La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 08 February 2013 - 12:34 PM
Postat 08 February 2013 - 12:35 PM

Postat 08 February 2013 - 12:35 PM
Izuk am retinut si varianta ta si cu smantana,bun-bun,vazusem la tv. paprika facuta cu pan briosh',taiat rondele painea briosha,prajita,si facut forme individuale cocote ,f. fain,cred ca si cu dulceata era,portocale...
Mama abea pe seara tarziu daca ma suna cand o veni sorica si cumnatelu' de la lucru ca pana atunci nu are de pe ce suna saracuta!
La noi ninge marunt e lapovita si cu vant ce intra in ochi si-ti ingheata fata instant ,nici nu vedeam pe unde pasesc
Postat 08 February 2013 - 12:40 PM
Varianta sarata propusa de Alpha imi placxe , trebuie facuta neaparat.
Postat 08 February 2013 - 02:21 PM
Daniella, la 08 February 2013 - 12:05 PM, a spus:
da, ma, ce razi? iarna trecuta, pe la inceput de decembrie, era o uscaciune si-un praf si-un soare...aveam depresii cand ma uitam pe geam! arata exact ca o zi de arsita dac-ar fi fost vara. si da! miroase urat daca nu-i apa sa mai spele pamantul, chit ca-i iarna sau vara.
la noi a plouat zdravan de-aseara si-i orasul mai curat, a spalat noroiul de pe strazi. iar ploaie imi doresc, da! la noi n-a fost caz de inundatii si-oricand e binevenita.
mai hacana de-atat nu ma mut, a fost cat p-aci in toamna, dar nu mai e cazul. nu iei pe mere ce dai pe pere, asa s-a pus problema.
eu visez sa ma mut in nord cand ies la pensie. da' omu' cica ce sa cautam acolo? ca nu cunoastem pe nimeni/nimic si-i greu la batranete sa fii venetic. eh, s-ajungem cu bine pana atunci!
verber, la 08 February 2013 - 01:14 PM, a spus:
he, he, numai unii
io prasesc in rand cu toata lumea.
Postat 08 February 2013 - 02:29 PM
Giorgiana, la 08 February 2013 - 12:24 PM, a spus:
Ma bucur ca te simti mai bine! Pupici!
trimite-l incoa' la practica in vacanta, daca vrea sa munceasca free si sa capete experienta, am o groaza de treaba pt el
si cand si cand plecam si la moldova, la timisoara sa vorbim si alte limbi
dar sunt sigura ca invata el si singur bine, ca doar el a ales. Vrei sa-i mai trimit cate ceva de tradus, sa-si faca mana?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 08 February 2013 - 02:34 PM
moatza, la 08 February 2013 - 02:21 PM, a spus:
la noi a plouat zdravan de-aseara si-i orasul mai curat, a spalat noroiul de pe strazi. iar ploaie imi doresc, da! la noi n-a fost caz de inundatii si-oricand e binevenita.
mai hacana de-atat nu ma mut, a fost cat p-aci in toamna, dar nu mai e cazul. nu iei pe mere ce dai pe pere, asa s-a pus problema.
eu visez sa ma mut in nord cand ies la pensie. da' omu' cica ce sa cautam acolo? ca nu cunoastem pe nimeni/nimic si-i greu la batranete sa fii venetic. eh, s-ajungem cu bine pana atunci!
verber, la 08 February 2013 - 01:14 PM, a spus:
he, he, numai unii
io prasesc in rand cu toata lumea.
ce bine ar fi sa fie soare si 10-20 de grade la noi acum, as fi in culmea fericirii! Nu rad mai, ca desigur suntem diferiti. Ma gandesc sa pleci de acolo dc nu iti place clima. poate sa te duci la fete in nord? sau in Canada, daca langa fiu-tu colea nu ai vrut sa vii!? Tu crezi ca mai vine el de la Bucuresti inapoi la Buzau? sa te vaz atunci ce o sa mai faci, nu doar sufertase. Si nu era rau sa vii incoace, ca in we, cand iti vad lista de menu, as putea sa aleg si eu ceva si sa-mi trimiti cu soferul
Eu as pleca si azi in Sud! Cipru/Sicilia daca vreau sa raman in Europa, sau chiar mai jos, la Africani. Ador soarele, caldura, marea si urasc frigul, iarna, umezeala, ceata, ploaia, lapovita si restul de udaturi si racoreli!
prasesti, dar de ceva, ceva tot beneficiezi
Postat 08 February 2013 - 02:36 PM
De aia imi place mie caldura moderata, deaia vreau eu la Any, azil termic! Pentru fenomenele naturii, prefer sa ma pastrez in vacanta! La temperatura pana 35 de grade nu ma auziti ca ma plang, dar la frig cum scade sub -5 bomban ca ma ustura fata cu toate cremele! Cat despre efectul depresiv al vremii mohorate s-au scris tomuri intregi, se face terapie cu lumina, e treaba serioasa!
Postat 08 February 2013 - 02:41 PM
Daniella, la 08 February 2013 - 02:34 PM, a spus:
stii cum se zice? ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se-ndeplineasca! ce sa faci tu, bre, la africani? oricum, cica mare parte din sudul Romaniei se indreapta catre desertificare. numa' bine iesi la pensie pana atunci, ai timp sa stai la soare...haidi bre! io vreau la umbra!
glumesc, suntem diferiti, da...
Postat 08 February 2013 - 02:43 PM
Moatzo, hai la mine, ca ploua...si e aer curat...

Postat 08 February 2013 - 02:52 PM
Vara nu trece de 25C, iarna nu-i sub -2C, nu ne cutremuram, n-avem vulcani, e bine
Acu' serios, cand e senin, fie vara sau iarna, este atat de albastru cerul de nu va vine sa credeti

Postat 08 February 2013 - 03:00 PM
Postat 08 February 2013 - 03:14 PM
A fugit si sor-mea acum in pauza de masa sa o vada,nepotelul meu Andu' e in vacanta pana miercuri asa ca sta cu bunicii acasa ,tocmai bine
Saraca mama e pierduta total in spatiu,de la atatea emotii si oboseala ca a avut intarzaiere mare ii iese herpes si-i e o ciuda de numa,ca ea e cocheta rau si numai spune ca ,cum o sa stea ea asa?!..eii!! iaca atata paguba sa aiba ea
Are si o pereche de prieteni vechi pe care trebuie sa-i viziteze acolo,cred ca o sa fie paranghelie mare sambata si duminica cu toti romanii acolo ,ca are si soramea o gramada de prieteni,fini,cumetri etc
36.gif (3.84K)
Number of downloads: 0
Postat 08 February 2013 - 03:27 PM
Iarna in Toronto.jpg (115.19K)
Iarna in toronto 2.jpg (123.71K)
Postat 08 February 2013 - 03:32 PM
Postat 08 February 2013 - 03:48 PM
Uma, merci , fara suparare, prefer cerul albastru si razele de soare ce au iesit la iveala, si fara omat...
Postat 08 February 2013 - 03:52 PM
zerda, la 08 February 2013 - 02:36 PM, a spus:
stai calma, ca nici la Any nu e moderata, am nimerit prima oara pe 4 septembrie 2011, la malul marii, era sauna umeda efectiv, peste 40 grade si o umezeala si naduf de se plangeau si ei ca asa ceva e insuportabil si era septembrie. Dar, ziceau ca nici in august nu se prea nimereste asa, deci era o exceptie. Insa e clima arida in iulie si august, anyway. Eu nu ma plang de caldura nicioadata, fie vara cat de caniculara, cel putin pana acum ... , cand oi mai imbatrani vad eu daca mai suport. Sigur pe la 25-30 tot anul ar fi ideal... Florida ... pe la Silvana!
Silvanaaaa

Ajutor