Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#5821 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 13 October 2011 - 10:57 AM

Vezi postareaMaya, la 13 October 2011 - 07:39 AM, a spus:

Mi-am facut un ceai buuuun de tot!
Fructe uscate, o bucatica de scortisoara si un sfert dintr-o lamîie. Toate într-o cana maaare. Turnat apa fierbinte, iar acum miroase a Craciun în casa! B)

Neata BUNA! Mi-e frig! te rog, Maya un ceai de ala si la mine, bag si eu 4 cani de ceai pe zi, am avut unele minunate de la Pukka (love, pleasure, detox etc toate cu ingrediente organice). Acu le-am terminat si mai am unele de la Teekanne (immunitea, beautytea, ca pe ala breastfeeding nu-l mai beau deocmdt :sleepy1: ). Am si eu o pungulita de fructe uscate, am si batoane de scortisoara, lamai nu mai am asa ca o sa urmez reteta sa fac si eu de asta in we. merci de reteta :sleepy1: .

O ZI SUPER TUTUROR!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#5822 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2011 - 11:03 AM

Vezi postareaAngel, la 13 October 2011 - 08:55 AM, a spus:

maine dimineata la 7.30 trebuie sa fiu la aeroport ca vine soata :sleepy1: deci la 6 trebuie sa ies pe usa. cred ca iau picea direct in pijamale, in scaun si gata...nu ma da afara din aeroport daca e in pijama nu? :sleepy1:...s-ar putea sa nu vrea sa iasa din masina la cat de cocheta e mandra B)

ne ducem la socri dupa si stam acolo seara, socrul nici sa n-auda , vrea sa faca gratar (eu cred ca le e dor de cand nu mai sant asa aproape de noi sa ne vizitam ca inainte :D ).

in wend 27-31 grade la noi...yuppiiiii

pai si duci cocheta la gratar in pijamale? da-i o pijama cu colanti macar si infasca si un hanorac fancy peste bluza de pijama dimineata, sau iei bagaj pt la socri?

ce iarna mai e si aceea la voi? la noi e doar toamna si sunt mai putin de 10 gradute firave, desi ieri s.a mai incalzit
azi pare ca vine ploaia, e mohorat si spre valcea am vb la tel, cica ploua ...

#5823 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2011 - 11:05 AM

Ioana sa-ti traiasca nepoata sa fie sanatoasa si asa aiba noroc! merci de tratatie!

Armina, M_rules, Sorina si Boni mi-e dor de voi, ia poftiti si voi la ceai si la tort! Scot si eu ciocolata 99% :sleepy1: Cat despre Petunela, Sissi nu le-am vazut de un secol! s-a terminat vacanta, poftiti la semineu! :sleepy1:

#5824 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 13 October 2011 - 11:08 AM

e primavara tu :sleepy1:
iau schimburi in valiza ca dormim acolo oricum, ar fi stat in pijama pana ajungeam la socri dar fiind dimineata si fara MD o sa ne oprim undeva sa mancam :sleepy1: si pun pariu ca nu iese din masina in pijamale B)

mi-e urat sa o trezesc la 6, daca se trezeste ea bine, daca nu o car pana jos si poate mai doarme nitel. e lumina insa la ora aia.

Ioana, cand nu e el acasa dorm cu o bita de baseball :D dar nu am gasit-o B)...pe onoarea mea as da inainte sa intreb ce cauta la mine in casa B)

#5825 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2011 - 11:39 AM

:D primavara? pai si iarna cand a fost, intr-o marti? mistoaca vreme la voi acolo :) vreau si eu sa am casa la ocean :)

dar cum ar putea sa intre cineva la tine in casa? tii usa descuiata noaptea? ia un caine de curte sa te anunte daca asa e vorba pe acolo ...

#5826 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2011 - 11:49 AM

Vezi postareaAngel, la 13 October 2011 - 11:08 AM, a spus:

daca nu o car pana jos si poate mai doarme nitel

in luna a 5-a si mai cari ditamai copila? ufff :) sigur eu nu m.as descurca cu inca unul si la cat se anunta asta mica de atomica, deja, cred ca mi-ajunge 1 si energica, ca buna ...mai vedem ... :)

#5827 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2011 - 12:48 PM

Vezi postareaDexter, la 12 October 2011 - 06:33 PM, a spus:

nu am simţit nici o urmă de sarcasm în postul geaninei. draga mea şi bunica mea ar avea de comentat la chiftelele făcute în cuptor.

Dexter, tot ma gandeam amuzata sa te intreb: ce crezi ca ar spune bunicile noastre daca ar vedea cum fierbi tu (noi) si mai ales ca si mananci lighioane de tipul Virginel Lobster si altii ? :) Si bunicilor mai ales consumul scoicilor si al caracatitelor cred ca le-ar comenta de numa' ... sau esti de prin vreo zona marina unde s-a mai pomenit ?... desi la noi in tara, mai rar ... si asta nu pricep eu: de ce? de vreme ce avem iesire la mare. Ei dar despre aceasta nedumerire a mea am mai scris ..., doar ca nu am primit un raspuns care sa ma multumeasca ... :) sau is doar incapatanata io?

