Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 494
  • 495
  • 496
  • 497
  • 498
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#9901 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 10 January 2012 - 12:36 PM

Buna dimi la tot hanul!

Bea putin mai bine dimineata, aseara si azi noapte 39,5 am vegheat-o si monitorizat-o toata noaptea si administrat la 4h antitermicele si de 3 ori facut aerosoli. Dimineata la ora 6 scazut febra la 38,2 si la ora 10 prima oara ca nu a mai facut febra inainte de adminitrare paracetamol.... pana atunci nu stiam cum sa teaca orele alea 4 mai repede sa-.i mai dau, ca ardea. Sper sa scapam de antibiotic si de data asta, daca azi merge mai bine. Azi noapet a fost bolovan si dimineata nu pueta sa se trezeasca: galagie, o miscam, degeaba era lemn. Doar de aerosoli se enerva si-mi tragea de tub, dandu-l la o parte. Sa dea DD sa fie bine si sanatate la toata lumea!
Angel succes cu lighioanele sa scapati repede si cu parul lung de ele!

Vezi postareaGeany, la 10 January 2012 - 11:40 AM, a spus:

Cerule' fasole cu afumatura si bors aveam si eu in plan ,dar ca niciodata a zis sotul sa o aman pe saptamana aviatoare ca vrea sa tina si el putin acum cu mine :P nu de slabeala doar o detoxifiere asa (adica fara prajeala si mancat portii mai mici si la timp,un fruct si deastea)dar altfel asi fi facut si eu ,ale tale bucate arata intr-un mare fel. :angryfire:

ce veste buna ca te sustine sotul! uite ca tot te planegeai ca nu ai elan. ... eu te inteleg perfect e f greu cand gatesti sa te abtii! si eu cand vin infometata dc gasesc mancare acasa facuta ma iaimi pierd controlul si intru in blide! daca gatesc ceva bun la fel! e tare greu! la serviciu ma descurc binisor, dar acasa de cand am bucatareasa in garnizoana iar e dificil!
Azi dimi mancat o nectarina, acum deja sunt la salata mixta(salata verde + masline + 2 oua fierte, cativa hribi murati, 1 conserva micuta ton si 3 rosioare cherry, EV+lamaie).
Pe la 5 bag 10 samburi de migdale. Diseara sa vad cum ma tin tare.

merci de cafea. Am fugit la treburi.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#9902 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 10 January 2012 - 12:43 PM

Off! Dani' ma temeam ca astea vor fi vestile despre noaptea cu Bea' :P

Cat despre slabeala tot nu ma trage inima :angryfire: deloc,da deloc,deloc ...ce rusine !!! :P

Eu sunt mai motivata primavara dupa paste (nu joi dupa pasti :P ) ca atunci e loboda si ceapa verde ,leustean si tot si-mi fac eu bors de loboda,branzica proaspata si buna cu salata verde,ceapa verde si ridichi,marar proaspat luat de pe taraba de la tarani...Asta si faptul ca tre' sa dau jos hainele groase si sa intru in alea mai subtiri ma motiveaza pe mine si ma tin de treaba cu elan..acum' :P

#9903 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 10 January 2012 - 12:59 PM

Daniella , insanatosire grabnica printzesei. Sa speram ca scapatzi de antibiotice :angryfire:

#9904 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2012 - 01:01 PM

Vezi postareaGeany, la 10 January 2012 - 12:43 PM, a spus:

Eu sunt mai motivata primavara dupa paste (nu joi dupa pasti :P ) ca atunci e loboda si ceapa verde ,leustean si tot si-mi fac eu bors de loboda,branzica proaspata si buna cu salata verde,ceapa verde si ridichi,marar proaspat luat de pe taraba de la tarani...Asta si faptul ca tre' sa dau jos hainele groase si sa intru in alea mai subtiri ma motiveaza pe mine si ma tin de treaba cu elan..acum' :P

daaa, e mult mai usor primavara cand apar verziturile, frunzeturile si legumele alea bune de la taran... :angryfire: te inteleg perfect! :P Nu-i musai acum, decat cum zice si sotul tau: o detoxifiere dupa atatea mancaruri grele (maioneze, purcel, mezeluri, piftii etc ... ).

#9905 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,781
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 10 January 2012 - 01:04 PM

am trecut sa va salut in graba.

multa sanatate la bolnaviori, mari si mici Imagine postata

#9906 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2012 - 01:07 PM

Vezi postareaMutti, la 10 January 2012 - 12:59 PM, a spus:

Daniella , insanatosire grabnica printzesei. Sa speram ca scapatzi de antibiotice :P

merci, Mutti :angryfire:

am vb acum cu mamaie, zice k nu mai are febra, s-a inviorat ... pe cand ieri si alalteieri era moaleee ... nu statea in sus ... zacea lungita pe noi si adormea ...Doamne ajuta!

