Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2141
  • 2142
  • 2143
  • 2144
  • 2145
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#42841 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 June 2019 - 06:21 PM

Vezi postareaadi_edi, la 10 June 2019 - 01:11 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 10 June 2019 - 12:46 PM, a spus:

Valabila pentru toti de aici intrebarea asta. Ati vrea sa faceti cursuri, daca da, de ce? V-ar placea sa invatati ceva nou? Daca da, ce? Mie mi-ar placea enorm sa invat italiana si japoneza, sa fac un curs de creatoriu de parfumuri, sa fac cursuri de design interior, tamplarie si ...nush, zidarie? Cand inveti sa vopsesti si varuiesti? Bine, astea , normal, dupa ce as absolvi un curs de cofetarie/patiserie, care, dap...inca ramane hobbyul meu principal.
Imi plac enorm muncile casnice mai degraba tipice pentru barbati, mecanica as vrea tare tare mult sa fac. Ador sa deschid capota la masina sa ma holbez, sa pun uleiul de motor, ala antigel...asa se zice pe romana?, cand imi duc masina la revizia tehnica, mama ce-mi mai place sa ma uit in burta ei cand o ridica pe platforma si merg cu mecanicul si imi arata aia, ailalta. Siiiii, adooooor sa conduc :)

Fix la asta ma gandeam zilele trecute. In primul rand la limbi straine, si anume franceza. Ne-am lovit la serviciu de niste situatii pe care nu le-am intalnit pana acum, si ar fi fost mai usor daca vorbeam amandoua limbile. Nu e obligatorie franceza, dar as vrea sa o invat de "distractie", ma gandesc din ce in ce mai mult la asta.
Mecanic auto m-as face daca as putea da timpul inapoi; nu ma pricep deloc la masini, dar mi-ar fi placut sa invat.

Lili, Any, bine ca mai faceti prezenta, ca altfel va lasa repetente doamna profesoara!

Mai scriu si eu asa din cand in cand, nu prea am nimic interesant de zis, dar macar ma fac vazuta pe aici :rolleyes: .

E cald de mori aici la mine, peste 35 de grade in fiecare zi, ieri record pe vara asta 38.
Acum m-am apucat de fiert niste fasole verde, cum ziceam noua ne place mult salata cu umei ev, otet balsamic, sare, piper, oregano si masline mici, "taggiasche" le zice, un soi de masline din regiunea Liguria. Eu de ex le gasesc la Lidl extraordinar de bune, cu samburii scosi si puse in borcan cu ulei extravirgin.

#42842 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 10 June 2019 - 06:25 PM

Buna ziua de la 25 de grade, soare si briza. Sangria fuse si se duse. Am si uitat cum e. Trebuie sa iau iar, sa-mi readuc aminte..

Fisier atasat  DSC_2582.jpg (306.54K)
Number of downloads: 0

Legat de vise, pasiuni si ce as vrea..... lista e lunga. Mi-ar trebui cateva vieti si niste saci (fara fund) cu bani, ca se le fac pe toate. As vrea sa calatoresc. Sa vad tot Pamantul. Suprateran, subteran si acvatic. Un fel de Sir David Attenborough, adicatelea.
Apoi, sa fac (invat) niscai sport: tenis, volei, dansuri sportive (si nu numai) si lista poate continua....
As vrea sa ma satur de citit. Carti. Sa am timp si materialul necesar acestei indeletniciri.
Cursuri de bucatarit. De toate soiurile si natiile. Apoi, sa am timp si cobai sa aplic ce invat.
Gradinarit. As vrea sa am o locuinta cu pamant suficient pentru gradina dar si varii animale. Gaini si alte inaripate, cai, pisici, caini si.... mai vad eu. Intai sa am astea, apoi se rezolva. Gradina sa fie suficient de mare incat sa pun acolo de toate pentru toti si sa ne ajunga pe tot anul. Nu ma deranjeaza sa sap cartofii sau sa plivesc capsunile. Oricum, asta si fac!!!!!!! Iar toate astea le-as vrea intr-un mediu unde sa am posibilitatea sa plantez si palmieri, leandri si varii tufe parfumate (de iasomie si altele), dar sa am si iarna, cu nameti..... Un fel de Romania, cred.....
Ma opresc aici. Sunt modesta si nu vreau sa-i sperii pe cei din jur cu visele mele.....

#42843 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 10 June 2019 - 06:26 PM

Astea sunt, 66.7% masline taggiasche, 32% ulei extravirgin de masline,sare si corector de aciditate. Recomand.

Fisier atasat  20190610_182440.jpg (66.43K)

#42844 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 10 June 2019 - 06:57 PM

Vezi postareabristena, la 04 June 2019 - 09:10 PM, a spus:

Fete dragi, sunt in plin proces de mutare, mai dureaza o saptamana, apoi de aranjat casa, dar o sa vin cu niste info cat de repede pot

Bristena nu mai Imagine postata, cred ca stiu de ce... isi asteapta cafeaua ei Imagine postata

Am lipsit motivat 🙂 si o sa mai lipsesc saptamana asta, casa plina de cutii, nu stiu unde da aranjez lucrurile (ca nu.s ale mele), am dejtele de la maini ca butucii, abia scriu p.aci ca nu nimeresc literele, in plus, m.am invartit si de.o raceala :rolleyes:, da' le.oi birui io pana la sfarsitu' saptamanii (ca drac mort n.am vazut inca 😀)
fiica dacilor

#42845 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 10 June 2019 - 09:34 PM

Vezi postareaWowerful, la 10 June 2019 - 03:48 PM, a spus:

Va salut si eu! La mine abia e dimineata si am aterizat la munca. Am un chef-pfuoaleleu!Iar am avut weekend plin, desi dupa ce am citit despre weekendul lui alpha, al meu pare parfum :rolleyes:
Mie mi-ar placea sa pot calatori mai mult, sa fac ceva cursuri de dezvoltare personala, de psihologie si cunoastere personala- ca nici nu stiu cum sa ma exprim. Si as vrea sa studiez mai in detaliu biochimia si biologia celulara - mama ei! Poate in viata viitoare sau cand s-a duce fii-miu la colegiu, asta daca nu mi se prajesc toti neronii pana atunci.
Si as vrea sa am inspiratie la cum sa-mi organizez gradina de flori si ierburi aromatice - landscaping adica. Tot stau si ma uit la peluza si la cat spatiu sta asa degeaba, doar cu iarba. Vreau sa fac ceva dar nu stiu cum ca vreau sa arate bine la final :)
Mda- ma duc sa imi i-au o cafea.

Eu am avut o clega in timpul studiului aici de aproape 80 de ani, asa ca...repeat after me: yes, we can! Alpha face behaviourism, eu forensics si tu biologie celulara si facem un concurs, care isi sustine mai repede lucrarea de doctorat, ce'zci? Let's brake some barriers, taboos and...necks?! Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 10 June 2019 - 09:35 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42846 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 June 2019 - 09:54 PM

Vezi postareabristena, la 10 June 2019 - 06:57 PM, a spus:

Vezi postareabristena, la 04 June 2019 - 09:10 PM, a spus:

Fete dragi, sunt in plin proces de mutare, mai dureaza o saptamana, apoi de aranjat casa, dar o sa vin cu niste info cat de repede pot

Bristena nu mai Imagine postata, cred ca stiu de ce... isi asteapta cafeaua ei Imagine postata

Am lipsit motivat 🙂 si o sa mai lipsesc saptamana asta, casa plina de cutii, nu stiu unde da aranjez lucrurile (ca nu.s ale mele), am dejtele de la maini ca butucii, abia scriu p.aci ca nu nimeresc literele, in plus, m.am invartit si de.o raceala :), da' le.oi birui io pana la sfarsitu' saptamanii (ca drac mort n.am vazut inca 😀)

Fiica d®acilor, keep rockin', babe! Noi te sustinem sufleteste! Sa mai tii mainile in apa rece, sa bei apa plata multa, sa tii picioarele puse pe o perna, ceva mai sus decat restul corpului. Si sa scrii ori de cate ori ai chef si nevoie de noi :rolleyes: Imagine postata

Vezi postareaany_annette, la 10 June 2019 - 06:26 PM, a spus:

Astea sunt, 66.7% masline taggiasche, 32% ulei extravirgin de masline,sare si corector de aciditate. Recomand.