#5828 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 13 October 2011 - 01:06 PM

Neata si din toamna Canadiana...ploua si ploua si nu se mai termina ploaia..dar nu e foarte rece, chiar am dormit cu usa deschisa la balcon si a fost aer curat si placut.

Ingerico sa aveti vreme frumoasa la socrii :). Cuscro, da incoa o ceasca de ceai ca fie-ta a fost in criza de iubiri toata noaptea si nu m-a lasat sa dorm..sper sa nu adorm in drum spre munca.
La multi ani nepoatei, Ioana ! Si Giorgiana ma bucur ca te-ai dus al dentist..e pacat sa stai cu durere de masele..

Azi e zi lungaaa...e ziua sefului maine si-l ducem la carciuma surpriza diseara, dar eu nu mai vin acasa de la munca, asa ca voi munci de zor cel putin 10 ore. Astept cu nerabdare week-endul cu toate ca s-au anuntat doar 10 grade :)
A cat is a friend fur-ever !

#5829 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 13 October 2011 - 01:44 PM

a fost lunga iarna asta si ploioasa :)
nu dorm cu usa descuiata dar nu cred ca-i opreste aia pe hoti. as putea sa pun alarma doar jos dar daca se declanseaza cumva peste noapte fac direct atac de cord :)

Sara are 16 kg, nu e asa grea...o mut de colo colo usor. Ada la 20kg e alta poveste.

cum sa nu te descurci? te acomodezi si nici nu mai stii cum era inainte. ia incearca :D

#5830 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2011 - 01:53 PM

sa cari 16 kg? stiu: cand e copilul tau si se lipeste de tine pare un fulgusor scump, dar nu stiu daca gravidosenie fiind e taman bine sa faci asta
pai si cum sa intre? sparg usa? pai ce nu auzi? :) dar se intampla asa ceva in zona frecvent? sau pur si simplu ai vreo temere tu ?

#5831 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2011 - 01:57 PM

Vezi postareaMariaSan, la 13 October 2011 - 01:53 PM, a spus:

pai Geani, deci tu ingredientele le presari si nu le aranjezi? poti descrie mai in detaliu (asa ca la prosti ) cum le presari? Eu fac la fel ca tine mai putin aranjatul ingredientelor: eu dupa sos asez intai feliile de carne/salam simetric si cu spatiu itnre ele, apoi pun cu atentie la fel de simetric feliile de ceapa samd... aranjez totul ca in armata de parca in asta ar sta viata mea

bine ca ai zis tu Maria, ca acelasi bai il am si eu, plus ca imi iese prea incarcata si ramane usor cruda blatul (foarte subtire) pe alocuri ceea ce ma nemultumeste si ma face sa o fac si mai rarutz, ca mai buna iaste aia din oras intr-un loc unde o fac buna...

#5832 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 13 October 2011 - 02:16 PM

Mneatza la toata lumea si bine v-am gasit!
Si la mine e ploaie, si trebuie sa plec intr-o jumate de ora! Si taaare as mai lenevi in pat!

Ce mai faceti bun de papa azi?
Geany, unde esti? ce ne dai bun?

#5833 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 13 October 2011 - 02:19 PM

Vezi postareaDaniella, la 13 October 2011 - 01:53 PM, a spus:

sa cari 16 kg? stiu: cand e copilul tau si se lipeste de tine pare un fulgusor scump, dar nu stiu daca gravidosenie fiind e taman bine sa faci asta
pai si cum sa intre? sparg usa? pai ce nu auzi? :) dar se intampla asa ceva in zona frecvent? sau pur si simplu ai vreo temere tu ?

daca el nu e acasa ma gandesc la orice. nu am auzit de asa ceva inca dar a fost o spargere pe timpul zilei chiar in fata mea aici. nu era nimeni acasa insa, au urmarit hotii :)

nu mai e pericol de-acuma si nu o car mult, doar de colo colo cat mai pot, tu crezi ca o tin mereu?

#5834 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 October 2011 - 02:20 PM

Vezi postarearalesu, la 13 October 2011 - 02:16 PM, a spus:

Geany, unde esti? ce ne dai bun?

Pizza ,pe seara vreo 2 paste cred :) gogosi...Sunt numai eu cu copii si ne facem de cap :)

#5835 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • LocationMontreal

Postat 13 October 2011 - 02:21 PM

Vezi postareaUma, la 13 October 2011 - 01:06 PM, a spus:

Cuscro, da incoa o ceasca de ceai ca fie-ta a fost in criza de iubiri toata noaptea si nu m-a lasat sa dorm..sper sa nu adorm in drum spre munca.

Da ce face cand e in criza? Miorlaie?
Matusa mea are un catzel caniche si a sculat-o la 2 noaptea sa mearga afara la pipi, si cand au ajuns afara nu s-a dus la pipi, ci la usa vecinilor unde era catzelusa in calduri!