SANATATE!

#9907 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 10 January 2012 - 01:13 PM

'Mna ziua! :angryfire:
Intr-un final am reusit sa citesc cele 80 de pagini scrise cand am stat in ceata. Da' acu' parca s-au mai ridicat norii si-am scos boticu' la inaintare.
La multi ani tuturor pentru 2012, sa ni se indeplineasca toate dorintele, sa avem parte de multa sanatate si restul or sa vina si ele, rand pe sir.

Ma scuzemuoati daca nu va scriu individual, dar mi-ar lua vreo 3 zile sa tot citez si sa raspund.... Si-asa m-a apucat behaitu' pana am citit tot! :P

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor mai mari sau mai mici! :P

#9908 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 10 January 2012 - 01:17 PM

Nu mai editez, ca n-are rost.
Stiu ca e amiaza, unii au halit, altii inca-si asteapta jupanii sa iasa din sedinte :angryfire: ca sa poata hali cate ceva, dar io va aduc ceva de beut:

Fisier atasat  1.jpg (38.05K)
Number of downloads: 0

Dar si micul dejun:

Fisier atasat  2.jpg (100.77K)

Fisier atasat  3.jpg (95.83K)

Fisier atasat  4.jpg (126.02K)

S-avem pofta, cu totii! :P

#9909 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2012 - 01:21 PM

A venit Foxulina!!! :angryfire:

Ti' pupez Fox',mi-a fost dor dispri tini' :P

#9910 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2012 - 01:25 PM

Vezi postareaDaniella, la 10 January 2012 - 01:01 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 10 January 2012 - 12:43 PM, a spus:

daaa, e mult mai usor primavara cand apar verziturile, frunzeturile si legumele alea bune de la taran... :angryfire: te inteleg perfect! :P Nu-i musai acum, decat cum zice si sotul tau: o detoxifiere dupa atatea mancaruri grele (maioneze, purcel, mezeluri, piftii etc ... ).

Dani' stii cum se spune :''pofta vine mancand'',o fi valabil si la slabeala,mai greu inceputul,acum nu vreau sa-l sperii prea tare pe marele carnivor de sot,si m-a inspirat ieri cireasa de pe tort ,o sa-i fac in viitorul apropiat puiul vanatoresc,si inca o salata de pastai (dealea verzi de la borcan,cu ulei de masline putin otet si usturoi)mi-au placut astea 2 si le am in plan.

#9911 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2012 - 01:25 PM

La Multi ani foxyy! bine ai venit la han si sa avem cu totii multa, multa sanatate anul asta!!!
iti iau 2 cocaze de-ale negre si o cescuta de ceai si am fugeat! :P
baga mare cu scrisul, antrenul si bunatatile pe la han, ca sa recuperezi :P Tu stii ce de ne.ai mai lipsit? Noroc ca au venit ajutoare sa mai ajute pe Stella si pe Geany la han ca nu mai pridideau cu bucatele ... :angryfire:

#9912 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2012 - 01:27 PM

Vezi postareaGeany, la 10 January 2012 - 01:25 PM, a spus:

Dani' stii cum se spune :''pofta vine mancand'',o fi valabil si la slabeala,mai greu inceputul,acum nu vreau sa-l sperii prea tare pe marele carnivor de sot,si m-a inspirat ieri cireasa de pe tort ,o sa-i fac in viitorul apropiat puiul vanatoresc,si inca o salata de pastai (dealea verzi de la borcan,cu ulei de masline putin otet si usturoi)mi-au placut astea 2 si le am in plan.

La slabeala vine pofta pe masura ce vin rezultatele, iar determinarea de la cap (A se citi: de la oglinda, de la o vorba, de la o proba ... ). La mine, cand am rezultat inceputul e in forta. Daca/cand nu am determinare/vointa, nu fac nici o branza (nu ma tine, nu rezist, nu obtin rezultat).
Cum facura puiul vanatoresc?

#9913 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 January 2012 - 01:28 PM

Foxulina :angryfire: :P , La multi ani cu bucurii si tie , dragutza mea.
Eu am pus un mare oloi ( ceaunul "stramosesc ") cu sos bolognese la facut, sa aiba miss.
acum e la fiert molcom.
sanatate la mari si mici. Ma bucur ca Bea e mai vioaie.
bafta la detoxifieri.

#9914 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2012 - 01:45 PM

Vezi postareaDaniella, la 10 January 2012 - 01:27 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 10 January 2012 - 01:25 PM, a spus:

La slabeala vine pofta pe masura ce vin rezultatele, iar determinarea de la cap (A se citi: de la oglinda, de la o vorba, de la o proba ... ). La mine, cand am rezultat inceputul e in forta. Daca/cand nu am determinare/vointa, nu fac nici o branza (nu ma tine, nu rezist, nu obtin rezultat).
Cum facura puiul vanatoresc?

Il facura f. fain ,au inabusit in tigaie cu putin ulei de masline bucatile de pui,au stins cu vin,pus rosii in sos,ce au mai pus?! :P ,usturoi,ceva mirosenii nu mai stiu (da' e chestie de gust) si masline ,apoi au transferat din tigaie intr-un vas si dat la cuptor...
Cam asa arata la final ...

Fisier atasat  Pui-vanatoresc.jpg (26.98K)

Am facut si eu reteta lui Alesandra Sipsni caut link si-ti pun,dar vreau sa incerc si asa,ca m-a inspirat... :angryfire:

Edit: asta era a lui Alesandra http://artaculinara....lla-cacciatora/

Ei au servit tot cu cartofi cu rosmarin dar facuti cuburi si dati la cuptor stropiti cu ulei maslinos...

Eu am gasit episodul e f. interesant dar nu cred ca e voie cu link (e site romanesc)si nu e voie ,dar cine e interesat sa dea cu gogu' cireasa de pe tort,va duceti acolo la video retete si asta e episodul 12 sezonul 7 ,gateste Dan Teodorescu solistul de la trupa Taxi ,a mai facut si o placinta cu ricotta si spanac,fain mi-a placut dar mai ales puiul si salata de pastai( aaa la puiul a pus si feleuri de anshoa)

#9915 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 10 January 2012 - 02:03 PM

O vecina de-a mea (nu stiu daca e aia de deasupra sau aia de dedesubt) frige peste.
Atat de puternic e mirosul ca mi-a intrat in casa cu toate ca am geamurile inchise.
Ca sa "remediez" cred ca diseara frig si eu. Mi-e pofta. Si fac si mamaliga.

#9916 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 10 January 2012 - 02:12 PM

Vezi postareaany_annette, la 10 January 2012 - 02:03 PM, a spus:

O vecina de-a mea (nu stiu daca e aia de deasupra sau aia de dedesubt) frige peste.
Atat de puternic e mirosul ca mi-a intrat in casa cu toate ca am geamurile inchise.

Ce n-am înţeles eu este dacă primeşti neshte musafiri cu mujdei.... :floare: - nu dau nume decât torturată ( cu peşte prăjit :hug: )
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#9917 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 10 January 2012 - 02:19 PM

Vezi postareakoral, la 10 January 2012 - 02:12 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 10 January 2012 - 02:03 PM, a spus:

Ce n-am înţeles eu este dacă primeşti neshte musafiri cu mujdei.... :hug: - nu dau nume decât torturată ( cu peşte prăjit :D )

Primesc, chit c-o sa miros a usturoi o saptamana =)) , da' zi-i la musafir ca mie-mi place mujdei din ala frecat ca maioneza :floare: !

#9918 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 10 January 2012 - 02:54 PM

Vezi postareaGeany, la 10 January 2012 - 01:21 PM, a spus:

A venit Foxulina!!! :floare:

Ti' pupez Fox',mi-a fost dor dispri tini' :hug:

Helau, helau! =))

#9919 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 10 January 2012 - 02:54 PM

Mi-am mai revenit. Sînt pe calea cea buna :D
Antibioticile gata-s, deci po' sa cinstesc deseara :floare:

Sanatate bolnaviorilor pitici si alor mari! =))

Foxyy, asa e! De groaza doamnele astea. Eu am bolit doua-tri zile, si mi-au dat lacrimile la cît a trebuit sa citesc!
La cît ai avut tu de citit îti trebuia secretara sa documenteze tot :hug:
La multi ani! :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#9920 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 10 January 2012 - 02:58 PM

Vezi postareaDaniella, la 10 January 2012 - 01:25 PM, a spus:

La Multi ani foxyy! bine ai venit la han si sa avem cu totii multa, multa sanatate anul asta!!!
iti iau 2 cocaze de-ale negre si o cescuta de ceai si am fugeat! :D
baga mare cu scrisul, antrenul si bunatatile pe la han, ca sa recuperezi :D Tu stii ce de ne.ai mai lipsit? Noroc ca au venit ajutoare sa mai ajute pe Stella si pe Geany la han ca nu mai pridideau cu bucatele ... =))

Bun regasit! :floare:
Ia cate afine-ti pohteste ciumfletica, sunt pe alese si pe saturate!

Fisier atasat  1.jpg (28.08K)

Cu scrisu', mai usor. Mi-s putel nauca de cat ati scris, tre' sa rumeg ce si cum...... :hug:

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 494
  • 495
  • 496
  • 497
  • 498
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul