Koral
Gela, Zozo cum se fac trandafirii aia de mar??? arata zuper!
Bristena, am notat reteta de muffins, arata prea bine
Any, Bea reactioneaza zuper la orice sosire in garnizoana: e bucuroasa, fericita, vrea joaca, hlizeala si nazbatii! Cu o saptamana de dinainte de Craciun, mamaie-sa s-a "tras pe coor" (vorba de la Cluj citire, a unei prietene) si tot a gasit motive sa o ducem la ea. Acu' nu mai vrea sa vina deloc la noi, cica i-au iesit prost analizele la ficat si a zis dr ca de la oboseala prin autobuze ...
Nr. 2, trebuie musai sa faci ciorba de burta, eu am o reteta minunata de la o mare bucatareasa, dc vrei ti-o dau (secretul consta in genunchi de vita si sa scoti legumele, dar sa ramana clara, doar smantana cu oul au dreptul sa o ingroase-albeasca). Este o bunatate, famelionul tau extins o va adora si prevad ca ai comenzi de multe mese intinse cu supiera plina de ciorbita de burta! Nu e greu de facut deloc!
Nr.3, dar nu ultimul ciorchinele de cigliegini, lamaile si busiatele m-au termenat! In rest ce e mirt-ul?
Moatzo, vezi, ai si tu 1 defect
Angelina esti ok? cum sta pestele in acvariu? mai are loc sa inoate? mai poti sa-l cari?
In rest Dexter, Georgi, Boni, Ralesu (merci de rezumè
Nu in ultimul rand, voi mentiona ca a fost tare party de samabata sesara
Si nu in ultimul rand, nu va mai luati de Dex! Ca si Foxyy si eu am un prieten (cel mai bun prieten al meu, suntem de 20 ani cei mai buni prieteni din lume) care si el tine detox ca la carte ... si alte diete si are grija de sanatatea lui cu sport, cu ce mananca si estem barbat 100% ! In alta ordine de idei, aici nu sexul conteaza, iar Dexul e un personaj super!

Ajutor