Astept cu nerabdare week-endul cu toate ca s-au anuntat doar 10 grade :)

Si la mine o sa ploua, iar avem tu motiv de putoreala ! :)

#5836 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2011 - 02:52 PM

Vezi postareamoatza, la 12 October 2011 - 07:29 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 11 October 2011 - 09:37 PM, a spus:

ideea jeannetei cu hribi e grozava si nu cred ca am mancat niciodata chiftele de carne+hribi :)

si baga si-un dovlecel ras si scurs. ies asa de bune :)

merci de ideee! ai dreptate si chiftelute de dovlecei imi plac

mooooama dar ce de muraturi ai facut! cand avusasi timp? asa multe papati voi? noi de cand e salata verde toata iarna, am mai redus cu mruaturicile. le mancam acu pe iarna pana in craciun, cat e pofta, vreo 2-3 salate boef si apoi treceam pe salata verde si muraturile pas.
imi place mult ultimamente sfecla rosie si ardeii copti, mai mult ca muraturile
imi plac castravetii de vara, aia dulci si cu un ardeias iute sa iasa si usor picanti

iau si eu vreo 5-6 kg de gogo sa-i pun in we, asta ar fi o premiera pt je. Sa vaz ce reteta sa aplic.

#5837 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 13 October 2011 - 03:17 PM

pauza de un ceai, da careva?
pana diseara sper sa termin cu baile si sa pai apuc sa fac si ceva de papa.
Azi am avut bafta ca spalam geamurile la dormitoare si am fost pe faza ca domsoara blanoasa iara imi aducea chitaitorul in casa.:notworthy:)

Eu inca ma minunez cum unele femei pot fi asa de....delasatoare, asta ca sa nu zic ingalate.aproape2 ore mi-a luat sa spal baia din care 1,5h numai sa frec cabina de dus.stau sa beau un ceai si ma mut la cealata.noroc ca-i mai mica si acolo am doar dus.deci am sa zabovesc doar 1,5h :)))
bine ca nu ploua

Daniella trimite si la mine niste gogosari ca aici nu gasesc
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#5838 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 13 October 2011 - 03:19 PM

Daniella, pai cum vrei sa pui gogosarii!?!?
Noi ii punem in borcane de 800 g., taiati in 4 si lasati de pe o zi pe alta cu otet, sare, zahar, nu stiu proportia exacta, dar daca te tenteaza iti spun, sa-si lase zeama si dupa aceea pusi in borcane cu cate o bucatica de hrean.
Ardei copti si pusi in cutii la congelator am facut deja doua transe.
Iar de muraturi se mocupa al meu sot. Baiat harnic!
GEORGIA

#5839 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 13 October 2011 - 03:22 PM

Vezi postareaIoana, la 13 October 2011 - 03:17 PM, a spus:

pauza de un ceai, da careva?
pana diseara sper sa termin cu baile si sa pai apuc sa fac si ceva de papa.
Azi am avut bafta ca spalam geamurile la dormitoare si am fost pe faza ca domsoara blanoasa iara imi aducea chitaitorul in casa.:notworthy:)

Eu inca ma minunez cum unele femei pot fi asa de....delasatoare, asta ca sa nu zic ingalate.aproape2 ore mi-a luat sa spal baia din care 1,5h numai sa frec cabina de dus.stau sa beau un ceai si ma mut la cealata.noroc ca-i mai mica si acolo am doar dus.deci am sa zabovesc doar 1,5h :)))
bine ca nu ploua

Daniella trimite si la mine niste gogosari ca aici nu gasesc

Mama, nasol! Adica vrei sa spui ca individa de la care ati cumparat casa era asa de jegoasa!?!?
Dar de unde gaseste domnisoara atatia chitaitori, cred ca nu este de bine ca aveti atatia in preajma!
GEORGIA

#5840 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 13 October 2011 - 03:28 PM

Vezi postarearalesu, la 13 October 2011 - 02:21 PM, a spus:

Cuscro, da incoa o ceasca de ceai ca fie-ta a fost in criza de iubiri toata noaptea si nu m-a lasat sa dorm..sper sa nu adorm in drum spre munca.

Da ce face cand e in criza? Miorlaie?
Matusa mea are un catzel caniche si a sculat-o la 2 noaptea sa mearga afara la pipi, si cand au ajuns afara nu s-a dus la pipi, ci la usa vecinilor unde era catzelusa in calduri!

Astept cu nerabdare week-endul cu toate ca s-au anuntat doar 10 grade :)

Si la mine o sa ploua, iar avem tu motiv de putoreala ! :)

Maya pufoasa ori sare direct pe mine, ori vine langa mine si incepe sa mioralie (adica imi povesteste)imi face masaj cu labutele, pune boticul pe obraz si toarce ..e normala dragostea de la ora 2 noaptea, dar azi noapte a fost mai tot calare pe mine...nu ma deranjeaza, ca o am de ceva timp si mi se pare ciudat cand nu vine sa-mi povesteasca una-doua.

Cu putoreala, asa e...acum s-a oprit ploaia, e chiar caldut afara, dar intuneric. Am pus de cafea mare si sper sa ma trezesc curand :notworthy:
A cat is a friend fur-ever !

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic