si laptopul!Nu da numai cu coada,ci îl împinge din poala mea cu picioarele si se întinde pe mine cîte e de lung si lat.Noroc ca are unde =))
Uite aici :
http://artaculinara....dpost__p__35377

Tot Fel,ca sa profite de mine,adica sa fie pupat pe frunte,se culca pe marginea canapelei sus la capul meu,si cum întorc capul într-o parte cum întinde capsorul la pupat,si la fel ca Maya,ochii si fruntea sînt totul!Clar ca îi place mîngîiat si pupat peste tot,dar partea frontala e cea ai cea!

Mike,lui îi place sa-l scarmene careva absolut peste tot,mai ales pe burta,si sa i se maseze pernutele,si între degtele :))
Cel mai mult îi place sa stea pe spate,si sa îl fredoneze careva pe burta si piept,sa-l periem,sa-i facem freza cu degetele,sa-l gîdilam la subtziori...si mai ceva ii place,olecuta pervers,dar adora sa fie batut la bucute =)))))))))))))))) (asa usor cu palmele,nu bataie violenta :D )
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1300 Useril este offline   KikenHana 

• fata verde
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 17 March 2011 - 02:41 AM

Iubire mare...Fredi (inca nu vi l-am prezentat, schnauzer pitic 6 luni) si Igor Imagine postata

Fisier atasat  IMGP0091.jpg (234.49K)
Take a walk on the wild side...

artizan

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67