adi_edi, la 10 June 2019 - 01:11 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 10 June 2019 - 12:46 PM, a spus:
Imi plac enorm muncile casnice mai degraba tipice pentru barbati, mecanica as vrea tare tare mult sa fac. Ador sa deschid capota la masina sa ma holbez, sa pun uleiul de motor, ala antigel...asa se zice pe romana?, cand imi duc masina la revizia tehnica, mama ce-mi mai place sa ma uit in burta ei cand o ridica pe platforma si merg cu mecanicul si imi arata aia, ailalta. Siiiii, adooooor sa conduc

Fix la asta ma gandeam zilele trecute. In primul rand la limbi straine, si anume franceza. Ne-am lovit la serviciu de niste situatii pe care nu le-am intalnit pana acum, si ar fi fost mai usor daca vorbeam amandoua limbile. Nu e obligatorie franceza, dar as vrea sa o invat de "distractie", ma gandesc din ce in ce mai mult la asta.
Mecanic auto m-as face daca as putea da timpul inapoi; nu ma pricep deloc la masini, dar mi-ar fi placut sa invat.
Lili, Any, bine ca mai faceti prezenta, ca altfel va lasa repetente doamna profesoara!
Mai scriu si eu asa din cand in cand, nu prea am nimic interesant de zis, dar macar ma fac vazuta pe aici

E cald de mori aici la mine, peste 35 de grade in fiecare zi, ieri record pe vara asta 38.
Acum m-am apucat de fiert niste fasole verde, cum ziceam noua ne place mult salata cu umei ev, otet balsamic, sare, piper, oregano si masline mici, "taggiasche" le zice, un soi de masline din regiunea Liguria. Eu de ex le gasesc la Lidl extraordinar de bune, cu samburii scosi si puse in borcan cu ulei extravirgin.