Atasament 20190610_182440.jpg

Chiar vroiam sa te rog sa le faci o poza. Multumesc mult! Avem si noi produse Italiamo, nu mereu. O sa ma uit dupa ele chiar. Ce iti face baietica? Nu pui si tu o pozica sa il vedem?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42847 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 June 2019 - 10:43 PM

Lori, saru-mana de sfaturì si incurajari

Pe jumate adormita, ma'c in pat data reusesc sa escaladez cutii 🙂
fiica dacilor

#42848 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 11 June 2019 - 04:52 AM

Fisier atasat  5c023b606d484489beac0f7c27105565.jpg (68.91K)
Azi : cafea la cazan Imagine postata

Fisier atasat  720588f06c018897405fdbf5995c034c.jpg (53.88K)
Fisier atasat  0525b9578ac611004a945191f007ca41.jpg (20.23K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42849 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 11 June 2019 - 08:19 AM

'neața! E vară și la noi. Așa că vă ofer socată, cu diferite arome: soc, salcâm, trandafir. Poza nu-i a mea, dar trebuie să mă credeți pe cuvânt că am făcut din toate.
Imagine postata

Multă sănătate tuturor!

#42850 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 11 June 2019 - 08:24 AM

hello, hello, 24C la mine, vant si promisiuni de 32C :rolleyes:
aseara fu bine, a venit un nor fara ploaie, dar s-a racorit usor...Giani, 25C la mine in casa, inca nu am dat pe AC dar presimt ca mult nu mai e!

buey, ce sa zic :) , aveti niste dorinte asa de academice de mi-e rusine de ce-as vrea io: vreau sa invat sa folosesc masina de cusut. o am de vreo 8 ani, i-am bagat ata-n ac dupa carte si cam la stadiul asta am ramas. ba, vazand de curand niste tutoriale pe net, am constatat ca nici ata n-am bagat-o bine, de-aia se rupea mereu si de-aia am abandonat-o. mereu imi scoate omu' ochii ca mi-a luat-o degeaba.
deci printre calatorii si invatarea limbilor straine, as vrea sa invat sa cos la masina. aspiratii de-astea mai modeste :)

zile bune, glorie!

#42851 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 June 2019 - 09:43 AM

Lore, love you, asa pur si simplu fara condimente si mirodenii.Natűr.
:floare:

Daca tot vorbeati de hobbyuri eu m-am apucat de limba maghiara.Copilarind in Brasov aveam vecini si prieteni maghiari.Spre surprinderea mea am descoperit ca inca imi aduc aminte cuvinte invatate de la ei si scurte fraze.
Deci daca avem vorbitori de limba maghiara astept lectii.😁

Acum ma limitez la aplicatii pe telefon si videouri pe you tube. :happy1:

#42852 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 June 2019 - 09:56 AM

Vezi postareamoatza, la 11 June 2019 - 08:24 AM, a spus:

hello, hello, 24C la mine, vant si promisiuni de 32C :floare:
aseara fu bine, a venit un nor fara ploaie, dar s-a racorit usor...Giani, 25C la mine in casa, inca nu am dat pe AC dar presimt ca mult nu mai e!

buey, ce sa zic :happy1: , aveti niste dorinte asa de academice de mi-e rusine de ce-as vrea io: vreau sa invat sa folosesc masina de cusut. o am de vreo 8 ani, i-am bagat ata-n ac dupa carte si cam la stadiul asta am ramas. ba, vazand de curand niste tutoriale pe net, am constatat ca nici ata n-am bagat-o bine, de-aia se rupea mereu si de-aia am abandonat-o. mereu imi scoate omu' ochii ca mi-a luat-o degeaba.
deci printre calatorii si invatarea limbilor straine, as vrea sa invat sa cos la masina. aspiratii de-astea mai modeste :happy1:

zile bune, glorie!

