Bea putin mai bine dimineata, aseara si azi noapte 39,5 am vegheat-o si monitorizat-o toata noaptea si administrat la 4h antitermicele si de 3 ori facut aerosoli. Dimineata la ora 6 scazut febra la 38,2 si la ora 10 prima oara ca nu a mai facut febra inainte de adminitrare paracetamol.... pana atunci nu stiam cum sa teaca orele alea 4 mai repede sa-.i mai dau, ca ardea. Sper sa scapam de antibiotic si de data asta, daca azi merge mai bine. Azi noapet a fost bolovan si dimineata nu pueta sa se trezeasca: galagie, o miscam, degeaba era lemn. Doar de aerosoli se enerva si-mi tragea de tub, dandu-l la o parte. Sa dea DD sa fie bine si sanatate la toata lumea!
Angel succes cu lighioanele sa scapati repede si cu parul lung de ele!
Geany, la 10 January 2012 - 11:40 AM, a spus:
ce veste buna ca te sustine sotul! uite ca tot te planegeai ca nu ai elan. ... eu te inteleg perfect e f greu cand gatesti sa te abtii! si eu cand vin infometata dc gasesc mancare acasa facuta ma iaimi pierd controlul si intru in blide! daca gatesc ceva bun la fel! e tare greu! la serviciu ma descurc binisor, dar acasa de cand am bucatareasa in garnizoana iar e dificil!
Azi dimi mancat o nectarina, acum deja sunt la salata mixta(salata verde + masline + 2 oua fierte, cativa hribi murati, 1 conserva micuta ton si 3 rosioare cherry, EV+lamaie).
Pe la 5 bag 10 samburi de migdale. Diseara sa vad cum ma tin tare.
merci de cafea. Am fugit la treburi.

Ajutor