ce de-ati mai scris!!!!!lipseste omu' nitel si trebuie sa citeasca romane cand se intoarce
si eu tot la cuptor le fac, nici nu le stiu gustul ai mei prajite. snitele nu am facut la cuptor decat bucatii(feliute) subtiri de pui dat prin maglavais ca snitelele si bagat la cuptor. alea da le fac ca se fac usor si repede, snitele mari nu am incercat.
si cartofii 'prajiti" tot la cuptor ii fac. dietetici

desi fetele stiu diferenta nu le mai deranjeaza de acuma. inainte faceau gura ca nu au gust cum stiu ele, adica inecati in ulei.
eu m-am trezit la 5.30 ca am auzit un zgomot (se construieste langa mine oarecum si au trantit nenii aia ceva. desi e ilegal aici sa faci zgomot pana la 7 dimineata au gresit si ei). tocmai bine ca m-am trezit ca picea mea nu avea patura pe ea deloc

...o avea ma'sa pe toata si fata era chircita. cum am invelit-o cum s-a intins si doarme de bubuie
aseara ii zicea lui: e bine sa dorm toata noaptea la tine in pat daddy
apropo, stiti cum am bagat iepurii in cusca aseara? (o sa ma urasca mai rau de-acuma): cu apa, cu furtunul

le-am stropit si au fugit in cusca de numa! cum de nu m-am gandit?? dupa ce am alergat dupa ele de obosisem. Sara radea dar nu ma ajuta deloc. si pe urma am vazut furtunul si mi s-a aprins beculetul. urat se mai uita la mine amanoua din cusca