Pff!! stai bine 28,2 la mine in casa acum la ora 10 se face 29 virgula ceva pan' deseara si toate geamurile au stat numa deschise...si ma apuc de facut pastai de alea galbene late cu ciocanele de pui si salata de ardei copti (ca gasii iar la reducere) asa ca ma apuc de copt or sa mearga iar toate ochiurile de la aragaz,nici eu nu am pus inca aerul conditionat ca am zis ca toata vara ce o sa fac daca o iau de pe acu'?! nici nu stiu pe unde-i telecomanda si daca are baterii =))

#42853 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,585
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 11 June 2019 - 10:06 AM

Citeaza

Blackie nu mai spune nimic, s-a suparat ca am lasat-o sa bea singura cappuccino-ul in piata mare din Luxemburg...vin, viiiiiin! [Ma mai uit prin catalog intre timp :happy1:

Citeaza

Blackie se consoleaza cumparind bagheta de la distributor automat in Franta :happy1:

Valeu, vad ca s-a strigat catalogul. Noroc cu Adriana ca mi-a motivat (sper) absenta :floare:

Lapo, am revenit la baza, la Luxembourg se anunta vreme buna, cafea este, piata mare este-desi e cam santier dar merge- deci hai!
Am fost cateva zile in Normandie si nu am venit cu mana goala, v-am adus "di tati" , branzeturi, pate si terine, smantana cruda, unt si lapte nepasteurizat, fructe de mare, prajituri, biscuiti sables de Normandie si madeline cu lamaie. Ah, da, si uitam de baghetele de la "dozator". Cum zicea Adriana, am vazut pentru prima data in Franta automate de baghete, 24/24 7zile din 7.
Fisier atasat  Normandie2.jpg (40.72K)

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de black_cat: 11 June 2019 - 10:07 AM

brain loading....please wait....

#42854 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,061
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 11 June 2019 - 10:08 AM

Hello! Nori la orizont la mine. Eu tusesc de dimineara de ma apuca nervii. Am tot bagat aerosoli cu ulei de cimbru, ceai si pastile de gat. Imi zice omu sa merg la dr dar ce sa-i spun doctorului, ca lucrez in mediu cu praf si curent? Ar trebui sa schimb jobul, dar unde sa ma duc la varsta mea cand toti vor doar absolventi fara pretentii?

#42855 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 11 June 2019 - 10:29 AM

Am reusit sa va citesc din urma, weekenduri pline si productive la voi vad. Si pentru ca ieri a fost sarbatoare aici deci azi e prima zi din saptamana, va doresc una superba.
Despre hobbiuri la mine e fotografia si cititul. Sotul m-a surprins acum cativa ani mi-a facut un cadou de Craciun total neasteptat- cursuri de fotografie. Eu singura probabil ca nu m-as fi dus pentru ca nu consideram ca sint destul de talentata. Sa nu credeti ca acum sint la nivel profesional, tot la categoria amatori sint, insa am invatat o gramada acolo.
Despre ce mi-as mai dori de la viata, as vrea sa ajung in China, Japonia si Vietnam. Bine, nu as zice nu la a vedea lumea intreaga insa stiu ca asta nu e realizabil, nu pentru mine, asa ca visez un pic mai restrans :floare:.

#42856 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,518
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 June 2019 - 11:03 AM

Ce de-a bunatati ne-ai adus, mersi frumos :floare:

#42857 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 June 2019 - 11:30 AM

Fisier atasat  Caffè-per-tutti-gli-amici-immagini.jpg (233.17K)

Fisier atasat  25-caffe.jpg (43.12K)

Si, in timp ce.mi beau cafeaua, ma duc sa citesc noutatile p.aci pe forum
fiica dacilor

#42858 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 11 June 2019 - 03:21 PM

Ieleeeeu, ieleeeeeeuuu la tuliomon'!
Voi realizati ca avem niste asasine foarte foaaaaaarte talentate si rafinate pe aici pe forum?

Blackieeeeeee, premiu la categoria de mai sus, sectia crime gastronomice. Ma mai gandesc cine sunt pe doi si trei.

https://www.smilies....ilie_sp_034.gif
Wow, Any, deja peste 35°C la tine? Valeu!

Oficial este

Imagine postata

Faaaaaain, cafele, cocetailuri, socate!Yep, it's summer, alright! Va urez una cu mult soare, interior mai ales!

@ Blackie : Ti-am lasat mesaj la topicul cu pleata noastra cea bogata :happy1: Bravo sotului. Eu am primit manuale, dar recunosc ca mi-ar placea sa fac cursuri, este mult mai fan. Am fost chiar si in cercul micilor fotografi la Casa Pionierilor. Unchiul meu - fie el vesel acolo unde e acum - a fost fotograf si pictor. Avea acasa camera obscura si imi placea sa ma uit cum developeaza. Ne bagam mereu, eu si vara-mea pe ascuns in camera lui si avea baliutele cu lichidul special de developat. Daca ne prindea pe-acolo ne tragea cate o mustruluiala! Dumnezeule, cat a mai evoluat fotgrafia de atunci. Eu am visat mereu ca voi lucra pentru National Gepgraphic, wildlife photographer Imagine postata

@ Moatza: Dupa ce mi-am sacrificat atatia ani treburilor academice...singurii parametri care mi-au crescut sunt:
1: portbagaju' si mai ales celulita de pe el Imagine postata2: respectul, si asta enorm, pentru cei cu asemenea indemanari manufacturiere. So, Moatza, go for it!

Tot @ Moatza: Ai spus ca ai apelat la metodele drastice tocmai ca sa poti controla ghrelina. Au trecut niste anisori intre timp. Ai avea chef sa povestesti asa in retrospectiva ce si cum? Plusuri, minusuri? Ce spui din acest punct in care esti privind inapoi? A fost bine, nu ca ai facut operatia? Ai mai face-o, ai recomanda-o? De ce (nu)? Daca ai chef, poti reanima topicul.

Te intreb pentru ca au aparut rezultate mai noi vis-a-vis de "hormonul foamei", ghrelina si leptina, inhibatorul foamei. Cica acum s-ar face injectii cu leptina chiar.

@ Adriana, preluat de la topicul Carmellei:

Vezi postareaAdriana, la 11 June 2019 - 07:55 AM, a spus:

Ma bucur ca ne impartasesti si aici experienta asta si ai de ce sa fii mindra :floare:
Ma bucur sa vad ca Slowfoodul prinde radacini in Romania si sper sa faca treaba buna.
Distractie placuta si spor la treaba, sa fie totul bine asa cum iti doresti, si sa n-ai emotii ca n-ai de ce.
Si cind ai timp povesteste-ne.

Banuiesc ca te referi la mediatizarea slowfoodului ca prinde radacini in massmedia, nu? Sau am inteles eu aiurea? Ca slowfood-ul in sine, gatitul clasic, e inca de baza in Romania...poate mai putin in orasele mari gen Bucuresti, unde sunt raspandite fast-foodurile si restaurantele de tot felul, insa in provincie...tot slowfoodul domneste, slava cerului!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42859 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 11 June 2019 - 03:38 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 11 June 2019 - 03:21 PM, a spus:

Ieleeeeu, ieleeeeeeuuu la tuliomon'!
Voi realizati ca avem niste asasine foarte foaaaaaarte talentate si rafinate pe aici pe forum?

Blackieeeeeee, premiu la categoria de mai sus, sectia crime gastronomice. Ma mai gandesc cine sunt pe doi si trei.

https://www.smilies....ilie_sp_034.gif
Wow, Any, deja peste 35°C la tine? Valeu!

Oficial este

Imagine postata

Faaaaaain, cafele, cocetailuri, socate!Yep, it's summer, alright! Va urez una cu mult soare, interior mai ales!

