Uma, la 24 February 2011 - 03:48 PM, a spus:
Maya, la 24 February 2011 - 02:10 PM, a spus:
Cicilica dormea lipit de bulanu meu!A trebuit sa merg la baie si s-a luat dupa mine,apoi a plecat.La 4 s-a întors napoi si s-a culcat iar lipit de mine

Dragul mamii de Cicisor! Avea nevoie de iubire de la mama lui adoptiva :)Baietii nu erau in
zona sa fie gelosi?
Mike dormea între mine si Dan,Fel dormea pe perne în sufragerie.
Cînd l-a observat Mike,(de fapt l-a observat doar ca ne-am trezit si noi si îl admiram pe Cici ce linistit dormea el lipit de tzîmpii mei

A vazut ca pe ala îl doare în slapi,a sarit peste el,jos din pat,si s-a oprit în usa si îl astepta...ma gîndesc ca a folosit miscarea asta ca manevra de "hai dupa mine".Nu prea i-a functionat.Dar cum ne-am ridicat si noi,ca daca tot am primit pauza,ne-am dus la baie,s-a trezit si Ciciloiu si a plecat în final dupa Mike afara.
Smecherila de Mike s-a intors în 5 minute si s-a cuibarit din nou între noi.
Pe la 4 si un pic,iar vine Berryla si se lipeste de mine.De data asta însa,Mike nu l-a mai simtit,dormea dus,cred ca era fericit ca l-a pacalit

La 5 a sunat ceasul lui Dan,asa ca s-a trezit si Mike!Sa vezi ce dezamagit s-a uitat la Cici!Nu-i venea sa creada ca iar e acolo!
Si Felix e gelos cîteodata pe Mike,dar se întoarce si pleaca daca nu-i convine,dar Mike e ca un copil mic...parca-i poti citit expresia aia de ciuda si gelozie pe fata,mai ca nu începe sa plînga

Toata saptamîna a fost noptile la noi,si daca nu a dormt pe canapea,sau pe scaune,alerga cu Felix ca doi nebuni!Deja de 3 nopti ne trezim pe la 4 !
Ne-am obisnuit cu "tratament" de asta,si daca bash nu fug asa de sa rastoarne una alta,sau sa se dea ei de podele nici nu ne trezim.