floricica, la 17 July 2013 - 09:54 PM, a spus:
Cum adica, n-ati avut o iarna intreaga si mai mult, ca o fost lunga ? Pai maine si poimaine ploua, eu lucrez, imi convine, in weekend sunt libera, vreau vreme de plaja, vreau ca la tropice

! Ia, la plaja, la munte toata lumea, sa nu va aud ca va e dor de vreme racoroasa...repede uitati !
Si fetelor, teii, miros teii de te zapacesc, mi-o intrat miros de tei in casa, in haine, in nari, cu asta fac asocierea de Romania...uraaaaaa !
floricico, eu nu sunt mare amatoare de caldura. imi place vara, dar sa nu fie caldura "umida", daca pot sa zic asa. In toate tarile calduroase care am fost, n-am avut nici o problema, pt ca nu exista factorul umiditate.
ma bucur ca tu poti rezista pe plaja. Enjoy!
aura, la 17 July 2013 - 11:35 PM, a spus:
Milena, si noi ne-am ferit sa aprindem aragazul, doar dimineata devreme si scurt. Copiii ce fac, cum se distreaza in vacanta?
aura, copiii sunt cu diverse activitati sportive, iar cand nu au, program de voie.
fiiu-meu e in vacanta adevarata, dar fii-mea merge la gradi, ii place enorm de educatoare, si n-ar lipsi o zi. mai vedem ce se va intampla in toamna, cand va schimba grupa si educatoarea. ce fac piticii tai? rezista la caldura?
zerda, frumoasa iesire la mare ai avut.