@ Blackie : Ti-am lasat mesaj la topicul cu pleata noastra cea bogata :happy1: Bravo sotului. Eu am primit manuale, dar recunosc ca mi-ar placea sa fac cursuri, este mult mai fan. Am fost chiar si in cercul micilor fotografi la Casa Pionierilor. Unchiul meu - fie el vesel acolo unde e acum - a fost fotograf si pictor. Avea acasa camera obscura si imi placea sa ma uit cum developeaza. Ne bagam mereu, eu si vara-mea pe ascuns in camera lui si avea baliutele cu lichidul special de developat. Daca ne prindea pe-acolo ne tragea cate o mustruluiala! Dumnezeule, cat a mai evoluat fotgrafia de atunci. Eu am visat mereu ca voi lucra pentru National Gepgraphic, wildlife photographer Imagine postata

@ Moatza: Dupa ce mi-am sacrificat atatia ani treburilor academice...singurii parametri care mi-au crescut sunt:
1: portbagaju' si mai ales celulita de pe el Imagine postata2: respectul, si asta enorm, pentru cei cu asemenea indemanari manufacturiere. So, Moatza, go for it!

Tot @ Moatza: Ai spus ca ai apelat la metodele drastice tocmai ca sa poti controla ghrelina. Au trecut niste anisori intre timp. Ai avea chef sa povestesti asa in retrospectiva ce si cum? Plusuri, minusuri? Ce spui din acest punct in care esti privind inapoi? A fost bine, nu ca ai facut operatia? Ai mai face-o, ai recomanda-o? De ce (nu)? Daca ai chef, poti reanima topicul.

Te intreb pentru ca au aparut rezultate mai noi vis-a-vis de "hormonul foamei", ghrelina si leptina, inhibatorul foamei. Cica acum s-ar face injectii cu leptina chiar.

@ Adriana, preluat de la topicul Carmellei:

Vezi postareaAdriana, la 11 June 2019 - 07:55 AM, a spus:

Ma bucur ca ne impartasesti si aici experienta asta si ai de ce sa fii mindra :happy1:
Ma bucur sa vad ca Slowfoodul prinde radacini in Romania si sper sa faca treaba buna.
Distractie placuta si spor la treaba, sa fie totul bine asa cum iti doresti, si sa n-ai emotii ca n-ai de ce.
Si cind ai timp povesteste-ne.

Banuiesc ca te referi la mediatizarea slowfoodului ca prinde radacini in massmedia, nu? Sau am inteles eu aiurea? Ca slowfood-ul in sine, gatitul clasic, e inca de baza in Romania...poate mai putin in orasele mari gen Bucuresti, unde sunt raspandite fast-foodurile si restaurantele de tot felul, insa in provincie...tot slowfoodul domneste, slava cerului!

Premiu sau pedeapsa ? :floare: Desi pedeapsa am primit-o acasa cand m-am urcat pe cantar- kile in plus. Gata, fara baghete, fara prajituri - ah apropo- a fost si ciocolata- ciocolata cu ceva de lavanda prin ea- prima data cand am mancat asa ceva; valeu, ce buna! De azi la pascut tata!
La cercul de fotografie am fost si eu, la Casa Pionierilor. Si la cercul de desen, si la cel numit "Prietenii Naturii" cu care mergeam in expeditii pe munte, Piatra Craiului, cu rucsac si corturi in spate, si conserve si mancare sa ne ajunga pe cateva zile. Si eram clasa a 6-a si a 7-a cand am mers, si nu erau telefoane mobile, nici macar telefoane fixe sa ne sunam parintii care nu stiau de noi cu zilele. Bine, aveam un profesor cu noi dar oricum, acum cand am avut si eu copil ma intreb cum au dormit parintii mei in toate noptile alea?

#42860 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 11 June 2019 - 04:28 PM

Hello intr-o zi de marti!La mine a plouat ieri toata ziua si peste noapte. Acum pare ca s-a oprit. Imi place ca parca traiesc in jungla- vegetatia e in elementul ei.
Azi se anunta o zi plina asa ca ar trebui sa ma misc mai cu talent.
blakie ce bine arata totul !!! Nu am mai mancat paine/bagheta de multa vreme. Cateodata imi vine si mie pofta dar... aia e! Sigur nu as refuza ce e pe langa bagheta. Poate la melci as avea o retinere :floare:
Lori- eu chiar nu am auzit de injectii cu leptina. Nu zic ca nu s-or face, dar nu am auzit.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2141
  • 2142
  • 2143
  • 2144
  • 2145
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul